Hello-bello nektek,
Huha, nalunk is jeles nap a feb 27... de mivel en nyilas vagyok, igy NEM engem unneplunk
.
De aztan fotozni se felejtsetek el a dupla-tripla unneples alkalmaval!!!
Lanyok, sztem Dr Theiss termekeket itt is lehet kapni. Rakerestem a neten is es kidobott egy halom angol weblinket online uzletlancokhoz. De nem csodalkoznek rajta, ha jobban felszerelt gyogyszertarakban is lenne. Elvegre is a Weleda termekek is itt kerultek hamarabb forgalmazasba, odahaza meg csak par eve mennek.
Olive - mar megint olyan temat sikerult feldobnod, ami minket is epp nagyon foglalkoztat
. Mi is azon filozunk, h bevezetunk egy harmadik nyelvet, leven h ferjur perfekt beszel szerb-horvatul. Elsosorban Antonia miatt, hiszen o van most annyira fogekony fazisaban. Mar voltak is probalkozasaink par nap erejeig, de meg tokeletesiteni kell, plusz ferjur ra kell h hangolodjon az egeszre. Minket is "aggaszt" viszont par dolog:
- nem e fogja Tinit megzavarni az uj nyelv, hiszen az angolba is most lendult bele igazan?
- vajon egyaltalan milyen szintu sikerben szamithatunk, ugy h az uj nyelvi hatas aminek ki lenne a ket gyerek teve az eleg minimalis lenne, hiszen az apjuk hetkoznap csak este latja oket par orara, valamint hetvegenkent?
- es vajon mennyire lenne sikeres az uj nyelv beiktatasa egy ilyen kozeli csaladtag altal akitol mar megszoktak egy (ket) masik nyelvet? Valszeg magyarul vagy angolul kapna ferjur a valaszokat, mivel tudjak h nem kell strapalniuk vele magukat, hiszen erti a masik ket, szamukra jobban hasznalatos nyelvet...
Hat ilyenek. De szerintunk sem hulyeseg, csak el kell talalni a fentieket.
Azzal is egyetertek amit Ildi ir, sztem is nagyon fontos h jol beszeljen legalabb egy (ket) nyelvet mielott egy harmadikat is elkezdenetek. Nalatok sztem nehezebb lesz a helyzet, mert ha jol ertem te, az edesanyja lennel az a szemely aki elkezdene a nemetet Lollival. Es ugye megiscsak te vagy a hozza legkozelebb allo szemely, akitol eddig az anyanyelvet tanulta.
Ildi - attol sajnos sztem meg nagyon messze vagyunk h a sajat szorakoztatasunkert itt merjuk hagyni a gyerkoket a nagyszulokkel
. Most tenyleg ok fognak szittelni, jonnek Brusszelbol at hozzank ma ejjel. Nekem ott elnek a batyamek, es naluk decemberben megerkezett a golya. Igy most h a nagyszulok itt lesznek, mi kettecsken ugrunk at hozzajuk babalatogatoba. Persze ez is szorakoztato, sot nagyon is. Egyenlore ettol hosszabb idore nem mernem itthagyni oket. De eloszor birjam ki ezt is...
En mar lattam ilyen szelloztetest tobb helyen, de nem maganhazakban. Tenyleg eleg silany megoldas
!
Na csajszik, en mentem, mert faj az ujjam - kepzeljetek ma este meg az A&E-t is megjartam, mert delelott sikerult egy kisebb ujj-torest eloideznem magamon. Persze vartam amig ferjur hazaert este, ket gyerkovel nagyon maceras lett volna beallitani a korhazba, meg aztan nem is nekik valo hely az.
Hat igy aztan jo nagy moka lesz atvezetni Bxl-be
.
puszi nektek! b