Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Dadomi,nem vesztem el:)mondtam én anno h nem leszek sűrű vendég itt,max ha táppénzen vagy szabin vagyok,ami nem nagyon lesz mostanában...betegek a kölykök,itthon vannak,Apa délelőttös,én délutános voltam,mire Ő hazaért már rajtam volt a kabát,és irány a meló,így minden nap"csak"1 órát késtem :roll: ezt még mindig jobban tolerálják mint a táppénzt...a múltkori hat hetes betegállomány miatt még mindig kapom a beszólásokat így is.Ha jó idő lesz,Ti sem jöttök sztem ennyit :wink: Jó lenne már ha kitavaszodna!Végre süt a nap,de nem akarom elkiabálni!Dávidkám már hétfőn mehet,Martin viszont annyira bedurrant hogy szegénykém fél éjszakákat nem aludt a köhögéstől,hiába ventolinoztam meg párologtattam,csak a harmadik rectodelt segített.Azóta jól van!Kedden megyünk vissza orvoshoz.Dávidkámnak csak egyszer ment fel a láza,aztán már nem és egyre jobban lett.Szóval elhagyhatná a betegség a házat!!!!Végleg!!!!Remélem mindenki jobban lett ettől a kis napsütéstől!:)

Kép

Kép
nettke76

Ejj, Nettke, jobbulást kicsi fiaidnak! Mikor én itt fuldoklom, mindig eszembe jutnak ám a kis asztmások, még Rékababa lányai, meg Dadomi fiai, hogy nekik milyen pocsék lehet, jajjj... na. De mosmá tessék mindenkinek meggyógyulni!
Hát, itt csodaszépen süt a nap, Ármin el is ment apjával elviszik a PET palackokat meg a papírt a szelektív hgyűjtőkbe. Mi meg itthon Hannával üvegmatricázunk mingyá.
Az tutibiztos, hogyha jó idő lesz, kevesebbet jövünk! :D
Jó talit Tolnán! :wink:

been

Emma! Nettke Martinja is asztmás szegényke :(

Drága exszomszédasszonyom, kár, hogy betegek vagytok! Hazafelé Tolnáról meglátogattunk volna benneteket, Dani nagyon menne Martinhoz :lol: De akkor megvárjuk, hogy meggyógyuljatok!
Megyek a fiúkért, kitakarítottam nagyjából... :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Tudom, hogy az, azért írtam, hogy még... Borzasztó egyébként, hogy mennyi kisgyerek asztmás. Remélem, enyémek nem lesznek azok... :cry:

been

Sziasztok,

Emma, azonnal gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!

Mi már megjártuk ma a hadak útját. Elmentünk az Auchanba, bár már olyan sokat megfogadtam, hogy nem megyek oda..... Vettünk egy DVD-t ami biztonsági dobozban volt. A pénztáros csaj nem bírta kibontani, erre megkérdezte, hogy " ez kell??" :shock: :shock: Mondta neki a férjem, hogy nem, csak meg akartuk sétáltatni. :twisted: :twisted: :twisted: Azt mondja a csaj, csak azért kérdezi, mert áll mögöttünk a sor. A férjem válasza, hogy mi is a sorban állunk. Még egyet szól és a férjem kirántja a pult mögül.

Ani, Évi gyerkőcök hogy vannak???

Minden kis betegnek sok-sok gyógypuszit küldök!!!!!
Vendég

Puszi Emma! :wink: Hát nem könnyű az asztmások élete az biztos.Meg tudna szakadni a szívem amikor hallom hogy fuldokol szegényem :cry: És néha tényleg semmi se használ.Mióta úszni jár,jobb azért a helyzet...Lesasoltam ám lánykádat,nagyon édes!olyan kis "nőcis"abban a katicajelmezben :lol: Dadomi,sebaj,majd jövőre :twisted: neeeem,azért remélem előbb is talizunk!Amióta dolgozom tényleg sehová nem jutok el és szinmte sosem tehetem azt amihez kedvem van annyira szoros a program.Jó lenne legalább egy nagymama :roll: Tuntun,igaza is lett volna Apátoknak,ha kirántja onnét a csajt!Ennél már csak az jobb amikor vmiből utolsó db van és megtetszik,elvinnéd,de nincs rajta kód,tehát nem tudják számlázni.van a boltban csak nem kapható :twisted:

Kép

Kép
nettke76

Visszaolvsás nékül :oops:

Zsombinak elkezdett folyni az orra,nagyon csúnya orr folyása van :evil: reggel még volt hőemelkedése,délután meg a takonytól nem tudott aludni :cry:

Gyógysugik a többi kis betegeskedőknek és neked is Been.
Kimentünk egy kicsit az udvarra,a levegő azért jót tett Zsombinak folyt tőle az orra.Én meg kutya gumit szedtem :evil: :evil: :evil:

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
berni611

hali!
Szép vasárnapot! Tessék meggyógyulni! :lol: :lol: Jájj, Évi, de nem irigyellek, mi is így kezdtük Árminnal, azt hittem, sose keveredünk ki belőle, de végülis csak sikerül; remélem, ti "megússzátok" könnybeben. Gyógyulást pici Zsombinak!
Nettke, nekem is mondták, hogy ússzak, de én félek a víztől... :D Pedig az tényleg jó az asztmára. Remélem, kicsi fiad is kinövi!
Tuntun, vááá, sétáltatjátok... :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: Férjem is így járt hasonlóan a tescoban :twisted:

been

jobb reggelt mindenkinek

Évi,mi tuti nem megyünk holnap. Eliza nagyon odavan. Nappal még csak-csak,de éjjel,a nurofen ellenére szinte egész éjjel volt láza,és fáj a pocakja. Sztem az antibiotikumtól.
Nagyon csúnyán köhög,meg taknyi. Szegénykém,alig aludt.
Mi is kinnt voltunk kicsit,Kristóf meg Zoli mettszettek itthon. Délután a szőlőbe mennek,majd mi is kimegyünk picit,ha Eliza délután felébredt. Szép idő van :D

dadomi,haragszom ám!!!! :P
Bezzeg hozzánk nem jöttél le :(
Na jó,csak vicceztem :wink: Jó volt a tali???

Jobbulást minden kicsi és nagy betegnek!!!
Vendég

Ani, Elizának is jobbulást! Kellett elkiabálni, h nem volt még lázas, basszus... :( Figyu, adsz neki probiotikumot? Normaflore-t vagy ilyesmit? Hátha akkor nem fájna a hasa. Hanna legutóbb ezt a Protexin Restore-t kapta, amit itt oldalt is reklámoznak, nemtom, ilyen piciknek, mint Eliza, lehet-e adni.

been

kapja a normaflore-t.
Most kicsit jobban van,összeporszívunk itt,aztán kicsit levegőzünk.
megyek...majd még jövök...
Vendég

Sziasztok!

Olyan szép idő van itt nálunk,ezer ágra süt a nap. :D
Ma nem kell főznöm,hivatalosak vagyunk ebédre párom nagynénjéhez, így ma lazítok egy picit. Utána meg megyünk anyumékhoz,mert Györkönyből jönnek pótnővéremék. Úgyhogy ma csak megyünk. :lol:

Betegeknek jobbulást! Mennek a gyógysugik!
Mi szerencsére nem vagyunk betegek.

Majd este még jövök.

Szép napsütéses vasárnapot mindenkinek!
dius02

Sziasztok Mindenkinek! :lol: :lol:

Mi jól vagyunk, csak én érzem a frontot, mert Apát hajnalban jól ledorongoltam, hogy miért veri fel az egész házat. :oops: :oops: Egy kicsit zsibong a fejem, val.színű ezért hárpiáskodtam. Az idő olyan se hideg-se meleg, kicsit borús. El akartam menni a gyerekekkel a Duna-partra sétálni, de ahhoz viszont hideg van és fúj a szél. :( :(
Képzeljétek nálunk most árháborút rendeznek a kis maszek boltok. Egymás szájában van három, ráadásul kettő egymással szemben. Nagy táblákon hirdetik, hogy mennyi a kenyér ára, az egyiknél 170,- a másiknál 160,-, majd a 3. is kirakta, hogy 150,- :lol: :lol: :lol: A pékségben meg alapból 200,-
Mindjárt kész az ebéd, aztán lesétálunk valami gyümölcsért, mert tegnap nem tudtunk venni az Auchanban.
Emma, a tescóban vigyázzatok a DVD-nél, mert én 2!!!! üres tokot vettem majdnem meg. Mindenhol úgy veszem, hogy ott a pénztárnál kibontom.
Biztos, hogy lehet a Protexint is adni Elizának, de jóval olcsóbb a Normaflore.

Jobbulást Mindenkinek!
Vendég

Ja még annyi, hogy Ricsikém 25,1 kg. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dius, jó rokonozást! Mi is kimegyünk sétálni délután. Én főzök, tegnap vacsiról maradt brassói, meg tojáslevest (ha passzol,. ha nem :lol: ), meg krátert sütök.
Tuntun, mondomén, hogy mire kell, eléri fiad a versenysúlyt! :lol: Elizának még biztos elég is a Normaflore, Hannánál mondta a dokinéni, hogy nem, mert ahhoz ő már nagy. :shock: Aztán kapta a Protexint. Aztán affene tudja.
Ja, mi nem dvd-vel jártunk így, hanem valami vonalkód-zűr volt, aztán azt mondta párom, ő ugyan vissza nem megy keresgélni vonalkódos cuccot...
:twisted: De jó, hogy mondtad ezt, nemsemmi... :? Az árversenyen meg jót röhögtem. De a vevők legalább jól járnak! 8)
Jajj, nálunk van egy bolt, sokan oda járnak, mert az a legolcsóbb, nade az eladók basszus... Az egyik a múltkor a pénztárnál a műkörmével kiszakította a búzadarát, amit vettem, a másik meg a húsos pultnál ügyeskedett; egy néni 20 deka felvágottat kért előttem, a csajszi meg 29 dekát bírt levágni, megkérdezte, jó lesz-e... :roll: :P :lol: A néni kiakadt, mondta neki, aranyoskám, ha 30 deka felvágottat kértem volna, akkor annyit mondtam volna. :evil: Úgyhogy a csaj nagy dérrel-durral levette azt a 9 dekát. De egyébként is úgy viselkedik ott mindenki, mintha nem ők lennének a vevőkért, hanem fordítva. Hihetetlen egy gárda... :lol: :lol:

been

Emma, na én ugyanezt érzem az Auchanban. Illetve nemcsak érzem, hanem angolra járt velünk egy "osztályvezető", akinek ez volt a meggyőződése. Egyszer nagy büszkén mesélte, hogy egy vevő érdeklődőtt nála valami iránt, ő meg felvilágosította, hogy ez önkiszolgáló hipermarket. :evil: :evil: :evil: Na végülis ezt tette fel az i-re a pontot.
Normaflore: nálunk ezt adta a doktornéni Ricsinek kb. 6 évesen, nálunk felnőtteknél is bevált, és feleannyiba se kerül. Szerintem ez teljesen orvosfüggő.
Mi az a kráter :shock: :shock: :shock:
Én a kaját hamar rövidre zártam, mert megcsináltam a husit, de köretet már nem. Ricsike és Erik nem igazán szereti a köretet (kivéve a tésztát), magamnak meg nem főzők 2 kanálnyi rizst.
Így volt a husi meg uborkasaláta. A fiúknak annyira jó volt, hogy Ricsike 2x kért, Erik is megevett majdnem egy egész combot salátával.
De. elmentünk egy jó nagyot sétálni, kaptunk szép almát is és még a játszótérre is be tudtunk menni, mert végre azok használták akiknek építették.
Most megengedtem még Ricsikének, hogy megnézze a Kung-fu Pandát, aztán irány tanulni. A leckéje már kész, csak gyakorolnunk kell egy kicsit.
Készülünk mesemondó versenyre, aminek holnap lesz a selejtezője. Pénteken kikérdezte tőle a tanítónéni, elmondta, hogy min javítson (hadart, elharapta a szó végét), a másik kislány a felét sem tudta, a 3. meg nem volt suliban. Én nem is értem, két elég hosszú mesét kellett nekik 2 hét alatt megtanulni. Ha nekem Ricsike tudom, hogy nem bírná, már eleve visszaadnám. Hál istennek az én fiam nagyon gyorsan tanul, de nem mindenki ilyen.
Vendég

Jé Ricsókám előkerült a vonalzón :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tuntun, most, hogy "lefogyott" nagyfiad, elő is jött a vonalzón! :lol:
Hát, igen, tuti orvosfüggő ez a Normaflore...
Nagyon ügyes ezzel a mesemondóversennyel Ricsi! Hát, igen, az ember tudja, mit vállal, mire képes a gyerkője. Életre szóló lelki törést tud szerintem okozni, ha olyanba hajtja bele, amit nem tud még megoldani szegény kiskölyök. Lehet most még nem tudja elmondani a 2 mesét, jövőre meg el tudná, de akkora kudarc ér(het)i most, hogy elmegy tőle a kedve örökre...
Áhh.
Ez volt a mai eszmefuttatásom, megyek gyerekezni... :lol:
Remélem, a vasárnap miatt nem vagytok, nem a betegségek miatt! :wink:

been

Sokat nézelődtem erre, de úgy látszik mindenkinek más dolga akadt. :cry: :cry:
Nekem most 2 hétig szabadok a nappaljaim és az éjszakáim, mert Apa jobb elfoglaltságot talált, minthogy velem legyen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most szépen keresek valami jó filmet és ágyba bújok.

Legyetek jók, mindenkinek jó éjszakát!!!!!!!!!!!

Betegeknek gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! Egy kép a tegnapi babataliról:

Kép

Nagyon jól sikerült, édesek voltak a babák :-)

yuyu79

Minden betegnek jobbulást!!!

Mi csak náthásak vagyunk, most már én is, nem csak Eni...

Na jó éjt!!!

yuyu79

Szép jó reggelt!

Tegnap este már nem volt erőm írni, mert elfáradtam, meg későn értünk haza.
Jól eltelt a tegnapi nap,főleg hogy hét ágra sütött a nap, de épp az elöbb néztem ki és köd van. :(

10 órakor kezdődik a Ringató Baján, megyünk is Bencussal.

Kis és nagy betegek hogy vannak??
Gyógysugik mennek továbbra is.

Megyek, megreggelizem.
Szép napot!
dius02

jóóó reggelt.

dius,remélem tetszeni fog a Ringató. Majd mesélj.
yuyu,jó lehetett a tali. Irigy-irigy :oops:
tuntun párod most két hétig hanyagol,keres jó sok pénzt,hogy utána Rád költhesse :wink:

Eliza már éjjel sem volt lázas,remélem már nem is lesz. Kicsit jobb a színe is. Reggel,mikor az oviból jöttünk haza,szegényem kihányta az összes tápit. Bocsi,gusztustalan leszek,de tele volt az egész-hogy is mondjam-szóval,tele volt az egész taknyival meg slájmmal. Gondolom,ez piszkálta szegénykém pocakját :cry:
De most feltűnően jól érzi magát. Tegnap már egész jól evett. Délután kinnt voltunk kicsit a szőlőben,tök jó idő volt. Mostmeg-uuutálom a ködöt. (meg az esőt,meg a szelet)
Na,megyek,mosom a kisruháit,meg az üléshuzatát :?
Vendég

többi kis és nagy beteg,hogy vagytok???
rékababa sikerült megnézned? Pályázhatsz?Add ám fel minél elöbb,hogy még elfogadják. Elég hamar el szokott fogyni a keret,és nem mindig van pót-keret...
Vendég

Sziasztok csajok!

Helyzet:Zsombi tiszta takony ,rendes arcüreg gyulladásos cucc folyik.De legalább kifolyik.

Ani:az jó ha kihányta legalább nem bántja a pocakját.Náluk még ez vissza van,remélem nem megint az ágyunkba kerül rá sor.Gyógysugik mennek!!!!

Mi sem megyünk így a ringatóba :cry: és pont most :cry: :cry: :cry: :cry:

lányok köszi a gyógysugikat remélem ,most már rndbe jövünk ,mert se a prenevárt ,se a 18 h. oltást még nem kaptuk meg :cry:

Képet azért megnéztem ,de jó nektek,kár ,hogy beteg lettünk -Aniék ,és Been ék is-és nem tudtunk egy Szekszárdi Mc-is uzsonna talit szervezni.
Na de én azért még nem mondtam le róla.

Szombaton 14-re megyek fodrász kozmetikus .aztán 18-ig ráérek :wink:

Most megyek teát főzni,meg ygyógyszerezni agyereket meg magam is.Ugatok mint egy kivert kutya :evil: :evil:
berni611

Nem voltunk itthon tegnap, aztán este meg nem volt net... :evil:
Yuyu! Nagyon szép a lányod! Akik meg a méreteit kritizálják azokkal ne foglalkozz!!!! Teljesen normális méretű Enikő, ti sem vagytok picikék, miért lenne a lányotok az? Sógornőddel mi van?
Cseriani! Ha meggyógyultok ígérem elmegyünk hozzátok is (csak ne legyünk közben betegek!)!!!!! :wink:
Rékababa! Akartalak hívni vasárnap mielőtt indultunk a tescoba, hogy ti is ott lesztek-e, de nincs benne a telómban a számod, nem tudom hova lett, pedig jó lett volna kicsit játszóterezni. De bepótoljuk ígérem!!! És bocsi!

Minden kisbetegnek és nagybetegnek gyógyulást!!!! És utána már kötelező lesz összehozni egy talit!!!!!!! Nem kérés, parancs!!!! :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok!

ÁÁ tegnapi napunk fura lett, vártuk a vendégeket akik már majdnem este érkeztek 5x telefonáltam hogy hol vagytok, mondom már délután fél 5kor lemondom mert Barnus már fáradt is aztán hív hogy már ne mondjam le mert rajtuk van a kabát :evil:
Na mindegy.. hát Barnus nyűgös is volt... meg aludt is amennyit tudott fel-fel ébredt...

Protexin restoret lehet adni elég kicsi gyereknek is Barnusnak is azt adtam 2 napja hagytuk abba.

Itt most nincs valami szupi idő egyszer tavaszodik, egyszer meg nem...

Kép
dius87

Szomorúan olvasom,hogy megint vannak betegek :( na mi se maradtunk le,Csilla náthás,Noémi már köhög is :( én még mindíg náthás vagyok és egész hétvégén kínzott a fogfájás :evil: na tudjátok meg.Persze eljött a hétfő és mintha semmi nem történt volna,elmúlt. Azért bejelentkeztem,jövőhét csütörtökre van időpontom,remélem addig kibírom :roll:
Jó lehetett a babatali :)
Dadomi lehet már valamit tudni az állással kapcsolatba? Beadtad a pályázatot?

Kép
Kép
josi

jaj a na tudjáto helyett NEEEEE tudjátok akart lenni :oops:

Kép
Kép
josi

sziasz josi. Jobbulást nektek,meg a fogadnak :wink:
Vendég

Dadomi, köszi :-) Tényleg, mi van az állással???

Jobbulást a betegeknek!!

Tuntun, gratula Ricsikének a fogyáshoz!
:roll:

yuyu79

Sógornőm ma szül!! Drukkokat kérünk!!! Nem jók a szívhangok sajnos, úgyhogy császár lesz :roll:

yuyu79

Hű, csak gyorsan :lol: Yuyu, drukkdrukk a sógornődnek, kérjük majd a fejleményeket! :D
Minden betegnek jobbulást!

been

Julcsi nagyon szorítok a sógornődnek meg a babának is,írj,ha megtudsz valamit!!!

Kép
Kép
josi

Na valamikor negyed 8 - fél 8 felé megszületett Ákoska, és minden rendben mindkettőjükkel, úgy tűnik... 2930 g és 52 centi ha minden igaz (a centi nem biztos). :D

Császár után tényleg 3 nap intenzív?? Azt mondták a férjének... Látogatni meg nem lehet az influenza miatt....

yuyu79

Yuyu gratula sógornődnek. Csaszi után nekem kettő nap volt. Nálam péntek délben volt a császár és vasárnap délelőtt lekerültem az újszülöttre.

Cseriani fizim mellett kapom a GYES-t ezért nem tudom igényelni. Örülök, hogy jobban van Elizád.

Dadom nem baj, majd csak bepótoljuk. Remélhetőleg.
Vendég

yuyu nagy gratula nekik :D
Nekem is van ismerősöm,aki 2,de olyan is,aki 3 napot volt utána intenzíven. Nekem szerencsére nem volt ehez szerencsém. És remélem nem is lesz.

rékababa sajnálom :(
Vendég

Julcsi,

ezzel a kis képpel szeretnék gratulálni a sógornődéknek, meg persze az egész családnak!!!! Jó egészséget kívánok Ákoskának és a szüleinek!!!!!
Kép

(Én csak nézek, hogy mi ez az intenzíven fekvés :shock: :shock: Engem levittek a baba-mama szobába és onnan mentünk haza 3 nap múlva. Persze minden kórház más és más)
Vendég

A vers nemigen látszik így leírom:

"A gyermek az öröm, a reménység.
Gyenge testében van valami virági, ártatlan lelkében valami égi, egész kedves valója olyan nekünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség."
(Gárdonyi Géza)
Vendég

És akkor most:

Szép jó reggelt Mindenkinek:

Kis betegek hogy vannak?

Tegnap nem volt valami nagy szócséplés itt, hát mi történt????

Örömmel jelentem, hogy Ricsikém ma reggel 25 kg volt!!!!!!!! Még kb. 50 dkg.-t kell lefogynia, hogy nehogy a versenyen a mérlegelésnél gond legyen.
Hát lányok ha valaki nekem ezelőtt 1 hónappal azt mondja, hogy Ricsikét fogyókúráztatnom kell körberöhögöm.

Tegnap aranyos volt, kérdeztem tőle, hogy elmegy a csapattársaival a versenyre, vagy szeretné, hogy én vigyem. Kérdezte, hogyha azt mondja, hogy én vigyem, akkor ott is maradok a versenyen? Mondtam, hogy hát persze. Azt mondja, hogy akkor Ő arra szavaz, hogy én vigyem. :lol: :lol: :lol: Pedig még soha nem volt nélkülünk versenyen, de jól esett a ragaszkodása.
Vendég

Yuyu Gratulálok én is !!!!!!!! :) Mikor kapunk képet róla? :)

Képzeljétek apa lebetegedett, most itthon van... két napig fekvés, láza nincs de minden más van ami szokott lenni. Remélem mi nem kapjuk el de szeretném ha már vége lenne ennek a betegeskedésnek!

Tuntun Ricsike nagyon aranyos, gratu a fogyáshoz! :)) A verseny után adj neki 10 tábla csokit! :lol:

Kép
dius87

Rékababa! Összehozzuk!!! :D
Yuyu! Gratula sógornődéknek, sok boldogságot nekik a kicshez!!! Sajnálom, hogy császár lett a vége. De 3 napig nem fogják az intenzíven tartani, 2 nap után leengedik a babás osztályra.

Csajok köszi az érdeklődést állás ügyben, de be kell vallanom, végül nem pályáztam meg. Elég hosszú lenne elmondani miért, lehet hogy nem értetek velem egyet, de most így döntöttem. A diplomámat nem vennék figyelembe, mert csak középfokú végzettség kell hozzá, annyi fizetésért meg nem adom be az asztmás gyerekemet bölcsibe. Nem érzem, hogy magas lovon ülnék, de mérlegeltem a helyzetet, és Dominik felé billent a mérleg :lol: Meg hát voltak még más okok is, ami miatt így döntöttem. Azért remélem nem szalasztottam el életem nagy lehetőségét, bár nem az lenne az életcélom, hogy bérszámfejtőként tengessem mindennapjaim... Más terveim vannak, de ez egyenlőre még nem publikus.

dadomi

Sziasztok csajok!

Yuyu: Kép
Gratulálunk jó egészséget és sok tejcsit kívánok neki!!!!!!!!!

Tuntun:mesemondás :evil: Berniéknek az oviban (Mérey magán) kötelező volt mesét mondani.9-en voltak a csoporban ,így elég sűrűn került rá a sor.
Na ne tud meg ,hogy utálta ő is meg mi is a mese tanítást.
Szeretett mesét hallgatni ,na úgy el vették tőle a kedvét,hogy nem akarta ,hogy mesét olvassunk neki.
Ja és az ilyen egyszerű mesék pl,piroska és a farkas ,3 kismalac,7 kecskegida ....nem lehetett.
Na de ennyit erről ,mert felrobbanok :evil: :evil: :evil:

Látod azért fogy Ricsi,nagyon ügyi !!!

Josi:jobbulást nektek is.

ANi:ti ,hogy vagytok??

Been:meggyógyultatok már?

Dius-Barnus:a vendégeid :evil: :evil: :evil: Szegény Barnus,jól kifáradhatott,de ugye ez nem tesz jót a gyereknek.Na legközelebb ,ha bejelentkeznek hozzád és nem jönnek időben,én a helyedben tutira lemondanám.

dadomi:még nem szóltak vissza munka ügyben?

Dius-kismami:voltál ringatóban?

Rólunk:
Volt kint a dokibácsi,Zsombinak megint hőemelkedése volt este.
Infulneza féle tünetei vannak ,valami mellék fajzata lehet :evil:
Kapott valami tablettát ,mert ezeknek a szövővdménye tüdőgyulladás.Na nem biztos ,hogy lenne ,de jobb félni ,mint megilyedni.Tegnap rengeteg betege volt.1,5 órát kellett várni 1 betegnek ,annyian voltak.
Sajnos ez van ,ha nagy hőingás van :evil:

Berniék osztályából is hiányzik még mindig egy csomó gyerek.
Én most Rinathiol cold(vagy mi) tablettával kúrálom magam.
Elég ramatyul érzem tegnap este óta magam.
Tényleg infulenza szerű tünetek vannak,fájnak a végtagjaim ,köhögök ,folyik az orrom ,DE szerencsére nekem nincs lázam csak hidegrázásom.

Gyógysugi mindenkinek!!!

Legalább a nap sütne,a levegőn jobban regenerálódik az ember.
berni611

:evil: :evil: :evil: Lefőztem a kávém... de nem tettem alá a bögrét :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

dadomi

dadomi:Állam kincstárban lett volna?

Én majd fogok ott érdeklődni egy jó fél év múlva.
Diplomám tutira nem lesz meg :(
Nekem se időm ,se energiám most tanulni,tanulok a gyerekkel éppen eleget,nem tudom mi a francnak van a napközi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
OKJ-s sulit meg nincs értelme meg csinálni,ugyan is idő pocsékolás,nem ismerik el.Hiába mondják.Barátnőm is csinálja ezt a számvitelit,de tök fölöslegesen.Csak a diplomás könyvelőket keresik.
Bérszámfejtőnek ,meg ugysem fog több fizut kapni ,hiába lesz meg a papírja.

Páromnak is van ilyen iskolája ,valami menedzseri szir -szar.
Na nem ér lótúrot sem nem ismerik el.
Így kénytelen volt elvégezni az élelmiszeripari fősulit.
Jaj ,mit tanutam vele ,meg körmöltem a dolgozatait. :evil:
Kár ,hogy nem írtakoztam be én is ,mert simán levizsgáztam volna :?

Na én nem észt osztani kartam,csak szólok ,hogy vigyázzzatok ezekkel a tanfolyamokkal ,és érdemes megkérdezni a munkahelyen ,hogy elismerik vagy sem.
berni611

dadomi:bakker :evil: .......,hol járt az eszed :twisted:
berni611

közben szól a tv,nem tudtam mi a bajom......a tv2-őn mgy ez a szar betelefonálos műsor.Júj ,de idegesít.
Átkapcsoltam a Duna tv-re ott A fekete város megy.

Főzők 1 teát bevackolom magam,Zsombi alszik addig pihenek én is.
berni611

Berni! Ott lett volna a meló. Úgy érzem, nem azért tanultam hosszú éveket, hogy olyan munkát csináljak, amihez érettségi meg egy kis munkaügyi ismeret elég :? Akkor minek tanultam? Jó persze, ha majd nem lesz semmi más lehetőség, akkor ezzel is élni kell, de most még úgy érzem, hogy várhatok egy kicsit. Diplomás állást tuti megpályáztam volna.
Domi ugrabugrált körülöttem a konyhában, és rá figyeltem nem a bögrére :evil:

dadomi

Köszönjük a gratulációkat!!! Jól vannak, a baba már szopizott is, minden rendben. Képet csak a mobilomra kaptam, azt meg egyelőre nem tudom letölteni, de rajta vagyok az ügyön...De persze nagyon kis édi :-D

yuyu79

sziasztok

Évi gyógyuljatok meg gyorsan-gyorsan. Hát hogy mentek így bálba? Bakker,elfelejtettem elvinni neked a ruhát. Szólj ha kell,beszalajtom,ha már ilyen ... voltam.

dadomi,mérlegeltél,így döntöttél. Sztem jól tetted,ha Te így döntöttél. Ha több érv szólt kiscsillagszeműd mellett,mint a munka mellett. Sztem lesz még állás késöbb is...na,ez így eléggé kacifántos...szóval,azt akartam mondani,hogy a Te döntésed mindig jó(az anyák mindig jól döntenek),ha te ezt látod jobb megoldásnak. Na,szépen belegabalyodtam ebbe a mondatba :P

Elizával visszamentünk a doktornénihez,még eléggé szaftosan köhög,pénteken még egyszer ránéz a doktornéni,biztos ami biztos...

na,valamit még akartam ám... :roll:
Majd jöszök,ha eszembe jut...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?