Szisztok!
Györgyi,
Ez nem jó hír. Remélem, azért ezt is sikerül hamar feldolgoznod, és lesz hozzá elég türelmed. Jön a jó idő, könnyebben le tudod kötni magad. És még azért lehet belőle valami
Kitartás kívánok!!!!!
Nagyon várom már az UH-t, bár tisztában vagyok vele, hogy ez a minimális adag closty inkább csak próba volt. Reagál-e egyáltalán a szervezetem. Majd ma de. hívom a Dokit, hogy mikorra menjek UH-ra. Amint megtudom, megírom Nektek, hogy tudjatok szorítani. Az nagyon rám férne.
Szóval, Györgyi, nem biztos az a beelőzés. De tudjátok mit? Nagyon-nagyon szeretnék már mindenkit beelőzni. Így is én kullogok hátul a sorban 0 babával.
Tudom, hogy ez nem jelent semmit, nincs is kisebbségi komplexusom v. ilyesmi
. Csak ezek a tények.
Ne csodálkozzunk, hogy a Doki népszerű. Jól tudjuk, hogy rászolgált.
Kíváncsi vagyok, tetszik-e majd Nikinek a kép. Biztos így lesz.
Majd keresek még ilyen aranyosakat, és küldök a gyerekeknek, ők is élvezzék, hogy anya a gépnél ül, és rabolja az ő drága idejüket.
Eleni, kicsit nyugodtabb lettem Veled kapcsolatban.
Azért, ha van valami, csütörtökön tényleg irány a Doki.
V.szeg lemaradtam a barátnőddel kapcsolatban. Mi a baj vele, hogy műteni kellene/nem kellene??
Aranyosak Angi képei. A kis állatkák most itt szaladgálnak az orrom előtt, ahogy írom a levelet. Mindig mosolygásra késztetnek.
Én is nagyon gyerekes vagyok ilyen szempontból. Van ám Snoopy-gyűjteményem. Nem túl nagy a kollekció, de ezt már felnőtt fejjel kezdtem el gyarapítani. Azóta mindig Snoopy-s dolgokat kapok. Így vannnak képeslapok, kinder-figurák, zoknik, persely, bögrék, zenélő Snoopy (kínai boltos, nem annyira élethű, de nagyon édi, majd elviszem talira), pénztárca. A falon vannak snoopy-képek. Az egyik nagyon Snoopy és Woodstock a Holdon heverészik, körülöttük csillagok, alattuk A HÁZ, és a sötétben a Hold és a csillagok világítanak. Biztos ismered ezt a képet. Imádom. Snoopy-s pizsire én is pályázom. Az Otto-katalógusban láttam, csak utána elfelejtettem rendelni. A következőben pedig már nem volt. A Nyugati-aluljáróban lehet kapni snoopy-s pólókat, de higiéniai okokból, ezt inkább hagyjuk, a boltit pedig drágállom a magam hülyeségére. Szerinted a gyerekem első rugiján ki fog rajta lenni? Hmmmmm... Ne nézzetek hülyének, légyszi'
A túrót nagyon szeretem, általában a tejtermékeket, de sajnos az utóbbi időben nehezebben megy az emésztésük, mint kellene (na persze, negyed kg túró este 9-kor kicsit durva is). Pedig a fehérje nagyon fontos lenne. Tehát túrót magában, gyümölcssalátában, krémtúrónak is el szoktam készíteni gyümölcsökkel, körözöttnek is fincsi, palacsintába, tésztára... Jöhet bárhogy. Túrógombócot nem főztem még soha (és nem is ettem), mert állítólag a Férjem nem szereti. De egyszer úgyis ki fogom próbálni, már van többféle receptem is. Van egy olyan érzésem, hogy nem is tudja milyen fincsi lehet. Sok olyan étel van, amire azt mondta, hogy nem szereti, és amikor én megfőztem, akkor csak úgy nyomta befelé, és azóta is kéri. Az az igazság, hogy anyósom nem volt a helyzet magaslatán főzésügyileg. Eléggé elrontotta a fiacskája ízlését. No comment.
Vitaminok jönnek (Béres Actival, E-vitamin, folsav, cink+C-vitamin - talán több is, mint kellene, de nem bízom a véletlenre). Vettem kanalast is. Jól tettem. Most reggel már nem olyan jó a helyzetem. A torkom eléggé ki van. A Férjembe is adagolom szorgalmasan.
Grapefruitmag-kivonatra már én is gondoltam. Olvastam, hogy gomba ellen is kiváló. Lehet, hogy még ma beszerzek egy adaggal, csak ne lenne olyan drága.
Beatrix, nagyon szép lesz már a kertetek. Amikor már tényleg kizöldült minden, és lesz kép, majd tegyél fel, mi is hagy lássuk.
Örülök, hogy tetszett Kiscsabinak a kép
A muffin-recept jónak ígérkezik. Majd "át-reformosítom", és ha lesz sütőm kipróbálom. Ígérem, beszámolok.
De jó Neked, hogy szabadságon leszel
. És akkor is a munkahelyeden maradhatsz, ha nem is dolgozol? Ez így nagyon jól hangzik.
A hőmérőzés azért jó dolog, ha van hozzá türelmed, és kitartásod. Így, hogy még csak ellenőrzésképpen csinálod, biztos menni fog.
Majd számolj be róla, kíváncsi vagyok.
Lenne egy kérdésem a táppénzzel kapcsolatban. Lehet, hogy tudtok segíteni. Ha már dolgoztam, de jelenleg nincs munkaviszonyom, és így leszek terhes, akkor táppénzre jogosult vagyok egyáltalán? Nem ez a leglényegesebb, de azért számít.
Mona, hát tényleg nem a tegnapi nap volt a legalkalmasabb csavargásra. Nem csodálom, hogy elment tőle a kedved. Majd most a takarítással jól elszalad az idő. Ha gondolod, jöhetsz hozzám is, ide is elkelne.
vagy inkább
Nagyon nehéz lehet Gagának időről-időre így várni az apukáját. Tényleg csak reménykedni lehet abban, hogy majd később belátja, hogy ez érte volt, és nem fog ellenkezőjére fordulni a dolog. Sok múlik rajtatok. Hogyan is tálaljátok neki. De ezt szerintem nem kell magyaráznom.
Eldöntötted már, "hogyan" várod haza a Férjed? Egy baba szempontjából a békés megoldás lenne a jó. De itt be is fogom a kicsi számat
Köszönöm mindenkinek a tanulás utáni érdeklődést. Ma már bele kell húzni. Összesen 5 házidolgozatot kell elkészítenem (ehhez persze előtte irodalmat tanulmányozni), és még gyakorlati feladatok is vannak, hogy ne unatkozzon a negyedéves hallgató két héttel a szakdolgozat leadása előtt. Brrr....
Húúúúú.... Ez egy jó nagy hozzászólás lett. Remélem, el tudom küldeni. Azért képeket még küldök.
Ide fog elvinni a Férjem ( a tervek szerint) államvizsga után:
Ez pedig a gyerekeknek:
Szép napot mindenkinek!
Puszi: V.