Fenci: az elokeszuletekkel egesz jol allunk, azert is voltunk otthon. sarvartol/szolmbathelytol nem messze egy kis kastely kertjeben lesz az eskuvo, remelhetoleg szabadteri szertartassal (ez utobbi idojaras fuggvenye:))
ami lehetett neten elinteztunk, illetve anyuek segitettek, jottek-mentek, arajanlatot kertek be. amikor otthon voltuk megneztuk szemelyesena helyszint, beszeltunka dekoratorrel, sutit kostoltunk
(ez a legjobb az egeszben), zenekart szereztunk stb. de hogy ez milyen nehez, karacsony ota szervezzuk es kiderult, hogy mar keson kezdtuk erre a nyarra, mert mindenki egy evre elore tervez, foglal le. igy a zenekar foglalasa volt a legnehezebb, de szerencsere a nagynenemnek tamadt egy mento otlete. a kolleganoje zenel, es a zenekarukat kertuk fel. szerencsere nagyon szimpatikusak, igy minden megoldodott. most mar csak fodrasz, kozmetikust kell leakasztanom Szhely kornyekerol, aki ki is jon, mert nem nagyon lesz ido elmenni, illetve eleg sok mindenkinek kellene frizurat/sminket csinalni
tenyleg, Gyugyi, Tavi: nem tudtok vkit ajanlani??
a ruhamat itt rendeltuk meg. Ja, most Luxembourgban elunk. mivel itt minden dragabb mint a kornyezo orszagokban ezert atmentunk franciaorszagba ruhat keresni, ez lesz :
http://www.pourunoui.fr/cache/fichs_dec ... 2475_3.jpg
itt annyiba kerul megvenni kb egy ruaht mint otthon bereni, ughogy inkabb megvesszuk es majd eladjuk. ha ra tudom venni magam
Gyugyi: a mult heten mi is megalltunk sielni, hazafele Mo-rol Ausztriaban. sajna par eve nem jutottam el, de most nem hagytuk ki
na jo, iden snowboardozas lett belole,de nagyon tetszik. tegnap pedig atugrottunk Franciaorszagba, van kozel egy Matra magassagu hegy, ott sieltunk. na ott olyan tapados, nedves ho volt tegnap, mert beutott a 10 fok, de meg epp elfogadhato volt sielni. es napozni
) de a palya/infrastruktura meg sem kozeliti az osztakokat. ez olyan 1 napos sielesre jo.
upsz, elfelejtettem ki kerdezte, de az Indul a Mandula arra akart celzas lenni, hogy indul a baba-projekt