Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre újra itt vagyok! Megint rossz volt a gépünk. Annyit írtatok, hogy csak ámulok-bámulok! Végigolvaslak benneteket, aztán írok.
Üevözlök minden új ikres kismamát a topikon!!!!
Végre egy kicsit felbezsdítettétek itt az életet, mert már kezdett kihalni a topik.
Mi egész héten az állatorvosnál voltunk, mert képzeljétek el, a mi kis négy hónapos Szimókánk lenyelte a fiúk cumiját,( a gumi részét) és elzáródótt tőle a bele és meg kellett operálni, naponta kétszer hordtam infúzióra, szerencsére már jól van!!! Ha nem vették volna ki belőle azt a csúnya cumit, másnapra meghalt volna, biztosan beleőrültem volna, ha őt is elveszítjük.
Na majd még írok.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva!

Ezt még olvasni is borzasztó!!! Szegény Picúr!! Istennek hála, hogy nem lett semmi baja, még belegondolni is szörnyűKép...gondolom, hogy megijesztett Benneteket!

Linato!

És hogy fogadták a gyerekek?? Gondolom Miléna, és a Párod kislánya már megértik, nem?.Kép

Jajj, lenne egy kérdésem, aki tud, segítsen!! Mennék a tavaszi szünetben dolgozni az Árvácska menhelyre, ami Szentednre végén van. Ha valaki véletlenül járatos arrafelé, tudna segíteni, hogy mivel menjünk? KösziKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Vadvirág! Tényleg nagyon nagy pocid van!Nekem nem készült rola kép,mert mindig ugy voltunk,hogy ráérünk még,aztán már késő lett!De nekem mondjuk még a hátamon is hasam volt.Te nagyon jol nézel ki.Nem szokot nagyon lefelé huzni? Nekem az ágy lába kb 30 centire meg volt emelve, és még így is párnát tettm a fenekem alá alváskor!Neked sincs már sok vissza,ha májusra vagy kiírva,biztosan már áprilisbsn meglesznek/átlag/!Sok sikert,és kitartást!

Linato! Gratulálok a babákhoz,tájékoztass majd minket a fejleményekről!

Többieknek!
Pár napja nem írtam nektek/elnyelte az ür +nem volt időm/. Remélem minden mano és ti is jol vagytok.Ez az idő már az örületbe kerget,titekez nem? Jöjjön már a tavasz!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek kellemes vasárnapot,és jo koránkelést!/oraállítás miatt/
Sziasztok! Bea
barany

Vadvirág

Te hogy szűlhetsz májusban, ha még csak 24hete vagy? Ez nekem sehogy sem akar összejönni?

Linato

Gratulálok a babákhoz!!! Mi is most tervezgetjük a negyedik babát. Meglátod az ikrekkel eleinte nehéz lesz, de aztán sokkal jobb lesz, mert együtt vannak és valahogy nyugisabbak lesznek. Legalábbis nálunk így volt. A kislányom most négy éves a fiúk meg januárban voltak kettő, de a kislányommal még most is többet szenvedünk, mint az ikrekkel.

Zsuzsi

Már én is nagyon sokat hallottam arról a menhelyről, de én csak autóval jártam arra és szerintem arra nem is jár semmi más. Hívd fel őket és megmondják.

Nekünk is a 25-ei találkozó lenne jó, mert 17-én vizsgáim vannak.
GAbi!
Még én sem tanultam semmit, nem tudom, hogy fogok levizsgázni jogból és statisztikából.

Éva

Kép

Kép
éva75

Végre sikerült végigolvasni benneteket.

Bea
HÁt ez nem semmi! Három egypetéjű kislány és természetesen! Ez maga a természet csodája!!!
Nekem is egypetéjűek a fiaim, januárban voltak két évesek. Mi könnyen meg tudjuk különböztetni őket, de az ismerősök már kevésbé, még az anyósoméknak is nehezen megy, pedig minden hétvégén náluk vagyunk.
Nagyon szerencsések vagytok, hogy ez a csoda megtörtént veletek, mi még szeretnék egy negyedik babát, de mindig mondogatjuk a férjemmel, hogy annak is nagyon örülnénk, ha akár hármasikreink születnének. Ez tényleg egy csoda! Nagyon édesek a gyerkekeid, megnéztem az albumotokat!! Gratulálok mind az öthöz!!!

Ribizli

Ne vedd magadra amiket a szoptatásról írtunk, nekünk isteni szerencsével könnyen ment a szoptatás, de neked nem adatott meg annyi tej, erről te nem tehetesz, te tényleg mindent megtettél a babáidért, szóval nagyon ügyes vagy!!!!! Mindig az anya érzi, hogy mi a legjobb a gyermekeinek, ha te úgy érezted, hogy nem tudsz nekik több tejet adni és a tápszer segít, akkor biztosan az volt a legjobb megoldás.
Lényeg, hogy jól lakjanak és szépen fejlődjenek! Nem kell mindenáron.
Azért Krisztivel nem értek egyet, mert szerintem nagyon fontos az anyatej a gyermekek számára, hiszen a természet nem a tápszert adta a csecsemőknek, hanem az anyatejet, de ha nem megy valóban nem kell mindenáron.
Hát ez az én véleményem, remélem, nem bánottam meg vele senkit.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva!

Köszi.Kép Azt hiszem már tudom merre kell menni, mert kerestem a neten térképeket, a Dunakorzón van. Még konzultálok holnap néhány szentendrei oszt.társammal, azért remélem, hogy busz legalább jár arra. De ha nem, az sem baj, akár gyalog is elmegyek, ha kell, csak kicsit korán kéne kelni.Kép
Már írtam nekik e-mailt.

Zsuzsi
zsuzsi

Nem a Dunakorzón van a telep, tévedtem.Kép
zsuzsi

Zsuzsi

Akkor én keverem a pomázi menhellyel, mert a Dunakorzó gyalog is megközelíthető.

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!

A Dunakorzón csak az irodájuk van, közben megtudtam ezt.Kép A Szentendre vége tábla után kell felfordulni a telepre vezető úthoz.
Holnap már többet fogok tudni, mert felhívjuk Őket, de köszi mindent.Kép

Zsuzsi

A többiektől meg elnézést az offért.
zsuzsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a dícséretet, igazán kedvesek vagytok. KépKép

Beatrix!
Nem május az időpont, hanem július 17.

Éva!
A profilomban is július van... Biztos csak félreértés volt, ne ijedj meg.
Dehogy is szülök májusban, talán július legelején inkább ha már nagyon szeretnének jönni, de addig még növesztem őket. Kép Kép
Egyébként Doni és Dávid is a 41. héten születtek, úgyhogy lehet hogy mégis marad a július 17. és akkor a Zsuzsi által említett számok közé pont beférünk.

Linato!
Gratulálok a babákhoz!!! Kép Kép
Ugye milyen fantasztikus?
Pont egy hete mondta Hajnii a chaten, hogy te is ikreket vársz, nagyon klassz hír, örülök.
Hogyhogy ilyen későn tudtátok meg?
Az AFP 2,6 volt és azt írták a leletre, hogy gemini terhesség esetén ez normál érték.
Te kinél fogsz szülni?

Vadvirág
Vendég

Vadvirág: Azért, mert a 9 hetes uh még hüvelyi volt és biztos takarták egymást.Kép A12 hetes pedig hasi.
Köszi az AFP eredményt.
A chaten már válaszoltam doki ügyben. Mégegyszer köszi neked is a válaszokat.Kép
linato

Vadvirág

Megnyugodtam!! Szerintem minden rendben lesz nálatok és lehet, hogy még az ikreket is túlhordod, ahogy én is a fiúkat.
Én is pont így álltam a dolgokhoz, hogy nálunk minden rendben lesz stb.... és így is lett. Tudom , hogy ez sajnos nem mindig segít, de azért fő az optimizmus.

Éva

Kép

Kép
éva75

sziasztok,

üdv az új ikerterheseknek!

naszóval, a kezdeti sokkon már túl vagyok. ma 5 hetesek a bébik, kezd bejáratódni a kis családi élet. anyukám még mindig itt van segíteni, de az a véleménye, hogy őrá itt már tulképpen nincs is szükség. szerintem meg hatalmas segítség, hogy itt van, rettegek a naptól, amikor egyedül leszek a két nyűgös macával (a délutánok mindig nyűglődésbe és nagy sírás-rívásba fulladnak, remélem, ez idővel enyhül).

jut szembe, szerintem nagyon jó hasznát venném egy (vagy két) bölcső ill. szobai babahordozó néven futó kis nyugágyszerű alkalmatosságnak. ha lenne esetleg valakinek alighasznált eladó ilyen valami, akkor érdekelne. azt találtam ki, hogy amíg a sorrendben második szopizik, addig az első abban büfizhetne meg nézegethetne biztonságban.

a szopizásról annyit, hogy még mindig dolgozom rajta, eddig a maximum 1050 gramm, ezt az eredményt egyszer sikerült elérnem, és nemtom hogyan csináltam. de általában úgy 900 körüli a "termés". már nem izgatom magam ezen, nem akarok bedilizni. a csajok iszonyú tempóban nőnek, és jól érzik magukat, úgyhogy én is jól vagyok. most bedőlök az ágyba.

ribizli
ribizli

ribizli!
levél ment (profilos címedre) ülőke ügyben!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Ribizli

A bébihordozó tényleg nagyon jó dolog, nálunk is sokat voltak benne a fiúk. És autósülésnek is használhatod, ha találsz megfelelőt szerezz be mindenképpen. Én már elajándékoztam a miénket, remélem Marcsi tud segíteni.

Fel a fejjel, ahogy nőnek egyre könnyebb lesz. Én még azt az időszakot tartom nehéznek, amikor még nem tudnak járni, de már nagyon szeretnének és egy lépést sem lehet nélkülük megtenni és egésznap rajtam lógtak, de ezt a bébikomppal oldottuk meg, azzal ki tudtak jönni utánam akárhová és nagyon tetszett nekik.
A tej miatt meg ne aggódj, örülj hogy van valamennyi, a lényeg úgyis az, hogy egészségesek és szépen fejlődnek!!!
Amennyit csak tudsz pihenj, mert az is nagyon fontos, hogy kipihent legyél, mert fáradtan az ember még türelmetlenebb tud lenni.

Éva

Kép

Kép
éva75

ribizli,
egyetértek a hordozó ügyben. Fiúk nagyon szeretnek benne lenni. MIndnehova tudom magammal vinni Őket. Hasznos!
Üdv
Zsobu
zsobu

Sziasztok!

Jo régen írtam már nektek,de hát vagy nem férek hozzá a géphez,vagy más dolgom van.Most is olyan vagyok/bocs a kifejezésért/ mint a mosott fos!
A lánykáim ugy döntöttek az éjjel, hogy melletünk a franciaágyban töltik el az éjszakát,és aludtak is ők csak én nem!Egyrészt nem fértem el,másrészt pedig rángattam vissza őket az ágy széléről!Jött ez a melegfront és ezt nem bírják.
Na mondjuk máskor is előfordul,hogy a kelleténél kicsit többen vagyunk egy ágyban,de ez az éjszaka ez volt a csucs,már csak a két nagyobb hiányzott volna.Bianka lányom napi rendszerességgel ugy dönt,hogy 10 ora harminc percre kialudta magát és jelenése van nálunk. Pedig apjuk mindent megtesz az ügy érdekében,már mint a nyugodt alvás érdekében,tegnap is kitalálta,hogy ezek ikrek és biztos azért nem alszanak,mert nem tudnak összebujni.Össze is szerelt két kiságyat egybe,és igy mind a 3 elfér együtt.Hát nem jött be este,de ma délelött gyönyörüen elaludtak,nem is kellett benéznem rájuk.Hát ez van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Éva!

Lehet hogy azokat a hármasikreket megbánnád az elején amikor olyan kicsik!Kettöt még csak megetetsz egyszerre,de hármat már nem.Én ha egy orát egyedül voltam velük mikor nyügösek voltak,azt hittem,hogy bele fogok örülni,és azt lestem,hogy mikor jön már valaki!Hat honapos kor után már könnyebb!

Vadvirág!

Én 16 hetes terhes voltam,amikor közölték velem,hogy hármasikrek!De volt már olyan itt a pécsi klinikán,hogy a csaj hármasikreket várt,és a szülésnél 4-et szedtek ki a pocijábol,mert annyira takarták egymást és ennyi szívhangot sem lehet hallani.Még mindig jobb 12 hetessen megtudni,hogy 2,mint szülés után magadhoz térsz és közlik veled,hogy eggyel több van a vártnál!

A többieknek jo babázást! S!
Bea
barany

Bea

Hát mi sem gondoljuk komolyan, hogy miket mondunk. Én az ikrektől is sokszor olyan voltam, mint egy élő hulla, milyen lehettél te a háromtól. De azért csak túléltétek és most itt van három ill. öt kis csodátok!! Gondolj bele mennyi unokátok lesz?!

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva! Az unokákra még ráérünk,a két nagy is 12 és 11 évesek!De ha mindegyiknél csak kettö lesz,az is tíz unoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd még meglátjuk,de lehet hogy egy-kettö nagy családot akar,akkor aztán lesz bőven unoka! Babázhatunk majd öregségünkre eleget!Nem baj,most a mieinket kényeztetik a nagyszülők,majd elkényeztetjük mi is az utánpotlást.De ez a jövő zenéje!
De Te milyen gyorsan meggondoltad a hármasikreket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv:Bea
barany

Már megint potyára írtam!!!!!!!!!!!!!!!

Éva!

Nagyon gyorsan lemondtál a hármasikrekről!!!!!
Azt hogy hány unokánk lesz ráérünk még remélem egy 10 évet gondolkodni!A két nagyobb 11 és 12 évesek.Ha mind az ötnek csak két gyereke lesz,az akkor is tíz unoka.De ha egyik másik nagycsaládot akar ajaj,akor lesz majd gyerekzsivaly.Több unoka lesz majd nálunk,mint most!De majd jol elkényeztetjük őket,kilodjanak utánna szülők!Hát az egy nagymama dolga! Nagymama!!!!Még kimondani is furcsa!!!!
Majd kiderül!

Üdv:Bea
barany

Bea

Nem mondtunk le a hármasikrekről, csak még azt nem gondoltuk végig, hogy az mégegyszer annyi fáradtsággal jár. Dehát ezt nem mi döntjük el, hogy hány babánk lesz egyszerre. Én az egynek is nagyon fogok örülni, a lényeg, hogy egészséges legyen! Amúgy jövő nyárra tervezzük a negyedik babát, mindenképp május utánra, mert májusban vizsgáim lesznek és azokra még muszály elmennem. És talán megenyhül a tanárok szíve is, ha nagy hassal megyek a vizsgákra.
Én is még jó sokára leszek nagymama, de már ilyeneken gondolkodunk a férjemmel. A lányunk még csak négy éves, úgyhogy még odébb van.
Tényleg, azt nem is kérdeztem, természetes módon lettek hármasikrek?

Éva

Kép

Kép
éva75

Linato

Azt honnan tudták már így, az elején megmondani, hogy kétpetéjűek az ikreitek?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Jó sokat írtatok mostanság! Alig győztem visszaolvasni!Kép

Üdv. az "újaknak"! Megnéztem a fotókat, szebbnél szebb babák és poci látható!Kép

Vkinél láttam egy húsvéti "keretbe" rakott gyerekfotót - az hogyan készült???
Jó lenne hasonlóval meglepni a rokonságot, mert úgyis menne a lap mellé fénykép is...KépKép

Andit/Ambrósia/ nem látom régóta?Kép
Tudtok róla vmit?

A taliról sajna még nem tudok nyilatkozni így hetekkel előre. Mióta Apu ennyire beteg, nem is merek ennyi időre előre tervezni...Kép
Remélem azért sikerül nekünk is ott lenni, de ha nem, izgatottan fogom várni a fotókat.Kép

A srácok még mindig nem óhajtanak bilizniKépKép, se rendesen beszélni... Pedig egész nap be nem áll a szájuk! Gondoltam a böli ezen is segítene, de hiába a drnő javaslata, jelenleg nincs hely a kerületben, talán szeptembertől...

Böbe!
Képzeld, Anyuéknál a fehér falon megjelentek az első vastag piros ceruzás csíkok, firkák.Kép Valszeg az utolsó is, mert a nagyiék dühükben rögvest kidobták a ceruzákat.Kép

Erika

KépKép
herika

Éva!
Onnan tudták, hogy az ultrahangon tisztán látszott a két külön magzatburok, külön lepénnyel.Kép
De ez egy nagyon profi uh az Istvánban és a dokim is nagyon ért hozzá.Kép
linato

Sziasztok
Erika
Mi baja van "Apunak"? Csak nem báránybőr? Mi már szerencsére túlvagyunk rajta. Apacuka is visszament dolgozni. Még egy kicsit látszanak rajta a pöttyök, de már inkább olyan, mint valami leszáradt pattanásosfejű kamasz. Szóval mostmár látod te is, hogy készülnek a falfirkák. Én egyébként most tervezek festeni, mert nem tudom elviselni a falaimat. Eladjuk az ülőgarnitúrát, mert nem férünk el tőle. Valószínű, hogy vigyázállásban fogok esténként tévézni a nappaliba. A hugom vett a lányoknak egy csúzdát, libikókát és kisasztalt székekkel. Na pont annyi hely hiányzik az 59 m2-ből, amit a háromrészes űlőgarnitúra foglal el. Azt hiszem napról-napra kisebb az otthonunk. Több játékot már nem tudunk befogadni!!! Ezt a lányoknak is probáltam elmagyrázni, de csak néztek rám furcsán.
Andiról tényleg régen hallottunk már.

Ribizli
Nálunk is ebben az időben váltak síróssá. Kb. a 6. héttől tartott a harmadik hónap elejéig. Csak átmeneti idő, egy-kettőre elmúlik. Gondolj mindig arra, hogy ezek csak átmeneti időszakok és hamar megoldodnak maguktól.
üdv. Böbe
böbe

Böbe!

Apu=Apukám, és az átkozott betegség, a rák...KépKépKépKépKép..............

KépKép
herika

Erika
Ne haragudj, nem tudtam, hogy ennyire komoly. Ha gondolod levelezhetünk róla, csak azért gondolom, mert hátha könnyebb, ha időnként kiadod magadból a szomorúságot és fájdalmat. Mégegyszer, ne haragudj, hogy ennyire tapintatlan voltam.
üdv. Böbe
böbe

Böbe!

Semmi gond, nem tudhattad...

Sok pusziKép

KépKép
herika

Erika

Nagyon sajnálom, hogy édesapád ilyen beteg!

A fiúk miatt ne aggódj, az én fiaim sem akarnak hallani a biliről. Néha Ádám szól, hogy pisilni kell és akkor sikerül is a bilibe, de ez kétnaponta fordul elő. Zolika visít , ha rá akarom ültetni. A beszéd miatt sem kell aggódnod, majd csak elkezdenek beszélni!

Zolika egész éjjel hányt! Nem tudom mi lett vele, de nagyon megviselete szegényt. Reggelre jobban lett, remélem ez csak egy gyomorrontás vagy egy egynapos vírus.

Éva

Kép

Kép
éva75

Voltunk orvosnál Zolikával, benyaltunk valami jó kis vírust. "Remélem" holnapra az egész gyereksereg elkapja!

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!

Köszi szépen kedves soraid!Kép

Jobbulást Zolikának és szorítok, hogy ne "terjedjen tovább" a csipet csapaton!Kép

Erika

KépKép
herika

én is jóbbulást kívánok minden kis beteg csemetének
zsobu

Köszönjük mindenkinek!!! Úgylátszik hatott, mert a többiek nem lettek betegek és mára már Zolika is jól van, még egy picit megy a hasa, de jól van!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Beatrix!
Hogyan lehet 3 bébit egyszerre elvinni sétálni? Van hármas babakocsi is?

Mindenki!
Mi van akkor, ha két sima babakocsit vásárolunk, mert van egy Graco Quattro Tour Deluxe típusú, ami mindegyiknél jobban tetszik nekünk és fantasztikus dolgokat tud.
Egyedül megoldható szerintetek pl. a buszozás az ikrekkel és Dáviddal?

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Talán ikerkapoccsal össze tudod kapcsolni, de a buszra már csak külön-külön tudnád feltenni őket.

Éva

Kép

Kép
éva75

Vadvirág,
Mi először 2 külön babakocsit vettünk. Általában volt segitségem, tehát nem volt gond hogy 2 ember kellett a sétához. Viszont sokszor volt hogy egyedül szerettem volna a fiúkkal elmenni valahova, ahhoz viszont jó lett volna az ikerkocsi. Tehát vettünk egyet. Sokkal jobban szeretem így együtt tolni Őket. Mi a Kika-ban vettük, nagyon jó áron, és én nagyon szeretem.
A másik 2 kocsit pedig anyóséknál van. Tehát ha oda megyünk akkor nem kell vinni babakocsit.
Ikerkapcsunk is van hozzá, de még egyszer sem használtuk.
Üdv
Zs.
zsobu

Vadvirág!
Buszozni nagyon körülményes egymás melletti vagy két külön álló kocsival. Ha mindennapos történet a BKV, akkor feltétlenül az egymás mögötti kocsit ajánlom. Múlt héten jártam a megatoysban (délpesti) és látttam bebecomfort egymás mögötti (újszülött kórtól is használható) kocsit 70 ezerért. Olyan légies és sokféle képpen variálható fajta, dizájnos stb. Nekem annakidején hauck-om volt (amilyen Vikicsnek), az egy kicsit robosztusabb, de nagyon megbízható az is. Szóval nagyon gondold át, hogy mit vesztek, mert az egy dolog, hogy segítenek felszállni (ha kettő külön kocsival leszel) de biztonságosan tartani az út alatt, és aztán leszállni..., közben Dávid kezét fogni - az már nem megy. Szóval én tovább öregbíteném az egymás mögötti kocsik jó hírét! Vikics, kihagytam valamit? Kép
MOst indulunk a déli pályaudvarra.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Vadvirág!

Ha jól emlékszem Böbe is ikerkapoccsal oldotta meg a 2 külön babakocsi problémáját.Kép
De szerintem is egyszerűbb történet az egymásmögötti, bár mindenképpen segítségre van szükség a fel-, és leszállásnál...

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!
Az én ikerlányaim már elmultak 3 évesek. Túl vagyunk a bölcsibe való beszoktatás traumáján is. Ezt a három évet szinte segítség nélül vészeltem át, mostmár sokkal könnyebb.
Sok sikert és kitartást mindenkinek!

Yabu
yabu

Sziasztok!

Éva!
Jó, hogy nem lett beteg senki más és már Zolika is joban van. Én is hallottam az oviban, hogy hányós, hasmenésen vírus van, de nem tart sokáig.
Képzeljétek Levi már 2 hetet lehúzott egyszerre az oviban. Ugyan picit folyik az orra ritkán, de ez már nagy szó! Nándus is mehet hétfőn már újra, de holnap azért elviszem még egy füll-orr-gégészhez, hogy a tutira menjünk.
Vadvirág!
Szerintem is mindenképpen az egymásmögötti kocsikat nézegesd. Az a legpraktikusabb. Én nem ismerem amit Marcsi ajánlott, de a Hauck Twin6 nekünk nagyon bevállt. Mondjuk súllya az van nem vitás, de a leg sokrétűbb. Ülhetnek egymással szembe és mögött is illetve ha leveszed az első ülést akkor egyes babakocsi. Mondjuk vízszintesig az első csak akkor dönthető, ha kireszelitek az egyik dőléstartó pöcköt vagy mit. Mi nagyon elégedettek voltunk vele, még az extrakicsi panelliftbe is bepaszíroztam. Kép De vannak még nagyon jópofa kocsik csak nagyon drágák. Annak idején mi is nézegettük őket és arra jutottunk, hogy egy kispolszkit már kapunk annyiért. Érdemesebb használtat nézni, mert azt utána ugyanannyiért el tudod adni. De ez persze már a jövő.Kép

És a mostani (junior Kép ):
Kép

Erik!
Hová sürgeted az a bilit? Majd úgy jársz mint én! Szerintem inkább nyáron próbáld meg viccesen lepisiltetni a fákat, bokrokat. Kép

Jóccakát!
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vikics!

Mert mindenki ezzel nyaggat a környezetemben!Kép
Ráadásul mintaként a saját lurkóikat hozzák fel, akik valóban ennyi idősen már szobatisztá voltak... (Igaz van ellenpélda is.Kép Csak abból sokkal kevesebb...Kép
Még babakocsiba tudod ültetni Őket????? Nekem másfél éves koruk óta nem megy. Állandóan kiszálltak, beszálltak... Az ominózus esernyőkocsit nem használtuk 10x. Pedig az enyémek fiatalabbak jóval a skacaidnál. Lehet, hogy a Tied nyugodtabbak? Szófogadóbbak?Kép

Üdv. Yabu a "szaporák" topicján!KépKép

Képzeljétek!
Ma megyünk megint bölit nézni. Kiderült, hogy oda tartozunk, ahova Marcsiék!Kép De sajna már április van, így nem biztos, hogy lesz hely a skacoknak, mer év eleje óta már rengetegen beiratkoztak...

Szép napot topiclakók!

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Erika!
Akkor sem szabad erőltetni, mert másoknál már megy. Én is folyton ilyenekről hallottam és láttam. Aztán egyszer füleltem, hogy az anyuci drága, hogy lecseszte a kölkét mert véletlen bepisilt! Erőszakkal lehet, hogy célt érnél, de hosszú távon jobb ha nem sürgeted! Ez állítólag egy hormonon múlik ami mindenkinél más időpontban jelenik meg. Szóval nyugi! Ne utáltasd meg velük a bilit.És ne dőlj be senkinek! Akik nálunk pár hónappal előrébb jártak az ügyben most ugyanott tartanak. Nem éri meg az idegeskedést.
Babakocsi...
Nálunk ha mondom, hogy a Corába megyünk abszolut természetes a babakocsi. Ki sem akarnak szállni belőle! Télen úgy kellett szaladnom előlük a babakocsival, hogy gyalogoljanak egy kicsit. Sirva totyogtak utánam. Képzelheted milyen szadista anyának néztek a járólekők. Ezért tipródok, hogy eladjam-e a graco-t is. Már utálom, hogy foglalja a helyet, de néha jól jön.

Vissza kell menned dolgozni? Miért akarod bölcsibe adni őket?
Képzeljétek, tegnap a keresztapjuk ment a Leviért az oviba és azt mondta az ovónéni, hogy sok nagycsoportost lepipálnának észben a Pupik! Kép Mondjuk nagyon sokat foglalkozunk velük. Remélem kamatoztatni fogják az életben. A nyuszi például a "Madárvilág Európában" című könyvet fogja nekik tojni. Meg még talán valami bogarasat.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok
Erika
Mi is ebben a cipőben járjunk. Szeretném, mostmár teljesen elszántam magam, ha bölcsibe mennének szeptembertől. Jövöhéten megyünk beiratkozni, remélem még lesz hely. Te visszamész dolgozni? Én nem szeretnék, remélem azért így is beveszik őket. Rettentően hozzám nöttek, és szerintem is jót tenne mostmár nekik, ha fél napot nem velem töltenének el.
üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a remek ötleteket, tanácsokat. Az ikerkapocsról még soha nem hallottam, biztos nagyszerű dolog, tőletek mindig fantasztikus dolgokat tudok meg. Kép Kép Azért kellően elbizonytalanodtam, hogy hátha mégis az ikres babakocsi lenne jó? Még nézegetünk...

Vikics!
Nagyon aranyos fotó a juniorokról...

És olyankor pl. mit csináltatok, amikor levittétek a kicsiket a játszótérre és kétfelé rohantak 1-1 veszélyesnek tűnő dolog felé? Kép

Erika!
Vikiccsel teljesen egyetértek, szerintem is Ő majd pontosan tudni fogja mikor érett a dologra és felesleges eröltetni. Különben is előbb vagy utóbb sikerülni fog neki is, mint a többieknek. Az hogy esetleg jó pár hónappal késöbb, szerintem lényegtelen. Mi sem vagyunk egyformák... Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Jajj dehogy erőltetem!Kép Talán pont az a baj, hogy abszolút nem... 1x 1x próbálkozunk (volt egy alkalom, amikor pár csepp belement - véletlenül, mert rögtön fel is ugrott a szőke hercegem), de pl. a Ricsi, üvölt, amikor ráültettem. Így hagytam is a fenébe. Bár anyagilag nem lenne hátrány a bili (húzós 2 skacra a pempiKép), de sajna az az igazság, hogy így mindenkinek kényelmesebb.KépKépKépKép
De szerintem a nyár lendít majd az ügyön!!!

Ma beiratkoztunk a bölibe! Hála az égnek nem kell melóhelyről semmilyen papír.Kép (a vezetőnő mondta...Kép
Nem megyek vissza dolgozni - mert nincs hova.Kép
Pontosabban: visszavennének, mert kötelező, de ha lejár a szabid olyan lehetőséget ajánlanak, amit nem tudsz elfogadni. Pl. a budaőrsi kolléganőmnek, aki ott is lakik és a melóhely is ott van, egy KÜLSŐ VÁCI ÚTI!!! fiókban ajánlottak munkát mikor visszament... no commment. Lehetetlen odaérni keresztül a városon vidékről fél 8-ra és délután a gyerekekért oviba, suliba - hiszen a bankban kb. fél 5- 5-ig tart a midő.
Jobb esetben, ha nincs hosszabb nyitvatartás, v. hóvégi zárás...
Ja, persze 4 ill. 6 órás állás kb. a Holdon. Pedig szerintem az lenne 2 gyerekkel ideális. S anyagilag is jól jönne.Kép

Vikics, Böbe!
Ti visszamentek dolgozni???

Vadvirág!
Mit jelent pontosabban, hogy "médiafigyelő"?
Mert ahogy a fotókat néztem, mintha otthon lenne a melóhelyed, a szgép előtt.Kép
Ez lenne akkor a nekem való feladat!!!Kép

Erika

KépKép
herika

Kép

Kép
éva75

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3715487173&category=23629

Ezt nézzétek meg!!! Hármasiker babakocsi és mindössze 1 euroért!!!!

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Szeretnék én is bejelentkezni ebbe a topicba. Mi július 11.-re vagyunk kiírva és egy kisfiút és egy kislányt várunk (nangyon-nagyon izgatottan).
Mi nagyon örültünk, hogy ikrek lesznek, mert igazán különlegesnek érezzük magunkat emiatt. Biztosan egyetértettek vele, nagyon kevés embernek adatik meg ez a lehetőség, persze nektek sokkal több tapasztalatotok van ebben. Mi még nagyon az elején tartunk.

A babakocsikat én is most nézegettem, azt hiszem mi egymás mellettit fogunk venni, és találtam egy nagykerben olyan márkát ami minőségileg, és árban megfelelne nekünk.

Ti nektek milyen babakocsi vált be?

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Már megint rossz volt ez a nyomorult gép!Kép Látom elég sokat írtatok azóta, mindjárt vissza is olvasok.Kép

Előszöris üvözlöm az új topic lakókat, Yabut, és Valit!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Erika!
Előtte én is bankban dolgoztam és tényleg pl. az adónapokon az az egy hetes 8:00-23.50-ig tartó munkaidő gyerekek mellett...
A médiafigyelés sokféle tevékenységet foglal magában, de én pl. az RTV Osztályon dolgozom és a cég által megadott tévéműsort kell begépelnem szó szerint, majd azt feliratozni hogy ki nyilatkozott, mi az adott helyen a pozíciója, ki volt a riporter, stb.
Igen, valóban lehet itthon is végezni ezt a munkát, vannak külsősök is.
Viszont nem ajánlanám, mivel az év minden napján napi 8 órát kell dolgozni, a leiratokat határidőre leadni és nincs szabadnap, hétvége, ünnep, stb. Max. 2 hét szabadság.
Ráadásul napi 100.000 karakter a minimum, amit 6 óra alatt kell teljesíteni.
Az is teljesen változó, hogy melyik nap milyen műsort és honnan kell felvenni. Elképzelhető, hogy pl. 23:40-től van 1 órás műsorod, amit a felvétel után rögtön el kell kezdeni leírni. Aztán pl. még aznapra kiosztják a 13:00-ás 40 perces műsort.
No és mindegyik általában gazdasági, politikai jellegű, van ahol egymás szavába vágnak, vitáznak, alig lehet érteni és nem túl érdekfeszítő a téma, stb.
Szóval...

Éva!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a linket a babakocsikról. Máris megtaláltam a megfelelőt: Marco Marathon Twin Peach. Nem is gondoltam, hogy ilyenben is létezik ikres változat, mindig csak a klasszikus változatokkal találkoztam eddig.

Vali!
Gratulálok a babákhoz!!! KépKép

Vadvirág
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?