Sziasztok!
Húú, Morca! Az a manusz tiszta debil!
Én tuti megtéptem volna, főleg mikor még neki állt feljebb!
Pedig én nem vagyok egy hirtelen haragú valaki, de ha valaki ilyet merészelne a gyerekkel, és még csak bocsánatot sem kérnem hanem még visszaugat, az kihozna a sodromból!
El tudom képzelni, hogy felment a vérnyomásod az egekbe!
Remélem, már megnyugodtál!
Azt nem kívánom, hogy tapasztalja meg ő is, mert nehogy baj legyen a gyerekével, de azért csak érezze ezt a szívdobogást egyszer legalább, hogy megtudja, milyen rossz és tehetetlen érzés, mikor egy gyereket veszélyeztet valami barom!
Dori: minden rendben lesz, ne aggódj! Megcsinálják a másik tesztet, kicsit odafigyelsz, mit eszel, és kész!
Drukkolok!
Bábaildi: köszönöm szépen! Igyekszem mindent elolvasni, hogy a tőlem telhető legtöbbet megtegyem, hogy ne kelljen inzulin. Muszáj, hogy sikerüljön! Bár néha úgy hiányzik egy zsemlével több, vagy egy szelet finom puha, ropogós friss kenyér, de kibírom a cél érdekében!
Rendben, akkor maradjon az időpont, és legközelebb majd szólok időben, mikor megyek, és akkor talán sikerül összefutni. Jó lesz!
És vannak híreim: ma voltunk párommal UH-n. És nagy nehezen kiderült, hogy a megérzésem beigazolódik:
KISFIÚ LESZ!!!! :lol:
Először hason feküdt, és a feneke alá húzta a lábát, nem látszott semmi, hiába piszkálgattuk, nem mozdult. Aztán végül megfordult, és akkor egyértelmű volt, hogy kisfiú! Mondjuk a doki előtte is 80%-ra mondta, hogy fiú, de aztán már teljesen bizonyosan látszott!
Nagyon megörültünk!!! Ez nagy kihívás lesz! De olyan csodás dolog, hogy megtapasztalhatjuk mindkettőt!
Apócájának lesz nehezebb, ez a babó mégiscsak több energiát és odafigyelést kíván majd tőle, mint egy kislány. Több dolga lesz vele apaként, mint Orsival. És ráadásul, hogy olyan apa legyen, amilyen neki nem volt, de szeretett volna: ez sem lesz egyszerű!
Húú, na akkor most kezdődnek majd az érdekes dolgok!
Szerintem ma sokkal nehezebb egy fiúnak boldogulnia az életben minden téren, mint egy lánynak. Reméljük a legjobbakat!
Egyébként minden eredménye jó: szépen nő, picit több, mint 25 dkg.
Vigyázzatok magatokra, és puszi mindenkinek!