Na pussz csajok
Bocsi, hogy nem irkáltam tegnap, de asszem jól hazavágtam magam a keddi szőlőmetszéssel. Csalóka volt az idő, én meg egyszál pulcsiban leizzadtam... na mára láz, gyomorfájás. Bár szerintem holnapra túl leszek rajta, azért a holnapi barátnőzést inkább lemondtam
Zsuzsi, zsuzsi, nem akarod legalább az egyik pasidat nekem adni ?
Olyan arik
Macikettőke,
Ötletek tárháza vagyok kajaügyben. Tegnap halacskát sütöttem a Kukacnak kicsi olajon, főztem hozzá brokkolit, sárgarépát, krumplit, és az egészet a végén összeturmixoltam. Főleg a hal miatt, mert ugyan átnéztem szálkaügyileg, de mivel sütöttem, és nem pároltam, a külseje kicsit kemény lett
Gyerekem úgy ette, mint aki sosem látott még kaját
Szalagos fánk : akkor nem lesz szalagos, ha (akárcsak pár fokkal) nem találod el az olaj hőmérsékletét sütéskor. Mellesleg én a lángossal egyetemben mindig frituban sütöm, nem szalagos, viszont habkönnyű és isteni fini
Ja, lefedni csak akkor kell, mikor az első oldalát sütöd
Gombócka
P2
Szuper
Barátnődben pedig tartsd a lelket. Tudod, egyszer egy örökbefogadott osztálytársnőm mesélte el a történetét, imádja a szüleit, és ő hangoztatta mindig, hogy az embernek az az igazi szülője, aki felneveli.
Hát a vasárnap nekünk még függőben - apa programja és az én dögrovásom a két sarkalatos pont. Ha sikerül, jövünk.
Egyébként mikor lesz CserepesTali ? Oda nagyon jönnénk már.....
Toffancs,
Egyébként millen cégnél nyelvvizsgázol ? Ugye nem RigóStreet ?
Ikertesómami,
És még mennyi minden van, amiről nem hallasz, csak imitt-amott a kósza netes hírekben...
Beu,
Keltem Ancsát, igen, illetve valamelyikünk kelti valamelyikünket fél 8-kor. Ez valahogy így állt be. Mondhatom, nálunk a mai napig a kb. 3-3,5 órás időköz maradt két szopi között, meg annyi minden megmaradt az első idők óta.
Egyébként mostanában már soxor lefexem 12-kor, alszom kettőig, akkor fejek, utána alszom reggelig (ha Ancsa hagy), és az első szopi, meg az Anyatejgyűjtős pasi befutása után még alszunk egy órácskát általában
Ha ezt összeadod, azért a napi 6 óra szundi kijön
Zsuzsó,
Édes a kicsi Abi
Pöttyei meg majd elmúlnak
Hát csajok, most aztán már tudom, hogy a gyerekek, bármilyen kicsik is, nem hülyék. Kukac most már egyre többet kolbászol a lakásban, négykézláb elvetődik az első székig (mindezt hangos nevetéssel kísérve - a "végre kiszabadultam" c. hangulatban), ott feláll, asztal körül körbekószál, vagy az ajtóba kapaszkodva áll fel, és szinte vetődik a számgépes sarkom felé, ahol a betolható polcon azonnal lecsap a billentyűzetre. A fura csak az, hogy nem is feltűnő pedig, hogy ott van, mert fekete az asztal, meg a klavi is, és a munkalap alá betolva nem is látszik
De a kis bestia TUDJA, hogy ott van
A másik ilyen nagy kedvenc a tükör. Na az meg van nálunk pár
Ha leültetem az étkezőben, nyújtja a két kis kezét, alig áll fel, ezerrel nekilódul, és vonszol magával az előszobába, hogy magában gyönyörködhessen
A látvány voltaképpen komikus lehet, 190 centimmel és majd 100 kilómmal szinte "repülök" a 10 kilós és nem egész 80 centis babám után
Na lassan megyek - még kéne egyet alunnom, aztán úgyis kelek...
Pusssz, holnap jövök
Klár