Sziasztok Csajok!
Én is vagyok, csak most megint van egy kissebb adag melóm, meg rohanok állandóan. Én nem is tudom, hogy oldanám meg a dolgaimat, ha nem úgy lenne, hogy itthon dolgozom....
Két nagy hírem van: 1. most hogy Réka betöltötte a 20 hónapos kort jutottam el odáig, hogy ránézzek erre a hatalmas támogatásra, melyet babakötvénynek hívnak. Most ennek az intézésében vagyok, mert nem elég igazolás, hogy a bankszámlámra jön a családi pótlék, külön igazolást kérnek, hogy tényleg én kapom-e.
2. Szeptembertől Réka is csatlakozik Bencéhez, és együtt fognak oviba járni! Már bejelentettem az oviban, és csak annyit mondtak, hogy nagyon szívesen látják. Ugyebár ismerik, hiszen ő is mindig jön Bencéért, és persze úgy eltűnik a csoportszobában, hogy nem is látom, csak mikor köszönünk az óvónéniknek.
Mazsuzs!
Szerintem sem lesz gond az utalással. Ha a papírok jól lettek kitöltve, és minden melléklet csatolva lett (ezek hiányáról már kaptál volna értesítést), akkor minden további nélkül és mindig időben jönni fog a gyes.
Én most azt várom, hogy mikortól kapjuk az emelt családit, mert ugyebár február elején bent voltam, konstatálták is, hogy igen jár, és a rendszert átállították, de a tegnapi sms banki üzenetem szerint nem emeletet kaptam, hanem annyit, mint szoktam. Nem is tudom, a csp az adott hónapra jár, vagy utólag kapjuk?
Szerencsére nálunk minden OK. Réka gyógyszerét sikeresen elkezdtük csökkenteni (eddig 2-2 puffot kapott, és a doki szerette volna, ha letudunk menni 1-1 puffig).
Tényleg Szandra: hátad teljesen jó már?
Finike: tesz?
Bocsika, ha tolakodó vagyok, csak én úgy szeretem az állapotos nőket, főleg, ha még ismerem is őket
Nekem ez a legnagyobb bajom, hogy mi van, hamár soha többet nem leszek terhes (mert mondjuk 3 gyerek azért 3 gyerek valljuk be). Én úúúúúúgy szerettem terhesnek lenni, meg szülni is, meg szoptatni.... Ááááááááááááá, nem is lovalom bele magam....
Mesi!
Hihetetlen, hogy már 1 éves Lara! Hogy rohan nálatok is az idő!
Szandra!
Jut eszembe, a csajok még mindig gyönyörűek! Lassan nekem is kell képet raknom fel.....
Rá sem fogtok ismerni a gyerekeimre!
Tali: nekem OK, de vagy nem lesz Bence, vagy aznap nem megy oviba. Ovisok, ti hogy tervezitek?
Szami!!!!!!! Merre vagy???? Hogy vagytok? Szofi?
Többiek is, akik rég jelentkeztek jelkezzetek!!!
Most mennem kell, pápá: Eszti