sziasztok mamik,
Boni: Zsiginek jobbulást !! remélem hamar meggyógyul most már! hát igen a szülőnek nagyon nehéz látni a gyerek szenvedését. amikor Nánditól is vért vettek és ordított, borzasztó volt. a nővérke a tűt jobbra -balra , előre - hátra tolta, de nem jött, szegénykém, meg csak ordított. borzasztó volt!!
Vikimami: szombaton 2 ciciből etettem, a párom büfiztetett és altatott, én meg lefejtem mindkettő cicit teljesen. a szombat nagyon gáz volt. volt h csak 30-30 gr-t tudott enni, és utána adtuk a lefejt maradékokat, ha volt. volt, h csak 30 ml-t tudtam kipréselni magamból 25 perc alatt, de szerintem már azt is a bordáim közül szipkáztam ki. vas már jobb volt, aztán a hétfő mégjobb, ma meg megint nem az igazi.
hétköznap, h nincs a párom , nagyon nehéz fejni rögtön szopi után.
egyébként mikor kell fejni, h legyen több tejcsi. rögtön (lehetőség szerint) szopi után , v 2 cici között , v akkor amikor a másikból etetem. értem ez alatt, h megetetem a jobból, azt rögtön fejjem le, v a köv bal ciciből való etetés előtt kicsivel?
nem jutottam el a brendon outletbe, uh még nincs elektromos mellszívóm, az általad ajánlottat meg tudom rendelni a gyogyóba. hétvégén veszek egyet, addig marad a kézi .
Monic: sajnálom a hasfájást, tejserkentő teát az én védőnőm is ,,tiltja,, és a k betűst és a tejet (bár 2-3 dl megengedett védőnő és gyerekorvos szerint is! de hasfájós, akkor kerülendő, okozhat valóban tejalergiát is!) és mindent , ami téged puffaszt. én pl még a céklától is tök felfújódtam, pedig nem k-s, nem is eszem.
mi jól vagyunk, bár kicsit nyűgös volt du Nándus. ez egy kis haspók, nem tudom, h van e olyan mennyiség, amit ne tudna megenni. a koszmo szépen tűnik el a fejéről, remélem ez ,,kiirtható,, azért. anyum szerint azért van, mert nem használok babasampont, csak a naturlandos fürdőkenőcsöt. szerintem hülyeség.
puszi mindenkinek!!