sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ennyire eltüntem, de mostanában annyi dolgom van.
Dolgozom, főzök, futok, boltba megyek, és dokihoz járok.
Most is ott voltam.
Megbeszéltük a nőgyógyászommal, hogy most elhatároztuk magunkat, hogy irány Szeged. Kaptunk beutalót a női klinikára, egy professzorhoz. endokrinológus vagy mi. Azt hiszem ezt mondta a doki.
Szóval irány oda. Azt is mondta, hogy valószínűleg onnan mehetünk a Kaáliba.
megmondom őszintén, nagyon irigy vagyok, mert ti tudtok talizni. Én is szívesen ülnék be veletek egy fagyira.
de épp mondtam Bridgetnek, hogy jövő héten megpróbálok felmeneni, mert Zsu nem igazán utazhat. De ha Zsu már túl lesz a kritikus időszakon, örülnék, ha lejönnétek hozzám.
Bridget
Olyan aranyos vagy, hogy felhívtál! Nagyon jól esett!
Úgy látom, hogy nem nagyon unatkozol itthon. Mindig van mit csinálni. A Pimpára már nem is emlékeztem.
Milyen jó, hogy felelevenítetted ez az emlékemet is.
Arról a kislányról már meséltél, aki elmondta a télapós, és karácsonyi verseket. Tünemény kislány lehet
Nem semmi, hogy ennyire meg tud jegyezni mindent.
Jók a viccek.
Zsu
Hogy vagy? Mennyire háborgat a hányinger? Tart még?
Milyen kalandosra sikerült az utatok. Kész lett az autó? Jó mostmár?
Látom, visszatértek a viccek is.
Jók!
Nócika
Hogy vagy? minden rendben a kis pocaklakóval? Láttam a képeket a pocidról. Hihetetlen, hogy mennyire látszik már.
Olyan helyes kis pocakod van.
Köszi, hogy megérted, hogy nem tudok mindig jönni.
tök sircsi!
ez még mindig tetszik.
Kati
Milyen tündéri ez a leányzó! annyira édes, ahogy sunyin néz a kamerába.
Látszik, hogy milyen kis huncut. Néztük apával ezt a kislányt, és csak vigyorogtunk.
Olyan kis édes.
Egyre jobban azt látom, hogy rád hasonlít.
Jó lenne, ha már meggyógyulna. Nem semmi, hogy ennyi idő alatt nem tudják meggyógyítani. Remélem hamar itt a tavasz, és végre meggyógyultok.
Melaszka
Hozzál te is új képeket, ha van! Annyira szeretem őket nézni.
Olyan kis édesek, és jó követni, hogy hogy nőnek, fejlődnek.
Csucsu
Mi van veled? Gondolom nem tul sok időd van a munka mellett. Azért, ha úgy érzed, hogy van egy kis időd, gyere és írj.
meggyógyultatok? Minden rendben?