Sziasztok
))
Nah egy percre nézek csak félre, és máris teleirtátok az egész babanetet
Alig győztem visszaolvasni
Kriszti,
én még mindig drukkolok a többiekkel együtt, remélem minimum ketten vagytok már
Szép lettél a kozmetikusnál?
Hm mit adtál enni a fiadnak, hogy dolgozatot akart irni, mikor nem kellett suliba mennie
Fülescsacsi,
hm és milyen szinű haja van a postásnak?
Ez amugy a szőkéből való átmenet a barna felé, Dani nálunk meg épp forditva teszi, nekiállt szőkülni,(nálunk, ronda barna a postás
)
Maszat,
hurrá, hurrá, de jó hogy irsz végre. A kilók miatt ne aggódj, mihelyt csak magad leszel a konyhára is nem lesz időd hizni
Bevallom én még nem álltam neki olvasni, de már tervbe van véve, csak hát, amint látszik nem mindig jutok a nethez, mert manó mostmár egyre többet kiván belőlem, amit én persze nem bánok, csak az időm bánja
annak meg ugy is mindegy
KAta,
hm nekem négy oldalt dobott ki a kereső és sok volt benne a kettes nőis hozzászólás, ami tuti a dokibáról szólt. Nem tudom, hogyan használtad a keresőt, leirom, hogy én mit tettem: itt ahol most olvasol minket, felmentem a lap tetejére, ott a kereső menűpont jobb oldalt, arra ráklikkeltem, feljött egy táblázat, az első sorában beleirtam a doki nevét, alul meg hogy hol keressen, a mindent választottam és elküldtem keresést. Ekkor feljött egy oldal,tele hozzászólásokkal, ha bármelyikre ráklikkelsz előjön a teljes.
De amint látom a lányok elég kimeritően válaszoltak a kérdésedre és a tapasztalatnál nincs jobb segitség. Sok sikert a pocaklakó projecthez, reméljük minél előbb jelentkezel, hogy babóca uton van
Angi
fotot is kérünk majd a művekről ám
Én is már alig várom hogy hozzáfoghassak, ötletem ezer van, csak győzzem majd megvalósitani. Ma is voltunk az Auchanban és annyi szép szalvit láttam, de hát most még csak csöpögök utánuk,de reszkessenek mihelyt megkapom a manim
Orsoly,
várom a listát
ha külföldi nyelvűre is szükségetek van akkor azt is szivesen megnézem, és ha van beszerzem nektek.
PP,
Jajj de jó hogy te is jelentkeztél
Mi van veled, babóca? pocak? szal valamivel részletesebb leirást is kérünk ám. A talin meg ott a helyed, nincs kecmec
Rád is kiváncsiak vagyunk ám és veled is nagyon szeretnénk már találkozni.
Pirus,
már éppen akartam irni, hogy csak egy nap van hátra
Hát legalább valami jó is lesz a rosszban, szebben kapod meg egy hét múlva, meg igy tudtok talizni Terikával is
Megtarthatjátok az első négykezes koncertet
Fcsacsi,
most jutott eszembe, volt kék uszópelus az Auchanban ma, mondjuk jó ára volt, 1999FT ,de volt vagy három méretben.
Megyek, mert smst küldött a sütő hogy kész a husi és apája már a szemeit engedi be mert folyton kopognak az éhségtől
puszi
ÁGi