Sziasztok
Kriszti,
nagyon jóóóóóóóóók a munkáid
nagyon ügyi vagy
hm boszi tanárnőhöz már nagyon nagyon régen jártam, annak idején tanultam kártyát vetni, számmisztikát meg még egy két finomságot, de már inkább csak a megérzéseimre hallgatok, azok általában bejönnek
Egy érzésem van: Danidnak lesz tesója
Fcsacsi, nem nehéz odajutni tömegközlekedve: eljösz metróval mondjuk a Ferenciek terére, ott átszállsz a hetes buszra (feketére), eljösz vele a Kosztolányi Dezső téri megálló után eggyel, nem tom mi a megálló neve. Onnan kb 5 perces gyalogséta, vagy egy buszmegálló. Én gyalog mentem, nem volt vészes.
Ma is szereztem be cuccosokat: vettem 4 kg modellgipszet, meg három fajta ecsetet, meg négy csomag szalvit, ebből már tudok majd csereberélni is
Apája már megjegyezte, hogy ennyi talán elsőre elég is lesz, és mehetek ki az udvarra, mert a lakásban nem akar gipszport látni
Amugy ha jó idő lesz tuti kint csinálom a házelött majd, legalább jó levegőn leszek
Huuu ugy beindultam mint a gőzmozdony
csak legyen valaki aki megállit
Mostmár csak festék kell meg ragasztó és kész van a repertoár
Ki kell használni, hogy még visszintes manó, utána már nagyon nehéz lesz
Jut eszembe egy nagyon nagyon jó tanács mindenkinek aki mostanában a Tesco nevű intézményben történő vásárlásra adja a fejecskéjét:
Én már nem először jártam úgy hogy átakartak vágni a palánkon. A polcra kiirják hogy ennyi és milyen akciós, a kasszánál meg jóval többet fizetek. Mai friss élmény: szalvik kiirva 169 Ft, mondom az még jó áron is van, vettem négy fajtát. KAsszánál fizetek, szalvi ára 199, és négy helyett beütve 5. Irány vevőszolgálat, de még odafelé tartva, gyors meggyőződés arról is hogy tényleg 169 volt e az ár, megnyugodva látom annyi. Vevőszolgálatnál előadom: két probléma, egy 4 et vettem 5 lett számlázva, második 169 re van kiirva 199 lett számlázva. Reakció már kérdezni sem kérdeztek visszaadtak 319 Ft kapásból. A legrosszabb a dologban, hogy nem az első eset, hogy kiirnak valamit akciósnak és messze nem azt számlázzák. Most gondoljatok bele, én csak egy vevő voltam aki vett szalvit, ráadásul még 4 csomagot is, rajtam kerestek volna 120 Ftot, máson csak keressenek 30at, de hányan észre sem veszik, vagy legyintenek, hogy 30 forinttal nem szorakoznak, ők meg lazán átvágják igy az embert. Tanulság, soha nem jövök el anélkül, hogy ne nézzem át a számlájukat, és amikor vásárolok akkor jól megnézem milyen árra irták ki, mert kötelesek azon adni, amit kiirtak.
Nah most jól kipanaszkodtam magam
csak gondoltam megosztom veletek, mert az elműlt két hónapban nem volt olyan vásárlásom ott,hogy a végén ne a vevőszolgálatnál kössek ki.
Angi, Fcsacsi ha gondoljátok összehozhatunk egy közös Remo látogatási projectet
dugultam, hagyok nektek is teret a kibontakozásra
puszmák
Ági