Boldog szülinapot Sebi!!!!!!
Ági,tudom,tudom,de oylan könnyen kiszalad a számon...pedig tudom,h nem kellene,nagyon szégyellem magam.Boldi és a porszívó is vicces lehet,Dénes tegnap uaígy csinálta,mikor közöltem,h rajta.Mondogatta,h poszíó,odament,lefeküdt,szétarakta a karjait(én még mindig ráülök neki)majd elkezdett üvöltve fetrengeni....nem tudtam nem nevetni
Lorca,szívultrahang-picibaba
de legalább nálatok minden rendben van!!!
Timo,Pann,őszintén a stodalt régebben próbáltam és akkor lehet,h nem hurutos volt a köhögése.De mivel n-n a végén járunk,most már maradunk ennél,ha nem is szereti.Ma éjjel egyáltalán nem köhögött,este fürdetéskor volt egy roham,olyan befulladásig köhögős,de ki is fáradt előtte n,szóval ennek tudtam be.
Pann,kisgatyó lehet,h bevág neki?Nem szűk rá egy kicsit?Lehet,h ez hűlyeség,de ott,ahol a gumi van,akkor talán érzékeny lehet rá??Büszke lehetsz magatokra,ügyesek vagytok!!!!És ha pl..közli,h pisilnie kell,akkor útközben te tudod,h mondjuk 5 percre vagytok és mondod neki,h tartsad,akkor kibírja????Mert anyu mesélte,h én olyan voltam,h akkor szóltam,amikor már csurgott
így nehéz volt,ha olyan helyen voltunk,ahol nem volt 2 lépésnyire wc.És még jó sok göncből ki is kell hámozni...
Annyira gondoltam rád pár napja,képzeljétek milyen vérfagyasztó dolog történt velünk.Kimentem takarítás közben a teraszra,h kirázzak egy plédet és Dénes a szobából rámvágta az erkélyajtót(ez mindig így van)de már kilincset is feléri és amikor próbálnék bemenni,csak bukóra nyílt az ajtó......D meg vigyorog bentről,azt hitte állati jól szórakozom.Kiabáltam befelé,h próbálja felnyomni a kilincset,ő meg csak röhög,azt hitte játszunk.Szétnéztem,h jön-e valaki az utcán,le akartam kiabálni,h hívja fel K-t,de addigra D felfogta a helyzet komolyságát,mert kb.5 perc alatt ki tudta nyitni.Anniyra megijedtem,lejátszódott előttem,ahogy száguldozik,elesik,beveri a fejét,v felmászik az ágyra,leesik,nem vagyok ott......elhiszem te is mit éltél át....
Panka,de jó,h ilyen simán ment minden...Azt hittem Emilit kicsit megrázza majd,de szerencsére nem!!!!Azért a tároló tartalma elég értékes,h csak úgy ottmaradjon
zsebes
sajnos egyre több ilyet hallani....Én a táskámban is ha több pénz van nálam szétrakom több helyre,a pénztárcámban van a legkevesebb.
Biztosan hamar megszokjátok az új helyet!!!!
Helga,jól vagytok?Régen írtál!
Szép napot