Sziasztok,
ma voltunk ebédelni anyosómékkal, mivel a férjemnek jövő héten lesz a szülinapja, így családi ebéd volt
Utólag nem tudom, hogy olyan ettem e amit ehetek? Szóval rákot nyomattam, na mindegy, ezt kivántam.
Na aztán azért ott többször is kimentem pislantani, és összefutottam pont a wc egy kismamival. Kérdezte mikorra vagyok kiírva, mondtam júli 28, és ő is akkorra van kiírva. Milyen véletlenek vannak?! És a csajszi meg kisfiút vár
Mondtam apának, hogy bitos volt valami a levegőben e tájban, mert a környezetemben kb 8 kismamáról tudok aki júli végére, augusztusra, illetve szeptember elejére van kiírva.
Tegnap este vendégeink voltak, és kaptam egy nagyszatyornyi babaruhát, olyan édesek. Nagyon örültem neki
Csilla ne aggódj az afp miatt. Igaz nem tudom mennyi az alsó határ, de minden rendben lesz.
Noki, Te egy kis konyhatündér lehetsz.
De ha esetleg nincs kit meghívnod, akkor szerintem innen többen is elmennénk hozzád egy fini vacsira
Írtam, hogy nem érzem, hogy mozogna a baba pár napja, erre tegnap egész du, és este fel volt pörögve, és egyre erősebben érzem. Nagyon megnyugodtam. Ma is aktív volt
Arra tudok gondolni, hogy befordulhatott, és befele kavart, és azt még nem érzem
Úgy néz ki, hogy apával dülőre jutottunk a nevek terén. A választás a Zorára esett. Úgyhogy Anetto, ha megkérhetlek beteszed a táblába?! Köszi!
Holnapi programom, reggel védőnő, du doki bácsi