Gyöngyöm!Köszönöm,aranyos vagy,de ez nem rajtam múlik.Erik nagyon jó baba.Nem okozott semmi gondot,nehézséget,fájdalmat,kellemetlenséget eddig. Remélem így is marad.Azt a kritikus egy hónapot leszámítva maga a terhességem egy álom. Nem is lehetne tökéletesebb.Csak a körülmények ne lennének,de hát azt kell elfogadni,amit mérnek nekünk.Szóval jó kedvem van,mert ebben a percben befejeztem a vasalást.Még a mosógép menni fog néhány órát,meg hajtogatnom kell,meg felmosni,de utána mára minden meglesz.
Holnap még a virágokat kell átültetni és megzuhanyoztatni.És utána jöhetnek a picike holmijai.Jajj alig várom már a kicsi ruhácskák és cuccok pakolászását.
De először a kabalákat fogom kimosni,amiket kiteszek a szobájában.Szóval szerintem két hétig megállás nélkül menni fog a mosógép.Meg ki kell fertőtlenítenem majd a műanyag kádat,meg előkészíteni mindent,hogy kéznél legyen majd. Lányok,milyen cuccokkal mit kell csinálni???Kicsit tanácstalan vagyok miket kell lemosni vagy fertőtleníteni.
Segítenétek? Aztán három hét múlva pakolhatom a kórházi pakkot.
Jajj ettől mindig úgy elszomorodok.Nem akarom, hogy kint legyen!!!!Olyan jó vele így !!!!!!Annyira szeretem érezni, ahogy csuklik,ahogy tornázik.Annyira fog hiányozni ha kint lesz.