Új privát üzeneted érkezett!

Memme,

Egyetértek Veled!
A gyerekek érzik, és valahol valamit tudnak!
Keresztfiam 3-4 éves lehetett, mikor meghalt a Mostohanagypapija, akit nagyon szeretett. De előtte már meghalt a Mamája is, és hát csak valami telefonfoszlányt hallott, meg hát napok óta nem látta. És mikor a Növérem el akarta neki mondani, akkor már Ő mondta, hogy igen tudom, most már eggyel több csillag van az égen! :cry:

ancsaboszi

Jaj, Gyuzsó, ha volna szemöldök összevonó emo, olyat tettem volna fel. Remélhetőleg ez volt az első és utolsó ilyen bejelentkezése Micatesónak.

Reni, holnapután megyek AFP-re, igazából el se mentem volna, de meg akarom végre interjúvolni Tóth dokit.

(Meg aznap házasságévfordulunk és egy fél terhesgondozással egybekötött szabadnapot ajándékozunk magunknak. Egyébként ez milyen: harmadik évfordulónk és két és fél gyerekkel ünnepeljük) :)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, nem semmi, de már a múltkor is írtam!

Reni, az a szerkentyű nagyon szuper, mi is gondolkodtunk, de majd Levinek lesz buli.

Szóval az a helyzet, hogy fejemet a falba ütögetve, mea culpa.
Kb. fél éve Peti újraformázta a gépet, mert állandóan meghalt (persze semmit nem ért, így is naponta 5-6x összeomlik) de ezt akkor nem tudtuk és mondván, hogy tesójáéknál van 70 dvd, egyenként 6 filmmel, szóval 2-3 éve folyamatosan megy a gép náluk letöltéssel éjjel-nappal, így a mi gépünkről le lehet törölni minden filmet.
Szóval csak a mozgatható racken van némi filmanyag, főleg Almodovar, mert az a gyengém nagyon nagyon szeretem és ami még jó: Az Óceánjáró zongorista legendája. Nem tudom ismeritek-e Baricco-t, Ő írta a Haragvárakat meg a Selymet, csúcsfej, na az Ő egyik majdnem azonos c. könyvének a feldolgozása. Ezek művész beütésű filmek, de ha esetleg klappol vkinek....hm?
+ A Tanú, A remény rabjai, Kung Fu panda, Faterok Motoron (ez cukkancs), 12 dühös ember, Jéghercegnő és a Király összes embere(történelmi, nem tudom miért nem lett mozisiker, mert eléggé sok jó színész játszik benne)

Eddig: Andi: Ausztrália, Button, Gettómilliomos (?) és az új di' Caprios film (?) +...?

Orsi: Ausztrália, di'Caprio...vki mondja már meg mi a címe, mert a másik gépen van kikapcsolva, de már idegesít: A szabadság/szív útjai/hídjai?....+......

Dorka én volnék a vki: Button és Gettomilliomos+......

Judy, top rider az etetőszék, vigyorgott benne Levi ezerrel, de még csak picit hagytuk benne.

Na, Levi ennyit hagyott.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ancsa,
semmit, biztonsági őr vállat vont, hogy "van ilyen" és hívott valakit hogy szedje össze. Teljesen normálisak voltak.
Torta nagyon csúcs :) Na majd meglátom június táján, bár nekem kicsit messze van :(

Memme,
3.évforduló 2,5 gyerekkel jól hangzik ;)

Zsó,
Az a lényeg, hogy tetszett neki :) Anna mostanság az Ikeásban vigyorog ezerrel anyuéknál, az itthonit néha már unja...

Vasalni kéne, de annnyira nincs kedvem :( asszem inkább szunyok egyet, ha már a kisasszony alszik...
Jóéjt!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,

Csak gyorsan, sajnos Donát nincs menetiránynak megfelelően, ennek köszönhetően kedvem sincs jó irányban, de majd feldolgozom... Amúgy minden rendben vele, szépen növöget, ha nem történik más, akkor márc 24-én lesz a császár.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri,
nehéz szitu, el kell fogadni, hogy lehet, hogy császár lesz.. de biztosan oka van!!!
én is tartok ettől, Töpszli is folyamatosan a fenekén ücsörög..
de egészséges, szépen növöget és ez sokkal fontosabb!!!!

feszülő has miatt én csak azért nem aggódtam (a bébi miatt), mert tudtam, hogy nem a méh görcse, hanem köldök körüli/feletti, ott meg nincs még gyerek...
hordozás: sokkal kevésbé megterhelő 1 órát, szépen megkötött batyuban sétálni, mint karban 20 métert a kocsiig.. :lol:
mondjuk hegynek fel nem vállalnám a 38. héten :lol:
persze át kell gondolni, hogy vegyünk egy kicsi ernyőkocsit, a nagyi azért mégsem kötheti fel a gyereket.. :wink:

Memme,
afp, de izgi....!!!! :lol: Tóth doki mostanában nem volt túlzottan feldobott állapotban, nekem nagyon fáradtnak tűnik, ne lepődj meg, ha harapós lesz :wink:

Reni,
kis hallgatózós csapat!!! :lol:
mi még nem mondtuk meg Miklósnak, ő kisebb is mint Iván.. valahogy nem akartam eddig stresszelni, hogy jön a tesó.. persze 1 hóval hamarabb már elkezdjük felkészíteni.. :lol:

Lara szülinapos fotók nagyon aranyosak!!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsú: nem is a császár a gond, tudod Tündi is császáros lett a végén, szóval elég nagy esélyem volt, hogy ez is császár, csak ez a pontos időpont ütött le nagyon... de addig még sok idő van... ha meg nem élem át a szülést, mint élményt, akkor is a lényeg, hogy egészséges legyen Donát és én is. Tóth doki nekem tegnap fáradtnak tűnt, de nem volt harapós, még viccelődtünk is az UH előttig...

KépKép

KépKép
snowwhite

Igen, Gyuzsó, éreztem rajta, múltkor, hogy nem olyan, mint szokott, de a többieken is. Nem azt éreztem az osztályon, amit szoktam. :(

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok

de szar éjszakánk volt! 8-9ig az ölemben ült/feküdt azt hittem simán el fog aludni, mivel az össz alvása de. 1 óra du 5körül 20 perc volt.
ez nem sok.
át akartam adni apjának, h tudjak wc-re menni, meg enni vlmit...erre olyna sírásban tört ki. át kellett vennem, és úgy ettem a corn-flakes-et, h ő közben az ölemben ült és dobálta a tányéromba a cf-et. :lol:
aztán kért ropit, de valszeg rosszul harapott rá, mert felsértette az ínyét és elkezdett vérezni, elég csúnyám. persze ment az ordítás. de nem engedte, h megnézzem hol.
mentünk aludni, Szabi kinn a nappaliban (én akartam ott aludni K-val de mondta maradjunk mi a hálóban). jól tettem, h külön aludtunk, mert 21- 1-ig óránként kelt, felsírt/üvöltött de olyan szinten...., majd éjfélkor kapott egy kúpot és kelt 2, 4, f7kor.
én olyna fáradt vagyok...

Amúgy ma már jobb kedvű, már dumált reggel ezerrel mint szokott... igaz még melegnek érzem, de nem akartam sokkolni egy fenék-hőmérőzéssel, és eléggé bújós még, de a kedve jobb.

bocsi, ne haragudjatok h itt panaszkodom nektek ezer oldalon keresztül, csak jó volt kiírni! :oops:

Dóri
, sajnálom, h Donát popsival lefelé van. azért még megúszhatod a császárt, nem? még be tud fordulni, vagy már nagy és nincs helye?

Zsó
, sajna én sem tudom a címét, de majd rákeresek.

Ancsa, jól nézett ki a kutyás torta! én sem mertem volna lefejezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.03.03 11:38-kor.
snooopy

Sziasztok, jó reggelt!

Dóri, talán tényleg így van megírva. Sajnálom, mert nekem is minden vágyam, hogy a következő ne császár legyen, de a lényeg tényleg az hogy egészséges a kicsi fiad.

Tóth doki harapós lehet...most megyek majd hozzá. :wink:

Zsu, Micát hogy vitte/viszi a nagyi?

Memme, vhogy nekem fel sem tűnt, hogy Te is Tóth dokis. Vagy biztos írtad már 10000x, de én tényleg azt hittem, hogy Te is Vidás. :oops: AFP, drukk!!!

NA, lépek még kicsit sétálni, amíg nem kezd el esni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
mostanában általában együtt voltunk sétálni, így ha kellett, én kötöttem fel :wink: vagy kocsival plusz gyalog (de nem egy gyaloglós kölök.. :lol: )
itt nálunk meg nincs rendes út, így semmilyen babakocsival nem lehet közlekedni, amíg fel nem szárad a hepehupa útról a sár.... :shock:

Memme Vidás, csak Vida doki szabin lehet, amikor Hármaska érkezik :wink:
és igen, szerintem sincs toppon a hangulat a kórházban.... :roll:

Orsi,
csak a napközbeni pihenés segíthet.. remélem, tudtok együtt egy hosszabbat aludni!!!

KépKép
Kép
gyuzso

jjgfd mhf +

++6+
snooopy

Kolos is mindenképpen hozzá akart szólni. 8) :lol:
snooopy

Sziasztok!

Meg se próbálok visszaolvasni, kb 5 percem van. :( Csak mondom, hogy mi jól, és remélem mindenki más is!

Puszi

mtunde

Na, újra itt....sehol senki?

Tünde, örülök, hogy jól vagytok. :lol:

Zsu, igen, akkor tényleg nehéz lehet, de csak lesz majd vmi utatok.

Nálunk a legújabb haditerv, hogy megpróbálunk mindennap csinálni vmit (a napi bevásárláson és sétán kívül), mert akkor Levi álomgyerek, ha van pörgés, progi, közösség...ha nem kell éjszakázni, talán még menni is fog, reménykedem
Szóval ma voltunk baba-mama klubbon itt Halásztelken a Templom alsó szintjén van egy lakásnak is szolgáló rész, ott tartják.
Kb. 8 anyuci és a gyerekek. sóliszgyurmázás és dumcsi, jól sikerült.
Holnaptól meg babamasszázs és pénteken zenebölcsi.
Csütörtökön meg gyógyult Kolosnak puszi a homlokára reméljük.

Többiek?
Dorka, írtam privit...
Akkor jól írtam le a filmrendeléseket? Andi, Dorka, Orsi? Írhatom ki őket a napokban így?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, igen, nekem ok a cd. hacsak nem fér még rá vlmi?? végülis bármit ráírhatsz ami neked tetszik, Szabi szereti az almodovar filmeket.
én is remélem, h csüt talizunk! :) K már egész jól, de szerintem ez a fog. az meg nem fertőz.
snooopy

Sziasztok,

Mi is jelen...

Dori, ahogy Zsu is mondja. Ha császár, akkor valamiért így kell lennie. Tényleg az a legfontosabb, hogy minden rendben legyen mindkettőtökkel, az pótolhatatlan. :roll:

Zsó, Faterok motoron? :wink: Jankuval voltam terhes, amikor láttam, tetsz. Egyébként gratula, jó ízlésed van. Ha Almodóvar, akkor nálam "Beszélj hozzá" nagyon nagy kedvenc. Egy időben nekünk sok "művész beütésű filmet" kellett néznünk. Volt, ami bejött, volt, amitől vakaróztam. De pl Betty Blue is zseniális. Huh, derég volt. Kanadába disszidált Enibarinőmmel jártunk mindig Művész moziba. Filmesztétika, mondom, kötelező volt...

Orsi, Kolos jobban ma?

Jankaszáva 5kor kelt először. Bár azóta sem aludt, csak amikor lementünk 20 percre sétálni... akkor, kendőben. :D
vbea

Igen Apro, Vidás, de ha KisKicsi nem pontosan jön (és a belőtt dátum ezúttal télleg' pontos, mert a ciklus kellős közepén fogant), szóval ha nem vár aug. 15-16-ig, akkor Tóth doki kísér. Persze csak ha ő sincs szabin és elvállal.

Dóri, lemaradtam, most olvasom hogy mi van, de visszalapozok.

Kép

Kép

Kép
memme

Igen, szóval ennyire pontosan belőve, hogyne, megértem, hogy így érzel. De mért ez a pontos dátum? Vagy ne kérdezzem?

Kép

Kép

Kép
memme

Éppen a képeinket töltögettem...

Steffi, hogy megnyugodj: 1 évvel Villő születése után ilyen a hasam. Amikor bárki meglátja, csak annyit mond: ja, igen, talán a plasztika...
Kép

De hogy érdekesebb is legyen:
pénteken apósomnál voltunk, ahol kis méretű legó van, Bene imád vele játszani. Másnap ezt találtam Villő pelenkájában:
Kép

És a szobánkba már jön a tavasz!
Kép

én meg ezzel kapcsolódom ki, ilyeneket csinálok mostanában, hátha valakit megfertőzök.
Kép
Kép

mtunde

Dóri
Én is értem a csalódottságodat, hogy időpont....Még van időd nem? Ha nem is fordul meg, én tuti megkérdezném, hogy nem lehetne-e megvárni, hogy beinduljon a szülés és csak utána csaszi, hogy mégis akkor jöjjön Donát, mikor kedve van....

Memme
Egyetértek a halál dologgal. Temetésre jóideig nem vinném a gyereket, semmilyenre. Persze nem érti a gyerek a véglegességet, de sztem fontos, hogy ezt se hallgassuk el. És a szex....hát igen...sokan rászólnak a gyerekre, kortól függetlenül, hogy ne nyúlkáljon magához. Én nem értem, hogy ez miért lenne baj....Ezt is fel kell fedezni, megismerni és bizony,rá fog jönni, hogy nem is olyan rossz, ha ott birizgál :lol:
Én még nemtom mitévő legyek doki ügyben....válasszak vagy bízzam a véletlenre....majd szeretnék erről Ritával is beszélni.
Igen, ez az AFP olyan elavult dolog...De éljen a 3. évforduló :wink:

Ancsa
Igen ez egy olyan cucc, amivel hallani a pici szívhangját, rúgdosásait. Tök jópofa! Fél délután elhallgatnám :lol: Nem vennék tízenezerért, de így, hogy 2 hónapra 4rongy a bérlés...így sztem megéri :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tünde!
Villő pelustartalom nem semmi :oops: Nem ijedtél meg???MOndjuk kijött és eze lényeg. Azt mondják, hogy az ilyen dolgok nem okoznak gondot mert simán kijönnek és tényleg :lol: :lol: Nem tud hol megakadni.mennyivel jobb, hogy nem tudtad, hogy lenyelte ,mert végigizgulhattad volna, amíg kijön.
Kereszteszem:anyukám nagy művésze ennek. A gyerekenek is hímzett nagy képeket majd lefotózom+ csinált nekik kis névtáblát a szobájukba amin rajta van a nevük születési dátum súly és egyéb...majd ezt is fotózom. ÜGYES VAGY :lol: :lol:

Dóri!
Közhelyes de az egsézség a lényeg :lol: valamint még vehet hátraarcot Donát :lol: :lol:

Veronikusz!
Merre vagy??el vagy veszve.....

MI!
Letykónak állítólag egy nagyon ritka genetikai betegsége van :oops: :oops: Epidermolysis bullosa simplex....ennek egy gyenge vállfaja az övé, olyan ami csak tenyéren és talpon van.Két lehetőség van : vagy kinövi 3-4-5 év alatt vagy megmarad neki mindig :oops: :oops: Mindig eszembe jutank Eni szavai miszerint ez a feladatom, hogy kisérjem ezen a z úton a Lettit......azon kívül , hogy esztétikailag nem szép nem okoz neki egyéb gondot szerencsére....csakhát az esztétika egy csaj esetében mégsem elhanyagolható..... :oops: :oops: Szerencse, hogy nemolyan ami az egész testén van :) NIncs ellenszere nem gyógyítható sehogy sem :cry: Viszont mennyire érdekes a sors és nincsenek véletlenek.Hónapok óta brokkolit ennék brokkolival.Soha nem szerettem igazán. Viszotn a Brokkoli az a zöldéség ami kedvezően befolyásolja ezt a betegséget. A Letti ugye kapja tőlem a tejcivel :lol: :lol:

Majd még jövök csak óriási főzésben vagyok, lasagne, brokkolikrémleves :lol: :lol: riskók........

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!

érdekelne, ha lefotózod!

Szerencsére nem tudtam, hogy lenyelte, különben tényleg megijedtem volna. Így utólag a kukoricaszemek között nem ijedtem meg, de talán nem volt véletlen, hogy 1 csőnyi kukoricát megevett a legóval együtt a csaj, ez biztos segített végigvinni.
Mondjuk ez apró dolog, tényleg könnyen végigmegy. Barátnőmék kislánya a hajcsatját nyelte le, de az 3 hétig vándorolt. Már majdnem műtét lett belőle...

Remélem, Letti kinövi. ápolni kell valamivel?

mtunde

hali lányok!

persze mindig csak futtában...
és persze mindenkiről mindent olvasok...

DORKA

A www.debra.hu egy alapítvány,aki ilyen betegséggel rendelkező gyerekek felnőttek szervezete.nézd meg őket,hátha találsz valami érdekes infót.

ENI!
JAJ, ANYÁM mindig felfedezem és megállíptom,hogy nem hiába születtünk egy napon..
ha almodóvár akkor beszélj hozzá..és a betty blue az én alapművem..meg a keserű méz... na...borsódzik a hátam....

kislányok,mindenkinek puszik,jövök majd egy szép napon:-)))

Kép

Kép
durca

Dorka!
itt vagyok, bár rögtön rohanok tovább ... 8)
sajnálom hogy Letykónak ilyen baja van. Remélem tényleg kinövi! Szerintem komoly esélye van rá! sok-sok gyógypuszi a pici tappancsaira!
Mi megvagyunk. Tegnap meg ma nagyim temetése után rohangáltam ide-oda stb. + földhivatal + fodrásznál voltam 7 hónap után (ZSófit megzabáltál a fordászatban, alig kaptam vissza. Dagadt a mellem. Mindenkit lenyűgözött a nyugodtsága és a folyamatos mosolygása :D ott szopiztunk a kozmetikai ágyon :lol: ) + ma én voltam a Camponában. Vettem pár ruhát lányoknak + magamnak. :D Zajlik az élet. Kicsit szétszórtak is vagyuk. Katát elfelejtettük befizetni márciusra .... :oops: a héten nem kap kaját. MA féjem elment érte, megebédeltette majd visszavitte :lol:
Szóval sok dolgom lenne ... orvoshoz is kéne mennem,mert már fél cseresznye nagyságú a jobb csuklómon a dudor. Ez nem ínhüvely - gonolom - mert nem fáj. Viszont még 2 hétig tart az influanuza, addig nem merem Zsófit elvinni magammal a felnőtt-rendelésre :?

Kriszta!
vettem szűkszárú farmert 2000-ért a C&A-ban :D remélem jó lesz Katára!!!

Szaladok. Mennem kell a lányokért. :D

Tünde!
nagyon király a kézimunkád!!! ÜGYI VAGY!!!!

Heni!
kérünk képet a tavaszi asztaldíszről!!!

((((((((((((((((((((((((((ANDI!))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, köszönöm kérdésed, igen már jobban van, de nagyon anyás. alig lehetett letenni délelőtt... most már itt van az apja, szórakoztatja kicsit.
szerintem bizti a fog, ha vlmi keményet eszik, fájdalmasan felsír, a szájába nyúl... enni csak pépeset hajlandó.
kinn voltam vele, olyan jó volt, h nincs mínusz fok... rohangált picit a parkban.

Dorka,nagyon nagy puszi Letti-lábacskákra!!!

Tünde, hú, hogy Te milyen ügyes vagy!!!!!!!!!!
snooopy

Sziasztok Lányok!

Jöttem megköszönni, hogy egy évvel, és pár hónappal ezelőtt segítettek nekem, mikor ez a kisasszony még a pocakomban volt.
És most meg már egy éves :shock:

(mostanság nagyon nem vagyok gép előtt, most is az utolsó 5 oldalt olvastam vissza... pedig látom, hogy sok érdekes téma volt.

Viszont egy nagyon fontos: Emano (Andi): +++++++)

És egy ilyenvoltilyenlett:
Kép Kép
linocs

Linocs!!! BOLDOG SZÜLINAPOT FRUZSI-BABÁNAK!!! :D

Dorka, jajjjjj! Most egy pár napig lesznek rossz érzéseid, aggályaid, kétségeid, kérdőjelek, aztán utánaolvasol, és szép lassan tényleg úgy lesz, hogy az ember azt mondja, "igen, az én feladatom az, hogy mellette legyek, és a kezét fogjam, akárhogy is alakul". Klassz nőci(k) vagy(tok), megcsináljátok együtt. Drukkolok.

Orsi, Ilyenek ezek a fogak... nincs olyan sok. Legalábbis nemsokára vége. Kitartást neked/Kolosnak! :wink:

Durci, nem szólok egy szót sem. :oops: :roll:

Tünde, most akkor mindenki csinál egy haspólós képet?! :lol: Én még felmentést kérek...
vbea

Linocs,
dejódejó!
Boldog Szülinapot Fruzsi Baba!!
Igazi kislányos vonásai vannak már!!
Látom már állatkerteztetek? :D Vagy ti is tropicarium?

Tünde,
na az enyém is hasonló, húzok is el felüléseket csinálni, mert jön a nyár!! :roll:
(de kérdezem én, a köldök fölötti "behúzással" mi a lófüttyöt lehet kezdeni?? :twisted: )
Hobbid nagyon tuti! :D

Letti talpacskákra nagy puszik, megy a drukk, hogy nyom nélkül elmúljon!!
Vendég

Haspólós kép a részemről kizárva, kihalna a topic.. :oops:
Vendég

Még neked akartam, Veronikusz!!
Mutasd meg azt a dudort orvosnak, addig meg Zsófit hagyd nyugodtan itt nálunk! Útbaesünk :D (én ma már teljesen okés vagyok, jövő héten már 200 % jól leszek, akkor jöhet :lol: )
Vendég

Borsika! Erre minden őszinte ember azt mondja, hogy plasztika. Kivágják, új köldököt csinálnak, azt kész. Azért megvan a kockázata? ugyanis plasztikázott hassal nem szabad majd hízni! (persze pár kilót igen, de ugye ahol varrtak, az már nem nyúlik tovább!)

Kozmetikus persze esküszik ilyen-olyan kezelésekre. Amikor fogyókúrás masszázsra jártam, ki is próbálhattam ingyen néhányat. Semmi változás.

Meg el is lehet rontani. + kés alá kell emiatt feküdni.
Azért reménykedek még. Barátnőm nek még 2-3 évvel a szülés után is jobb lett a hasa, halványodott, stb. De azért ami kinyúlt, az kinyúlt. Most várja a 3. babát, 12. héten van, és iszonyatosan lóg-reng a hasa, mert a hasizom nem tart, behúzni nem tudja... a méhe meg még ugye nem nagy, hogy az feszítse is ki a bőrt.... Mindegy, azért pólóval nem látszik.

És mindenkitől bocsi, akinek sok volt a hasas kép, persze nem kell fotózkodni. :)

Eni, neked van jogos felmentésed!

mtunde

Jankaszáva ma egy hónapos... Akkor ma van február 31-e! :D 3400g, jelentem. Ja, és ma először viselt 56os rucit.
vbea

Fruzsinak boldog első szülinapot,
Jankának pedig első hófordulót!
56os ruci :lol:

Tünde, Bori
- akartok fogadni, hogy a hasas fotót én nyerném? :x :x :x :x :x képet ne várjatok, nem akarok itt (is) szembesülni vele....... Minden túlzást félretéve, tényleg katasztrófa és én már 2,5 éve szültem, szóval már nincs nagyon miben reménykednem. Én is voltam már vele dokinál, csak a plasztika segít..... Ja , és még ráadásul tele is van csíkokkal..... Én már most bevetném magam a kés alá, ha biztosan tudnám, hoyg nem akarok többet szülni. De nem tudom. Egyszer akarok, másszor meg nem. Úgyhogy még várok.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, csíkok azok rajtam is bőven. látszik is a képen.

Igazából megmondom őszintén, formabontásból is feltettem ezt a képet. Az emberek látják a tévében a sztáranyukákat, és a mázlista alakúakat. (vagy akik iszonyat sok időt, energiát és pénzt nem kímélve megtették, amit csak lehet) és közben úgy néz ki, nem is olyan egyedi, ami velem történt? Nem vágyom vissza 100 évvel korábbra. (pláne, mert belehaltam volna a szülésbe), de azért kicsit könnyebb volt egy asszonynak elfogadnia magát "asszonyosan" amikor az elvárás is ez volt, és a ruha alatt sem látszott a plusz pár kiló. Sőt. Talán még jobban is állt.

És nem vívódtak, hogy vissza a munkába, vagy szüljön még egyet? Hova vissza? milyen munkát? Hány órában? De ez most az én magánnyomorom. :)

mtunde

Nehogy azt hidd, hogy csak a Tied.
Én a 8. éve vagyok itthon, főállású anyaként. Egy banknál vagyok állományban, ahová már Szandi születése után se akartak visszavenni. Az utolsó pillanatban jött össze Beni. Az esélyem 0 % hogy ott folytatom, mondjuk nem is akarom. DE! Valamit muszáj csinálnom. Magamért, magunkért. Mert itthon már megkattanok... és félek, a házasságom is rámehet, ha nem szerzem vissza önmagam, nem bizonyítok, nem érek el "valamit" ( MAGAM MIATT!) ..... - viszont totál leépültem agyilag. Nem akarok 8 órás munkahelyet +2 órás utazással, hogy a gyerekeim ne is lássanak......Összerakhatom a két kezem, hogy megtehetem, hogy ne menjek ilyen munkahelyre dolgozni. Egyenlőre. De a mai világban minden bizonytalan. Sose lehet tudni......

Heni

Kép

Kép
cancan

Tünde,
100 éve tényleg nem szédített a botsáska sereg a tévében. De nem lehetett bikinit se hordani - még a nemszülteknek se.. Azért csak jobb most, legfeljebb, ha már elviselhetetlen a látvány, beszerzünk egy-két egyberészest.. :roll: (merevítővel!! :lol: )
Vendég

Sziasztok,
csak elsőként nektek mondom el, hogy jön az Ingeborg Stadelmann Magyarországra. Tudjátok: Bába válaszol...
Előadást tart majd a nemzetközi bábanapon, néhányan már ismeritek is a rendezvényt.
A vasúttörténeti parkban lesz, május 5-én. A Parkba családonként azon a napon 500 forint lesz a kedvezményes belépő. Remélem, jöttök majd.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Na akkor egy közös nyári strandolásban benne vagytok? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Egy fontos kérdés: nincs valakinek átadó DM-bababónuszos Hotel Lővéres kuponja? Elmennénk egyik márciusi hétvégén, és hívnánk még barátokat is.

mtunde

Hú reggel megnézem, (gyerekszobában van és ott már Zzzzzz) mert egy kuponom biztos van csak nem tudom oda szól-e (vhová az osztrák határhoz közel, ez az?)

Jankának boldog hófordulót! :D

Na léptem. Jóéjt!
Vendég

Bori, igen, az lesz az! :)

mtunde

Első dolgom lesz! :D Nagyon remélem, hogy meglesz, mert legutóbb épp úgy nézegettem, hogy "na ezt akár ki is dobhatom, mert úgysem megyünk".. :roll:
Azért keressetek ti is csajok!
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatni próbálok még csak-csak, de írni má nem nagyon fussa-nálunk semmi extra, csak van egy majdnem 20 hónaposom(aki mellesleg pár éjszaka elég vacakul alszik,sokat felkel-nemtom mi van :( :shock: ),vagy a kezemet húzza, hogy anya gyere játszani vagy szimplán kitúr a laptop elől...oszt még háztartás-házastárs...jaj na.
de akkor gyorsan megint dicsekszem, Flórka szája, mint a kacsa sejhaja...elénekli az itt a farsang áll a bál 3x4sorát(miután farsang szezon alatt Kisjankótól egy nap 85ször meghallgattuk)-jó nem nyerne junior kategóriában a Kazinczy versenyen, torlódnak a szívak, de tisztán kivehető, egyébként mondatokban beszél,kisboltban(itt mondjuk a nagybolt is kicsi)úgy köszön, hogy csókolom, szóval tök brutál...

Tünde,
hasas képet imádtam, tökre ugyanolyan az enyém is, bár én még reménykedem, hogy ha az ember lánya kitartóan tornázik...egyébiránt mikor Flórkát vártuk, az utolsó hónapokban minden nap odadugtam a hasamat ember orra alá, és kitartóan percekig nézettem vele, hadd csodálja, milyen feszes rajta a bőr, most látja ilyennek utoljára...ja, volt az indexen egy cikk, hogy rájöttek a köldök szösz titkára...és a köldök feletti csoffanatban tárolható dolgokkal mért nem foglalkozik senki?Férfiak..

Steffi, Orsi,kicsi Fruzsi,
megkésve, de én is minden szépet és jót kivánok születésnapotok alkalmából...

Zsu,
öcsike viselkedjék odabent!

Andi, Gabi,
továbbra is sok erőt,gondolok Rátok!

Dorka,
Letti talp...franc. :evil:

Borsika,
strand...most ti próbálgatjátok otthon azt a mély babakocsit? Mert akkor a mostani fürdőruhád lehet, hogy merevítőtájékon kényelmetlen lesz a nyáron... :roll:

Heni,
igen,igen, ugyanez, csak nálam az utazás napi kb. 4 óra lenne...nem tom mi lesz, agyalok sokat rajta, aztán hessentgetek, majd januártól rágódom, aztán másnap kezdem előről...

Hajrá kismamik!!
Puszmindenkinek

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Tegnap este de korán "kihalt" :roll: a Banda!!! :wink:
Judy hozzászólása volt az uccsó 20.25-kor.
Mi volt itt tegnap Lányok? Pihizett Mindenki?!?!? Nem baj, néha azt is kell!!! 8) :wink:

Eni!

Hát nekem is ez jutott eszembe, mikor megláttam JaSza vonalzóját, hogy ma van február 31? :lol: Mondtam is Jánosnak, hogy ez milyen vicces. Aztán pár sorral lejebb olvasom, hogy ugyanazt írtad... :lol:
Egyébként tényeleg sok boldog "hófordulót"! :wink:
És már 56-os ruhák?!?! :lol: 8) :wink: Nem semmi!!! :wink: Várom már a 62-es méretet is! :wink: :oops:
Mi meg 68-at kezdtük tegnap. :oops:
És ahogy elnézem a Mi két Csajunkat, igencsak "Együtt híznak"!! :wink:
Mármint ugye 1 kg különbséggel (de hát ez születésüknél is már meg volt), de eddig még mindig együtt haladtak. JSZ: 3400 g , J: 4400g. :lol:
Úgy hogy azt hiszem, Kedves "Anyapajti" :lol: :wink: büszkék lehetünk magunkra is, hogy ilyen szépen és jól tudjuk táplálni Őket!!! Jó sokáig kívánom ezt Magunknak.......... és Mindenki másnak is!!!

Linocs!

Fuzsinak sok boldog 1. szülinapot!
És igazi KisCsaj vált Belőle!!! :wink:
Remélem az enyém is "felveszi" nemsokára a kislányos kinézetet! :oops:

Dóri!

Hajrá Donát és Anyukája!!! Vannak ám még csodák!!! :wink: De ha császár, az sem baj....és közhely, de a lényeg, hogy Mindketten egészségesek legyetek!!!! :wink:

Zsu!

Bocsi a kérdésért és előre mondom, hogy nem akarlak megbántani, de.....
Miért gondolod, hogy sokkolná Micát, ha már most megmondanátok Neki, hogy kistesója lesz?
Azért kérdezem, mert addig amíg nem születik meg Kistesó, addig "igazából" úgy sem tudják felfogni "érdemben", hogy mi/ki is az!
És ezt mondom azért, mert az én (majdnem) 4 éves Lányom is így volt vele. Ő is mindig mondogatta, hogy anya pocakjában ott van kistesó, de amíg meg nem született és nem látta, addig igazán Ő sem fogta fel a dolgot. És ezzel most nem azt írom, hogy nem szereti vagy hogy valamilyen szinten "nem sokkolta" a dolog. De igazán addig úgy sem tudják, hogy ki az, amíg nem "kézzel fogható" Kistesó!!! És szerintem nincs olyan "Nagytesó", akit ne "sokkolt" volna valamilyen szinten a Kisebb!!! (de ez csak az én véleményem!)
És szerintem azért jobb, ha van ideje "jobban" felkészülni a dologra. Mert azért gondolom már nem sokára meg fogja kérdezni Mica, hogy miért olyan "nagy" a pocakod. (de lehet, hogy tévedek)

Dorka!

Letti lábakra soksok gyógypuszi!!!
És én voltam aki megkérdezte, hogy így (Letti) van-e anyakönyvezve! :wink:

Minden betegeskedő és "fognövesztő" Kismanónak jobbulást!!! És gyors fognövekedést! :roll:

További szép estét Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah, csak annyit akartam még, hogy ........reggel MADÁRCSICSERGÉSRE ébredtem!!!! :lol: :lol:

Csak nem jön a tavasz?!?!?!?! :lol: :wink: 8)

Na léptem, mert "kajaidő" :lol: :wink: van!!!!

Jó éjt Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!!!

Dorka!
Sok, sok puszi Lettibabának!!
és tuti ki fogja nőni!
Hisz tudod boszi vagyok, és hiszek a sorsban, és a brokkolis dolog is mutatja, hogy hajrá!!!
Szorítok!!! És küldök sok pozitiv energiát!!!

Eni,
de jó!!!
Boldog első hónapfordulót!

Linocs!
Titeket is jó látni!!!
Boldog születésnapot Fruzsi baba!!!

Tünde
Hú én is állandóan attól féltem/ és még félek is, mert még mindig mindent bekap! :roll: hogy lenyel valamit.
Hú ezen tuti beparáztam volna!
Örülök, hogy kijött!
és lemásztam a földszintre a táskámért!
És igen, igen meg van még a kupon!!!!
Mikor kellene? mert kedden mennék postára legközelebb, de ha nagyon sürgős, akkor csütin valamit megpróbálok intézni!
hova küldjem?

Reni,
Komolyan?
de jó!
Hát én úgye az előzmények miatt, állandóan hallgattam volna, és jártam is védőnénihez hallgatni!
tök jó, hogy lehet ilyet bérelni
Megértelek! és tök jó, hogy Iván is szereti!!!
de jó lehet!!!

Veronikusz,
Szuper!! érzem leveledben a feltöltödés!!!
Bizti nagyon szép vagy!!!
és jó rucik vannak a C und A-ban?
2000 farmer, az nagyon jó!!!
hányas?

Tigrincs
De jó!!! Jön a tavasz!

:wink:

Na megyek, mert mióta Lara ágyából hiányzik két rács
azóta a nagy alvós lánykánk
6és fél 7 között kell.
Hú de kemény!!!
Úgyhogy mára be is fejeztem a munkát is!

Minden betegeskedőnek megy a sok gyógypuszi!!!

Sok sok puszi
és nyugodt éjszakát!

Bocsánat, hogy ha valakinek nem írtam, de még zuhiznom is kell. :oops:

ancsaboszi

Tünde, először is irigy-irigy, már ami a keresztszemes mintákat, cuccokat illeti.
Has: az enyém most gyönyörűen feszül... Szülés után közvetlenül majd figyelnem kell az ügyeletes nővérre, nehogy még mindig szívhangot akarjon mérni a babának, aki vélekedése szerint még a hasamban van...
Nem tudom, hogy a felülete milyen lesz majd, mert a Weleda nagyon sokat segített, Eszter után is szép maradt és kezdett laposodni is már, de hát nyilván nem fogok bikiniben rohangálni a Balatonon ezután.
Iszonyúan zavar a súlyom és a térfogatom, ez most nekem megint egy hízókúra, a szoptatás után kezd nekem lemenni csak, úgyhogy még minimum két év... Ja és nekem óriási mellek is hozzá, azért kel varratnom, mert kis vállú de nagy mellű kismamákra a gyártók nem gondolnak.
És igen zavar, mert sosem voltam nyúlánk, de az ami most történik a testemmel, már végképp nem fér bele az önképembe. Táncos voltam, jó volt belenézni a tükörbe, jó volt erősnek lenni, és ez mostmár így három év után hiányzik. És fizikailag is rossz. A munkám volt a mindennapos testmozgás, most is az, csak egy egész más jellegű...
És igen, nem használ, hogy a világ nem elfogadó. mert klassz dolog, hogy segítenek visszaszerezni a fittséget, de szörnyű, hogy sok kismama nem azt kérdezi egymástól, hogy "van tejed elég", hanem hogy "mennyit fogytál már"?

Kép

Kép

Kép
memme

"Azért kell varratnom"- ruhákat, nem melleket.

Régen az a nőideál, ami most kurrens, nem volt nőideál.
Mindig elmondom hát magamnak, hogy a fogyás idő kérdése, az viszont, hogy vannak gyerekeink, nem pótolható. Meg amit kedvenc Doktorbácsink mondott, hogy azelőtt csak egy Pető Melinda voltam, most meg egy Anya vagyok.
Inkább az zavar, hogy most "csak" (bocsánat) anya vagyok és Pető Melinda egyelőre nem tudom hol van, fel kell építeni megint.

Lányok, Melinda tegnap megszopiztatta az egyik maciját... Bőszen odatartotta a kis cicijéhez és kommentálta nekem. :)
Eszter pedig mostmár következetesen nyavíkolja utánam első tisztán és rendszeresen használt szavát, hogy"Anya!"
Tegnap elvittem Melindát az egyik ovi baba-mama délutánjára. Olyan drága volt. Először elindult felfedezni az ovit - egyedül. Aztán egyszercsak rájött, hogy mégiscsak odabújna hozzám egy kicsit. Aztán újra elindult, ezúttal játszani. És szorgalmasan gyúrta a tésztát, cipót sütöttünk. (Persze rajta kívül senki nem kóstolta meg, és nem hozott el a közös teknőből még három adag cipóra való tésztát a biztonság kedvéért... :). Én először megyegettem utána (igen csüggtem rajta, ezt látnom kellett), aztán maradtam tisztes távolságra.
El fogunk oda járni, mert valószínű, hogy ott fogunk ovizni majd, de így, hogy nem csak pár hetünk lesz a beszokásra, hanem már most lehetünk ott gyakran és nyáron is lesz egy - már ovis napirenddel működő hét, amire lehet menni - így nekem is könnyebb lesz a beszokás. Bár nem ősztől megyünk úgysem, hiszen KisKicsi akkor jön.

Kép

Kép

Kép
memme

Reni, igen, beszél Ritával mindenképp. Nekem az a véleményem, hogy elég kockázatos dolog ügyeletesre bízni magad. Mert jó hely a Kútvölgyi, de igen eltérő filozófiájú orvosok dolgoznak ott. Csak azért mondom ezt, mert te azért váltottál, hogy ne olyan legyen mint az előző kórházban. Hát ordibálás nincs kismamákkal, de azért történhet olyan, amit nem szeretne az ember és elkerülhető, attól függően, kikíséri.

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?