Sziasztok!
Na,most már én is tudom,milyen az, ha sz.. éjszakátok volt. Biztos v.mi nyavaja bújkál bennem, mert tegnap du. 3h-kor úgy éreztem, hogy leesem a székről – elmentem, hogy ledőlök egy kicsit, majd este fél8h-ig aludtam. Szegény lányomat annyira sajnáltam, mert bioszversenyre készült, és megígértem neki, hogy segítek.. Na, így bízzon az anyjában…
Aztán azt hittem,hogy este nem fogok tudni elaludni, de 9h-kor már ismét feküdtem. Na de az éjszaka! Egyfolytában felébredtem, hogy itt fáj-ott fáj, itt nyom-ott nyom.. Szóval katasztrófa! Most olyan vagyok, mint a mosogatórongy... Na, abbahagytam a panaszkodást...
Anita! Tök ügyes a Lányod! Az a baj, hogy olyan 10éves kor körül kinövik ezt…
De addig még rengeteg időd van! Csak hagyjad érvényesülni...
Harhaj! Szivi!
Majd szülés után is alaposan nézzetek körbe tám.-ügyileg, mint írtam, „sok kicsi- sokra megy” –és nálam az egyetemen anno, azt mondták, hogy SEMMIT nem kapok a gyesen kívül… kb. még1x annyit „összekapargáltunk” Apcival…
Hitel: sajnos, mi csak úgy tudtunk lépni, hogy felvettük az „állami támogatású” hitelt, új lakás ép.re. Egy félkész nyaralót vettünk, és még mindig azt építgetjük. Viszont ez az állami tám. Sem azt jelenti, hogy nem nő a törlesztőrészlet! 2002-ben vettük fel, akkor 51.000 körül volt, most meg 70.000 körül van. Már nem merem megnézni. Csak APci jelzi mindig, hogy egyre többet vonnak le a fizijéből. Persze, Ő meg nem kap annyival többet...
A kocsinkra svájci frank alapú hitel van. Na, azzal jól megszívtuk.
Végigszámoltuk, hogy nem lenne-e jó, ha kölcsönkérünk innen-onnan, és egy összegben gyorsan visszafizetjük. Hát, az sem jó most. Az össze ismerősöm azt mondja, csak hitelt ne!!!
Szóval: jó gondoljátok át…
Az ingatlanos meg persze, hogy rá akar beszélni. Ő az után is jutalékot kap!!
Vanni! Én az Aranypók-okban láttam nagyon szépeket. Bár, az nem olcsó. Nekem van egy fehér, még mikor Bogit vártam, akkor vette ott Anyum nekem – Apci "szülősruci"-nak hívja…-, azóta kb.20x volt fehérítve, és ok., látszik rajta, h. nem vadiúj, de nem is olyan, mint egy agyonmosott rongy. Szóval: szerintem ott jó minőségűeket kapsz. A Skála Metroban is u.úgy jók vannak, de én már régen jártam arra… nekem volt 2 normális, meg 3”kínai”-ezeket váltogattam… Azért praktikus a fehér, mert azt ha kifehéríted, még tök jó. Én spec. az első 2 nap napi 4 hálóinget fogyasztottam. A kínai színeseket meg max. takarításra tudod elhasználni utána.
Gyöngy! Nagyon szép a jelmez! Eszembe jutott, hogy Bogi 6 éve citromlepke – nem akármilyen, citrom! - szeretett volna lenni a nagycsoportban, és sehogy nem tudtuk lebeszélni róla. Hozta a képes állathatározót, és mutatta, hogy pont olyan(!) legyen. Szóval fel volt adva a lecke… Előző este épp nagyon szenvedtem a citromlepke-jelmezen –Bogi már aludt-, mikor betoppantak a barátaink, 4-en. …és 1 óra alatt olyan tuti jelmez lett, hogy csak ámultam.. .
Bogi persze rém büszke volt reggel! Meg is jegyezte, hogy: „Anya, miért csináltál ekkora gondot belőle, ha ilyen szuperul meg tudtad csinálni?”...
Panndi! Próbálj meg úgy pisilni menni, hogy csak előre nézel, az ajtó felé.. (Azt akartam írni,hogy becsukott szemmel, de rájöttem, hogy az nem jó, mert akkor elesel…)