sziasztok
bár ritkán jelentkezem, azért rendszeresen olvasok, csak Máté beteg, lázasan van itthon és most egy kicsit kaotikusabb az élet...
én most kedden voltam AFP-n, 17+3nál, az orvos szerint az már a 18. hét (mert betöltöttem a 17et) és hülye vagyok, hogy csak most mentem újra hozzá - közben ő mondta, hogy mikor legközelebb... na mindegy, a kombinált a 12. héten jó lett, meg már megint olvasom, hogy mimi, veled is mit csináltak AFP cimen, szóval annyira nem érdekel... babátnézni majd 2 hét múlva megyünk, annyira messze van... és a legjobb, hogy apa várja már, mert ő még nem is látta a gyereket
csak elhiszi nekem, hogy ott van....
mellső fali lepényem van nekem is és nagyon ritkán sikerül elcsipni egy talán ez a gyerek volt érzést+én még csak fél kilót híztam, igy pocakom sincs kifejezetten - aki hasonló cipőben jár, azt nagyon meg tudom érteni!
légzésfigyelőnk nekünk is volt/van, sípolt a villamos miatt is, ha nagyon érzékenyre volt állítva az elején, de utána inkább a megnyugtató tudatot adta és fogja adni most is, mert mint vki írta, már az is lehet, hogy a sípolástól újra levegőt vesz a baba
babakocsi ügyben teljesen bezsongattatok, kinéztem egy Hoco Diamond nevezetűt használtan, merevmózese van, szúnyogháló, lábzsák, gumis kerék, átfordítható kar - szerintetek?
az uh-s képek meg egyre jobbak, gyönyörűek a babák (kukac is
), egyre jobban látszik a babaforma, szóval gratulálok a mostanában pocakbanézőknek
nálunk is szakad az eső, szörnyűűűűűűűű
ja, és találtam egy egész éves időjárás-előrejelzést, nézzétek meg
http://www.kisalfold.hu/kitekinto/2009- ... z/2083171/