Sziasztok!
Na, megjöttem UHról.
Egész éjjel alig aludtam...babókám nem hagyott...Annus te írtad, hogy múltkor kidugta a tappancsát....na, én éjjel ébredtem arra, hogy a bal oldalamból 'kilóg valami'-olyan érzés volt, mintha ki akarna szakadni a hasfalam-, egy térdre, vagy egy sarokra tippelek...nagyon komoly látvány volt....az érzés meg brutál....veri szét a manókám a házát....
Na, a lényeg: végre KÖZEPES mennyiségű a magzatvíz!!!!Juhú!!!!!! (btw, most meg úúúúúúúúúúúgy vizesedik a lábam, hogy még a zokni is mintát üt a bokámba.......).
Már a belső méhszájnál van a babókám fejecskéje, de szerencsére még totál zárt vagyok és nem rövidült meg a méhnyak sem.
BPD: 83mm
AC: 264mm
HC: 296mm
A súlya pedig 1910g!
)))))) Azt mondták, hogy nem lesz nagy baba vsz., de nagyon kis arányos.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúgy megnyugodtam.
Kövi vizsgálat márc.10.
Többen írtátok a 4Dt, én is rákérdeztem, vsz. bejelentkezem még 1re...
.....de nekem azt mondták, hogy j. hét legkésőbb, aztán már nem lehet olyan jó képeket csinálni.
Anita!
Csini vagy, szép a pocid!
És marha jó a tunikád!!!!! Honnan???????Ti mikor mentek végül 4Dre?
Reny!
Igen, az a barna krém az! Örülök, hogy neked is bejön. Én amióta rábukkantam, csak ezt veszem...sokkal jobb, mint bármelyik másik....pedig én vagy 15 fajtát tuti kipróbáltam.
Pumukli!
Jó, hogy jöttél! Nagyon szépek a képek, tök cuki Maja beöltöztetve, mint egy kis eszkimó!
Farkas!
Hogy viseled, hogy láttad a bátyádat? Könnyebb picit, vagy rontott a helyzeten?
Eszter, Panndi!
Kitartás! Én is sokat keményedek mostanság...szóval kénytelen vagyok elég sokat pihizni.....remélm azért javul a helyzet. Hogy bírjátok? Étvágy?
Na, most rohanok...na jó, inkább totyogok....muszáj elintéznem pár csekket, bevásárlást stb.....remélem a pocim nem 'durran be'....