Britta
Ugye minden rendben ment a szájsebészeten? Nekem is van egy odaillő esetem, de én megmondtam, hogy csak altatásban engedem. Ugyanis a sima fogdokimnál is hányhatnékom van tömés közben
Még jó, hogy sokmindent elnéz nekem
Sikerült Beninek cipellőt venni? Ha igen, milyent?
Én megmondom őszintén, biziben vettem Albertnek. Elég szépeket fogtunk ki, és jóval olcsóbban, mintha új lenne!
A Brendonban még az ősszel vettünk neki egy bundás fűzős tutyit. Hát, 3 mosás után szétment, bolyhosodott, összement, és szegénykémnek jéghideg volt a lába benne!
Mona
Neked nemis írtam
hú de szégyellem magam
Danus hogy van? Gondolom már száguldozik, szép nagyfiú már
Kistesóprojekt????
Még a múlt héten vettem Cebion multit, de nem adtam még. Ma a dokinéni is ajánlotta, így már kapott is fél kanállal
Amica
Igen, mi is várjuk már a tavaszt, mint minden más kisgyerekes anyuka
Mégiscsak jobb szinte egész nap a friss levegőn, az udvaron. Már alig várom, hogy Albert egyedül is tudjon menni, és akkor megyünk le az udvarra a kutyuskájához. Mert eddig csak babakocsiból ismerkedhetett vele
A képeket továbbra is várjuk
Sleepin
Kaja:
reggel és este tápszer... 250-300ml
tízórai nálunk nincs...
ebédre főzelék. bab és lencse kivételvéel már mindent eszik.
uzsonnára tejpép, joghurt, vagy gyümölcs van
Mivel reggel fél9ig alszik a szememfénye, 9kor eszik, majd másfél óra múlva alszik másfél-2 órát. Mire felkel, már ebédidő... Így nálunk nem sikerül a tízórai. Próbáltam 3 óránként etetni, de akkor meg alig eszik valamit. Éjjel sem ébred fel, hogy éhes, úgyhogy nálunk napi 4 evés van. Persze nem mondom, hogy néha nem csusszanik le egy kis túró rudi, vagy a mi kajánkból pár falat, de hát az olyan csekély mennyiség,hogy az nem egy étkezésnyi.
Mivel még csak alul van 2 fogacska, felül meg épphogy csak áttörték az ínyt, így rágni még nem nagyon tud. Kenyeret adogattam már neki, de csak a belsejét, azt is nagyon apró darabokban.
Na, de azt elmesélem, hogy a múltkor min kaptam rajta
Lerámolta az éjjeli szekrényemről az 5darabos isler csomagot. Már egyet megettem belőle, de gondosan visszacsomagoltam a többit.
Rászóltam, hogy nem szabad, ne csináld, és visszatettem a helyére a sütit. Fél percre elfordultam tőle, mert olyan volt, mint aki tényleg szót fogad. Aztán egyszercsak feltűnt a nagy csend. Hát öregem ott üldögélt az ágyam végénél, kezében egy islerrel és azt majszolta
De hogy hogyan csomagolta ki a dobozt, és hogyan ment az ágyam végéhez olyan csendben, az rejtély
Doki...
Láz utáni kiütés, majd pár nap múlva elmúlik! Szegénykém bőre reggelre nagyon csúnya lett! Már több volt a vörös folt, mint a fehér a kis bőrén. De megnyugodtunk, hogy semmi komoly
Viszont előttünk egy kislány volt bent, akit diétára és normaflore kúrára fogott a dokinéni... Most idegeskedek, remélem nem nyeltük be azt a csodálatos fostos vírust
Szerencsére mára már az étvágya is teljesen visszatért, úgyhogy bízom benne, hogy ha elmúlnak a pöttyök, egy ideig nem lesz beteg!
Jövő kedden még tanácsadás, aztán egy ideig kerülni akarom a rendelőt.
Én még kínlódok, de lázam már nincs....