Sziasztok!
Kriszta: Sajnálom a kórházi "élményt"
Mielőbbi gyors gyógyulást Eszternek!!! Neked meg kitartás!!
Doki szabi: Szerintem is érthető, hogy szüksége van egy hosszabb szünetre. 2007-ben pl. csak egy hét szabira ment júniusban, hát attól biztos nem töltődött fel. Persze a kismamijait ez biztos nem vígasztalja, én speciel totál lelombozódnék, de hát ő is ember, neki is ki kell lépnie a mókuskerékből.
Cosmo: Nem ismerem Aszódi Melindát, csak a neve ismerős. Híreket hallottam róla, de az semmit nem jelent. Biztos nem véletlen, hogy őt ajánlotta a dokink
Pepitanna: Hova mentek most? Remélem itt már semmi nem fogja beárnyékolni a pihenésetek! Lehet, hogy szűk látókörű vagyok, de nekem ez a fajta pelusnélküliség idomításnak tűnik.... Én azt vallom, hogy a gyerek akkor lesz "igazi" szobatiszta, ha agyban megérik rá. Nyilván számítanak olyan dolgok, hogy meztelen fenékkel hagyom és kellemetlen lesz neki a lecsorgó pisi, de szerintem csak akkor tud ezellen tenni is valamit, ha megérti (!), hogy ez mi is, és hogyan lehet másképp (máshol) elintézni.
Lilisgabi: Vigyázz magatokra! Kicsit vissza kell venni a tempóból és nem lesz semmi gond
Vumenke: Batyusbulira szavazok én is
Én életemben nem vezettem még Kecskemétre, úgyhogy ha valaki bevállalja, hogy követhetem, akkor megyünk mi is. Viszont Apával együtt, ha nem baj.
Ktc: Köszi, már nem aktuális a szemész, kedden voltunk egy maszeknál Zuglóban. A Tömő u-i szemészeten ajánlottak egy állítólag nagyon jó dokit, de két hét próbálkozás után feladtuk. Egyszerűen lehetetlen volt elérni, soha senki nem vette fel magában a rendelőben. Így aztán kerestünk a neten egy gyerekszemészt, aki szimpi volt. Közel egyórán keresztül foglalkoztak Vivivel, többféle vizsgálatot elvégeztek rajta, ellenőriztek minden eredményt, türelmesek voltak, kedvesek. Bízom benne, hogy jól mérték fel a helyzetet. Egy hónap múlva lesz kontroll. A videot még nem volt időm megnézni, de pótolom, amint tudom
Aviubi: Nem szabad feladni!! Nyugi
Okina: Várom a privit
Köszi
Sajnos szemüveg kell Vivinek
Nem tudom, hogy mit csináljunk. Úgy értem, hogy egyrészt az van bennem, hogy időben kiderült, hogy van egy kis gond, és a szemüveg majd korrigálja a hibát, de másrészt az is bennem van, hogy sokak szerint a szemüvegtől ellustul a szemizom és egyre nagyobb dioptriára lesz szükség. Mi az igazság? Annyira máshogy néz ki az arca a szemüvegben. Kicsit elfacsarodott a szívem, ahogy néztem...