Réka,
a pisigyűjtő zacsi tényleg jó, főleg, ha fiad van...lányoknál kicsit kétesélyes a játszma, nem is beszélve az én sajtkukacomról
Ha csak sima üledéket néznek, akkor nem kell hülyére fertőtleníteni(elég egy vizes szappanos lemosás), viszont ha bacitenyésztésről van szó, akkor a Betadine oldatos törlés a nyerő. Nekem a pisifacsarás minden hónapos macera Zsebi vesemedence tágulata miatt, hidd el, meg lehet oldani
Remélem, nem találnak semmit Daninál
Beu,
szerintem a kézenfogás tiltása nem a már lényegében járni tudó gyerkőcre vonatkozik, szóval ne aggódj
Az én Zsebim bezzeg olyan makacs, mint a nővére volt, mindent szigorúan egyedül csinál...csak nem fog odáig lealacsonyodni, hogy segítséget vegyen igénybe
Ez persze roppant kínos, ha az utcán szeretném terelgetni a gyereket, mert sose arra megy, amerre kéne
Timi majd 1,5 éves volt mire felfogta, a kézenfogás még nem ciki ilyen korban
Pisiminta: nekem egy nagyon jó doki mondta (mi is így csináljuk), hogy baromság addig tenyésztést csináltatni, amíg a sima vizeletmintában nincs genny. Mert ugye steril kötülményeket roppant nehéz előállítani, így meg csak hozza az emberre a frászt az eredmény
Szóval első körben mindíg csak zacskó töltögetés van, aztán ha az rendben, le vannak sajnálva a bacik, nem kukkoljuk őket
A bacitenyésztést egyébként nem is zacsiba illik levenni, hanem már steril kémcsőbe.
Tali nekem, asszem, nem megy, mert apa nélkül ugye én csak félember vagyok...két gyerekre
Pestig még el is mennék autóval, no de aztán ott bumlizni...na attól ráz ki a hideg
Toffi,
én is mindíg így jöttem haza a suliból, oszt mégis majdnem kitűnő voltam végig
Zsuzsi,
nálunk így nem megy a banánpusztítás, mert csak és kizárólag a másik szájában lévő jó
Andi,
a férfiakban valami beépített válasz lehet a szex kérdésre, mert provokatív kérdésemre az enyém is szokott ilyen határozott válaszokat adni akár gamma állapotban is
Gombóc,
barátnéd
Próbáld meg tartani benne a lelket, szerintem most minden jó szóra szüksége van.
Utólag végiggondoltam a tegnap előtti boszi affért és rájöttem, Zsebi csak engesztelni akart, mert olyankor buccolni szokott mindenkivel. Az már más kérdés, hogy hogy sült el
Azóta Timi mintha nagyobb köröket róna Zsebi körül és csak a távolból meri leordítani
Na megyek, mert ma Pestre megyünk a Bethesdába Zsebit vizslatni, remélem, jót mondanak arról a hülye tágulatról.
pá
Momo