Cory!
Jájjjj, mennyi minden összejött nálatok egyszerre! Tetszik a hozzáállásod, én is ezt szoktam magamnak mondani amikor egyedül vagyok a gyerekekkel! Még a szépségét is meg szoktam találni! Hogy van az Urad? Mikor jöhet ki a kórházból?
Melitta!
Köszi! Remélem, nem lesz rá szükségünk, mert mindkét gyerekem sokkot kap az orrszívás gondolatától is. Viszont Keve már ügyesen fújja. Persze egy durvább náthánál biztos szívnám is, hogy tuti jól ürüljön.
Nagyon jók ezek az autók!!!
Linket elmentettem, de ebbe a nappaliba több jármű be nem teszi a kerekét! Így is egész nap a bébitaxi meg a tricikli elől ugrálok. De hátha lesz a közeljövőben kertünk...
Keve kb. három perce aludt el a nappaliban a kanapén.
Angi!
Szerintem simán lehetett vírus, szuper, hogy már jól vagy!
Lőrinc szerintem annyira szép és különleges név magában is, hogy becézni sem kell feltétlenül! Meg az úgyis menet közben jön magától, hogy az ember hogy becézi a gyerekét. Én a Kevit meg a Kevikét utálom. Apósom viszont előszeretettel használja...
Mamacka!
Miért nem a tulaj teszi rendbe a lakást? Ez az ő kötelessége lenne!
Lyly!
Nekem van egy csúnya elméletem amikor a közelemben valami nagyon ritka rossz dolog történik. Úgy szól, hogy mivel mással megtörtént, ráadásul a környezetemben, velem nem fog, mivel statisztikailag így még kisebb az esélye. Pl.: Ritka dolog, hogy valaki spontán hármas ikrekkel essen teherbe (nekem ez para volt a terhességeim elején), de ha a barátnőmmel megtörténik, akkor annak az esélye, hogy velem is megtörténjen, szinte a nullával egyenlő. Ez a valódi tragédiákra is alkalmazható. A lényeg, hogy Veled NEM fog újra megtörténni!
Lelkileg hogy érzed, kész vagy már?
Gyöngyi!
Mi volt nst-n??? Jelentkezz!
Kevével kapcsolatban sajnos beigazolódott a gyanúm, tüszős mandulagyulladása van, antibiotikumot kapott.
Láza nincs, doktornő meg is lepődött, mondta, hogy elmehetnék orvosnak, hogy ezt így észrevettem!
Dévánál is kezdődik, de ő egyelőre nem kapott semmit, mivel én pont antibiotikumot szedek, hátha az, ami átmegy, megoldja nála is.