Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most tettem le Bencust aludni, eddig kint voltunk és most így van egy kis pihi,de inkább itt ülök a gép elött. :D

Tényleg nagyon aranyosak vagytok hogy aggódtok, jól esik ám tényleg! :)
Szedem is a MagneB6-ot,meg ha nagyon fáj akkor nospát,de ez még nem kellett. Egyszer jobban keményedik a pocim, másszor meg kevésbé, attól is függ mennyit ugrálok. Bencussal is keményedett a pocim,de vele is minden ok volt és most is így lesz.

Ani,igen érdekel a ringató és közel van Baja, 10 km csak hozzánk.

Törött kocsi: Tudjátok írtam hogy após most törte meg nemrég egy kicsit a kocsinkat, de még mindig nincs kész teljesen.
Párommal mi is totálkárra törtük 5 éve a kocsinkat, még a híradóban is benne voltunk. Éppen kiértünk a faluból és akkora köd volt hogy nem láttunk semmit és már csattantunk is. Még szerencsére nem voltam bekötve,mert ha bevagyok akkor ott maradok. Utána szépen lassan felszállt a köd és összeszámoltuk a kocsikat és 9-en csattantunk egymásnak. Mi a 8.-ak voltunk. Párom aznap reggel ment volna helyszínelni,de őt helyszínelték fel.
dius02

dius,nézd meg a www.ringato.hu-n,hogy hol,és pontosan mikor lesz. De tuti,hogy lesz hétfőn Baján,mert a csaj,aki nálunk volt hétfőn,ő mondta,hogy következő hétfőn lesz Baján egy kezdő,bemutatkozó Ringató.
Vendég

Ani, köszi,aranyos vagy! Megnéztem és valóban hétfőn lesz Baján. El is tudunk menni mert párom aznap csak délután melózik.
dius02

Cseriani múltkor említetted az üdülési csekket, meg tudnád nekem adni azt az oldalt ahol kérhetném?
Előre is köszi
Vendég

Szijja, Rékababa, jól vagytok? :D
Dius 2 dejó, ti is mehettek Ringatóra így. Másik Dius: jó, hogy írtál, mermá kezdtelek hiányolni! :wink: :D Hallod, ez a sok fájdalom, rendben vannak az ízületeid amúgy? Vagy hogy fájsz? Lehet ki kéne vizsgáltatni, mi okozza... :cry: mehogy nekem leszakad a derekam az Ármincepeléstől néha, az rendben van, én már vénasszony vagyok... :lol: De ilyen fiatalon nem kéne, hogy ennyi fájdalmad legyen.
Na, ezt jól megaszondtam megint... :roll:
Amúgy én is beteg vagyok, elkaptam a kölkektől a kórságot.

been

Jó reggelt! 5:30kor keltünk enni, mert már este nem 10-fél11 körül alszik el hanem 9, negyed10körül, így elöbb kelünk. Most raktam vissza már alszik csak apának készítettem szendvicset, meg sütöttem neki ebédre csirkemellet, már hajnalban sütök :)

Emma, az nem jó, ne legyél beteg!!!!! Gyógyulgassatok, mikor lesz már enne vége?????

Képzeljétek, tegnap hívtak a BB bankból hogy tájékoztat hogy 16ezerrel nő a törlesztő részéletem. Hát mondom kössz! Eddig minden hónapban 5-8 körül most 16al nem gond, és pont tegnap mondta páromnak a főnöke hogy nem akar több embert kirúgni ezért min. 10%al csökkenti a fizetést. Hát már tényleg nem tudom mi lesz. Az biztos hogy márciustól nem tudok rezsit fizetni, soha nem fogjuk behozni az elmaradást, na nem panaszkodni akartam csak mondom. :) Már nem idegelem magam rajta mert csak tönkre teszem magam, és Barnusnak szüksége van arra hogy normális kedvem legyem, mert amúgy kevesebb a türelmem.

Na megyek, apát kikisérem, aztán vissza fekszem majd még jövök! :)

Kép
dius87

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Itt szakad az eső. Mindkét fiam 6 órától fent van, úgy látszik, hogy érzik a frontot, na meg Apa készülődése olyan, mint elefánt a porcelánboltban. :evil: :evil: :evil: De aranyosak voltak, mert Ricsike hősiesen feküdt tovább az ágyban, Erik meg ott eldumálgatott magának meg a patkányának. :lol: :lol: :lol: :lol:
Így mielőtt elindultunk a suliba, be is raktam egy adag mosást. Most megetetem Eriket, aztán gyorsan felrakom az ebédet. A mai menü spenót lesz, ez az egyik olyan kajánk amit mind a 4-en szeretünk.
Meg miközben írtam Nektek kigondoltam, hogy hétvégén sajtos-tejszínes csirkemellet csinálok, úgyhogy el kell szaladnom a sparba.
Ma én is nagyon fel vagyok pörögve, remélem így is marad. Úgyis 2 napja csak "döglöttem", szinte semmit nem csináltam.
Vendég

Sziasztok csajok!

Itt regel sütött a nap,most meg beborult. :(

Tuntun:küldhetnél egy kis energiát nekem is.
Jó szarul aludtam az éjjel.Zsombi ágyán teniztünk,de ha kimentem pisilni -pedig siri csendben lopakodtam-sírva jött utánam :evil:

Apa beteg lett.Ő lent aludt a földszinti szobában.Reggel csurom víz volt a polója :cry: ,de jobban érzi már magát.Bevett mindent .Szegény tegnap Pesten keresett 1 patikát annyira szarul volt.Szó fogadó gyerek :lol: mert megitta a jó citromos hásrfa teát.

Dius-barnus:vaLAMI OKA BIZOS VAN A fájdalomnak.Bocsi közben a Zsombi rángat,remélem nem lesz ő is beteg.

Dius-kismami:na iváncsi vagyok neked ,hogy tetszik a ringató.

Ani:tegnap voltam egy másik ringató szerüségben.

www.csigabigaalapitvany.hu

Csiri-biri vagy mi ,csütörtökön van (nem szerdán) 17.15 -től-18-ig
Tudom lehet neked ez már későn van ,de sokkal jobb volt ,mint a ringató,megtornáztattuk őket ,én pl nem ismerem ezeket a mondókákat és utána mindenféle mozgást fejlesztő játékkal lehetett játszani,henger ,nagy labda stb.

Been:jobbuást neked is!!!!!!!

Csajok ennyi voltam ,mert itt hisztizik a fiam , :evil: :evil: :evil:
Nincs 5 nyugodt percem tegnap óta :evil: :evil: :evil:
berni611

Igen csiribiri a foglalkzás neve.

Remélem ,hogy a ringató 2 hét múlva jobb lesz.Ilikéjé tutira jó,mert tavaly tartott bemutatót a Katolikus baba-mama klubban.Pontosabban meghívtuk és emmmit nem akart elfogadni a virágot is úgy tukmáltuk már rá.8-an voltunk,de minden gyerekkel felvette a kontaktust.És egy tök szép dalocskát tanított nekünk.
hmmm valmilyen parípán vágtattam ,göncöl szekerét ......gyémánt madarat mosdattam ,......haju lányt elvettem.Vagy valami ilyesmi,de nagyon szép dalocska
Tök aranyos ,szal a hétfői biztos jó lesz :wink:

Na megyek ,mert már földön fekve hisztizünk :evil:
berni611

Szia Évi,

mi történt azzal a fiúval? Lehet, hogy érzi Ő is a frontot.

Erre gondolsz:

"Sárkány paripán vágtattam
Gyémánt madarat mosdattam
Göncöl szekeret kergettem
Holdfény hajú lányt elvettem"
Vendég

Na most lehigadt.
Szóval azt szerettem volna még mondani,hogy még 3 előadásra-amit a csajszi fogtartani,nem tudom a nevét-elmegyek,de ha ilyen lesz ,mint az első ,akkor nem megyek.
Jó most nem egy hű de nay öszeg a 700ft de ezért.......meg nekünk-neked is- azért messze van.
Remélem ,hogy tényleg csak kezdeti lámpaláz ill. nehézségek voltak.
Ezeket a dalokat én is ismerem ,eljátszom a gyereknek a kis szintetizátoron meg eltapsolom ill.csörgödobolom.
Dadomi meg tud furulyázni :wink: már kész is a babanetes ringató :lol:
Nálunk összejöhetnénk elég nagy a nappalink és most vettünk egy jó nagy szőnyeget ,hogy a gyerekek ne a kövön játszanak.
Jó időben meg a kartben.Kutya tavassztól -őszig nincs.Talaj és terasz fertőtlenítéssel kezdjük mi a kinti munkákat.Fű renoválás.
Apa gyagyázza örökké.
Fú ha látnátok......szálanként szokta a gazt gyomírtózni.Ecsettel kenegeti,hog a fűnek ne hogy baja legyen :x

Közben Zsombi elaludt a kezemben.
berni611

vagyok.
Benne vagyok a babanetes ringatóban,jó ötlet. Ilike tényleg jó,Kristóffal majdnem 2 évig jártam hozzá. Eliza hajnalban belázasodott,picit piros a torka,de semmi komoly,de kedden a szurit inkább ne kapja meg :?
Sztem megint a foga. De már kinnt van 16. Jönnek a rágók? Végülis Kristófnak is 22 hónaposan kinnt volt mint a 20,lehet Elibaba is így lesz.
Kristóf hétfőn már mehet,szerencsére.
Évi,hétfőn,ha így marad,akkor megyünk. Ha rosszabb lesz,akkor nem. De majd még szólok,ok?
Ez a csiribiri jó lehet...fél 7 körül szoktunk vacsizni,tehát nem késő,ha hatig van.Ott mennyi a beugró?Igazad van,ha már kocsikázni is kell,akkor legalább jó legyen. De én is megvárok még pár ringatót,hogy hogyan alakul.
na,megyek,ebéd meg gyógyszerosztás.
Emma,jobbulást neked is :wink:
Lányok,hétvégére igazi tavaszt mond már 8)
Megyünk is a szőlőbe,fákat kll kivágni,meg stb...
Remélem Eliza tényleg nem lesz beteg,és rohangálhat majd ott kedvére :D
Vendég

képzeljétek,Eliza még sosem volt lázas,akkor sem,mikor beteg volt. Igaz,hajnalban is csak 37.7 volt neki,hónaljban...
Vendég

Dius, ez a bankos sztori nagyon durva. Van egy alapítvány, egy másik fórumon olvastam róla, hitelkárosultak megsegítésére, ha gondolod, visszakeresem a linket! Hátha tudnak nektek is segíteni...
Nekünk az a mázlink, hogy forint alapú az autóhitelünk is meg a házhitelünk is. Aztán a fene tudja, hogy ez meddig mázli... :cry:
Beteg gyerkőknek és apukáknak jobbulást!
Mi baj volt a ringatós csajszival,bénázott? :lol: Hát, igen, ilyenkor, amikor utazni kell, azért az ember meggondolja, mire érdemes kiadni a pénzt. Ez a vers, Tuntun, olyan aranyos, még nem hallottam! Höhö, babanetes ringatóban benne vagyok, émmeg majd énekelek. :mrgreen:
Ani, az jó, ha nem volt nagyon lázas Elibébi! :lol: (Vagy nem jó, ezt nem tudom, mindenesetre kevésbé ijesztő, az tuti.) Remélem, ki tudtok majd menni a szőlőbe! Mi holnap, ha sikerül összekaparni magam romjaimból, elmegyünk a sulisok farsangjára hannával, vasárnap meg a MacDonalds van tervben, mert Hanna már 3 hete azzal nyúz. Meg az ilyenkor szokásos brico-obi-tescotúra. :) Tuntun, spenót finoom! Bár mondjuk enyémkölkek nem szeretik, de apjuk nagyon! Én tegnap lencselevest főztem meg palacsinta volt, ma meg csilis bab lesz vacsira.

been

Emma hát én is átválthatnék forint alapúra ingyé, de nem merek. Most van olyan lehetőség, hogy 1 évig nem kell kamatot fizetni csak a tőkét. Ezt szeretném megpályázni de ahhoz fiókba kell bemenni. Van itt 4 buszmegállónyira egy BB bank, de egyedül gyerekkel nincs kedvem sorba állni meg stb stb, Apa márc. 17-én szabin lesz mert megyünk csípő uhra, aztán majd akkor bemegyünk együtt. 1 hónapja megírtam a kérelmet a 3hónap halasztásra, erre cserébe egy olyan levelet kapok hogy emelik 330CHFről 350CHFre. :? Meg már meséltem hogy a családipótléknak is rossz bankszámla számot adtam meg mert a CHF-s számlára érkezik, már 1 hónapja írtam Ceglédre is hogy elrontottam, és elnézést, választ nem kaptam de remélem márciusban már jóra érkezik, ha nem, írok megint :oops:

Itt nagyon fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú a szél, pedig ha Apa haza jön megyünk tescoba, de így nem gyalog hanem kocsival. Ma csak 4ig dolgozik. :))))

Ani, remélem Elizának nem lesz komoly baja, és hamar meggyógyul!!!!

Tuntun nekem is jöhetne az energiádból, nem csináltam ma semmit, de nem is fogok :))

Én ma csikós tokányt ettem vagy mi a neve! :)

Holnap is dolgozik a párom 1ig, aztán megyünk anyukámhoz, vasárnap pedig jönnek volt osztálytársamék, náluk van egy 1 éves kislány Fruzsina. Apukája, anyukája osztálytársam volt... apukája még anno udvarolt is nekem :lol: De hát az még 16 évesen volt... már azóta megvénültünk :lol:

Kép
dius87

rékababa www.udulesicsekk.hu
Bal oldalt lesz,hogy pályázatok,onnan kikeresed,ami nektek kell,gondolom a szolidaritás pályázat,ez van több gyeremeket nevelő munkavállalóknak,rákattintasz alatta a pályázati kiírás és adatlapra,ekkor beadja,ahol el tudod olvasni a feltételeket,meg ki tudod nyomtatni az adatlapot.
Az is ott lesz,hova kell feladnod.
Hát,röviden ennyi.

Emma,kapard össze magad :P
Sztem nem finom a spenót,még látni sem bírom. Akkor kóstoltam meg egyszer,mikor Kristóf kicsiként rámköpte,hát,nem csodálom-mármint bocsi attól,aki szereti. Eliza is eszi-igaz,mit nem??? :P
De szegénykém,nem lehet rajta semmit észrevenni most,csak azt,hogy nem akar enni. Ilyen még nem volt. Délben még a hurka sem kellett neki. Na,felmegyek,megtapizom,nem-e meleg... :(
Vendég

dius te csak ne beszélj megvénülésről,jó???? :P :wink:
Vendég

Babanetes ringató? Oké! :D És még belépőt sem kell fizetni :P
Cseriani! Gyógypuszik mennek, meg Emma nektek is! Meg a többi kis betegnek is!
Tegnap azt hittem megzabálom Domit, olyan édes volt! Rosszalkodott, kiborította az innivalóját, aztán a lekvárt, amit evett, meg a kölesgolyóval beterítette az ágyat a nappaliban. Na ekkor már betelt a pohár, jól leszidtam, mire ő sértődötten bevonult a szobájukba. Pár perc múlva jött ki azzal, hogy "anya, bocs! Anya bocs!" És az a pofa, amit vágott hozzá, hát majdnem elbőgtem magam! :oops:
Emma! Ha itt lesztek Szd-on vasárnap, lehet elugrunk mi is valamelyik nagyboltba, sőt, ha jó idő lenne, a tesco mellett van egy kis játszótér, össze lehetne engedni a kölkeket. Hm? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dia a vénség :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha már ilyen kajálós kedvetek van, én is megyek mindjárt főzőcskézni (talán már kiolvadt a husi), valami zöldséges - tejszínes húsos ragut csinálok (persze Dominak veszek ki egy adagot, mielőtt beletenném a tejszínt). Ja, és a wook-ban csinálom ám Ani! :wink:
Tuntun a pörgésedből én is kérnék egy kicsit, én délelőtt csak elmosogattam meg elindítottam egy mosást az ágyneműkkel, le vagyok lassulva, jöhetne már a tavasz igazán. Le akartunk menni sétálni, Domi is beindult már, erre elkezdett esni az eső :evil:
Megyek bevetem magam a konyhába - valamiért ez a törzshelyem :lol: :lol:

dadomi

Na vagyok ám megint!

Ani, igenis finom a spenót. :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk én imádom a főzeléket, kivéve a tököt. Eriknek is teljesen mindegy, hogy mit adok mindent megeszik. Ricsikém már nem igazán, ő húst hússal, sajtot, nyers zöldséget....

Na a mai munkám idáig: kimostam, feltakarítottam, felmostam, megfőztem, elmentem szoliba, Eriknek bodyért, a Sparba, megebédeltünk és most csokit eszem :oops: Még van itt mögöttem egy kupac, amit el kell pakolnom aztán mára befejeztem. De most rögtön lemegyek egy kávéért. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek küldök egy kis energiát, de csak egy kicsit, mert akkor az enyém elfogy. :lol: :lol: :lol: :lol: Még ma mennünk kell karateedzésre, nem akarom vonszolni magam. :wink: :wink: :wink:

A sajtos-tejszínes húst úgy csinálom, hogy bepanírozom a húst, csak zsemlemorzsa helyett reszelt sajtba forgatom. Lerakom egy tepsibe, felöntöm egy nagy doboz tejszínnel, lefedem és kb. 40 perc múlva kész, lepirítom a tetejét és most rizibizi lesz hozzá. Ha valakinek van kedve hozzá próbálja ki.
Vendég

Kér még valaki kávét?
Dadomi a kölesgolyót mi is szeretjük. Akkor szoktunk rá mikor Ricsike kicsi volt. A világból ki lehet üldözni a chipsekkel és azzal a szájpadlásra tapadós kukoricavacakkal. :twisted: :twisted:
Az meg külön jó, hogy már többfajta ízesítésűt lehet kapni. Amit mi még szeretünk az a fahéjas-amarantos gabonatallér. Erik meg ezeket a sós kínálótálcás figurákat szereti.
Vendég

Ja még azt akartam mesélni, hogy tegnap du. mondta Ricsike osztályfőnöke, hogy mióta Ricsinek fogyókúráznia kell, azóta ötször annyit eszik :lol: :lol: :lol: Azt mondta, hogy még ennyit nem is látta a gyereket enni.
Vendég

Csajszik, hol vagytok?

Itt is hétágra süt a nap, kb. 60 km/h-s széllel spékelve :cry: :cry: Mindent megcsináltam ma amit akartam, úgyhogy jól vállon veregettem magam. :lol: :lol:

Na majd du. talán lesztek, azért sem beszélgetek saját magammal. :? :?
Vendég

Én vagyok, lázas, és alig látok. :? Kölkek meg a Jimjam-et nézik és táncolnak valami zenére, addig ideültem.
Tuntun, én is így csinálom a sajtos-tejszínes húst! :D Finom nagyon. Jó ez a fogyókúrás dolog szegény Ricsinél, de mire menni kell a versenyre, tuti annyi kiló lesz, amennyinek lennie kell!
Itt is süt a nap, de a szél miatt hidegebb van, mint tegnap.
na, folytköv...

been

... szóval.
Ani, ezen olyan jót röhögtem, h Elizának még a hurka se kellett... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MOndjuk össze lehetne kötni az én fiammal, a kalbász a mindene, meg hús hússal. Meg is látszik rajta. :lol: Bár most, mitóa beteg nem nagyon eszik ő se.
Oké, Dadomi, majd megbeszéljük ezt a vasárnapot!

been

Én is benne vagyok a vasárnapba, persze, ha nem zavarok?. :lol: Hétvégén úgyis vissza kell vinnem a csimmám, mert beázik és még van rajta garancia.

Cseriani köszönöm a segítséget. Pici Elizád pedig gyorsan gyógyuljon meg! Gyógypuszikat küdljük. Réka is egy picit köhög, de kapja a lándzsás utifüvet, remélem beválik.

No majd folyt. köv. Most megyünk párommal és összeszedjük a csajszit a bölcsiből!
Vendég

Megkérdeztem az edzőt, hogy mivel tudnám "fogyasztani" a fiam. :lol: Szóval reggel egyen bőségesen, ebédre bármit, vacsorára csak joghurtot és gyümölcsöt. A péksüteményeket - sós, édes - meg felejtse el. Gondolom a fiam imába foglalja az edzője nevét. :lol: :lol: :lol: 24,5 kg-ra kell lefogynia. :P :P Mikor legutóbb mértem 25,7 kg volt.
Vendég

tuntun,ha a doktornénink meg a védőnénink meghallaná,hogy fogyókúráztatsz egy 8 éves gyereket,aki 25 kg,szerintem keresztbe lenyelnének téged :wink:
Vendég

nem politizálok,de ez tetszik:Miért hazánk a villamos energiával legjobban ellátott ország?

Mert nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos.
Vendég

Ani, :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Akkor most elárulom Nektek, hogy adtam neki 1 banánt és 2 joghurtot. A 2. joghurtot már úgy kellett beleimádkoznom :? :? :?
Kérdezte, hogy meddig kell ezt csinálnia, mert ő nem bírja ki édesség nélkül. :lol: :lol: Pedig van, hogy napokig rá sem néz az édességre, de most hogy tiltott.......
Vendég

Sziasztok!

Tunun:igen erre gondoltam :wink: olyan szép.

Ani:szerintem mi összeszedtünk valamit a ringatóban.Zsombi is belázasodott :cry: azé nem gyüttem :cry: :cry: :cry: 38.8 és nem eszik,tápit meg teát úgy ahogy :cry:
Remélem hétfőig rendbejövünk :cry: Elizának is gyógysugik!!!

Been ,bakker :cry: gyógysugik neked!!!!!tényleg te énekelsz :wink:

Dius: :cry: :cry: :cry:

Dadomi:örülök,hogy tetszik a netes ringató.

Rékababa:köhögés úző sugik mennek nektek is!!!
berni611

Ani, majd ha lesz egy kis időd, elküldöd nekem azt a szekszárdi tál (remélem jól írtam) receptet?
Verseny után csinálnék valami újat a fiúknak.
Na Apa ma bejelentette, hogy Ő nem tud jönni a versenyre, úgyhogy irány Szentes kettesben Ricsikével. :lol: :lol: Már nézegettem az utat olyan 2 órás út. Nem nagyon szeretek ilyen hosszú útra "egyedül" menni, de mindegy a jogosítványom nem kilométerhez kötött :lol: :lol:
Vendég

Jó éjszakát lányok!Mindenkinek lázmentes éjszakát kívánok!!!!
berni611

Évi, ha Eliza és Zsombi is beteg lett, akkor nagy a valószínűsége. Ráadásul egyikőjük sem akar enni, ez több mint véletlen, nem?
Gyorsan gyógyuljatok meg csöppségek!!!!!!!!!!!
Ennek a címe Sárkányparipa és talán Weöres S. vers, Ricsike nagyon szerette, sokat szoktuk Eriknek mondani.

Lányok ez nem ér, velünk "vidékiekkel" mi lesz?????? Mi hogy menjünk babanetes ringatóra? :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Tuntun, hogy jöjjetek babanetes ringatóra? Hát épp az előbb írtad, hogy a jogosítványod nem kilóméterhez kötött :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Rékababa! Ugyan már miért zavarnál? Csajok, akkor majd még egyeztetünk, és akkor vasárnap tesconál játszóteres tali :lol: Csatlakozik még valaki?
Nettke!!!!!!Hahóóóóóóóóó!!!! Te merre kóborolsz??????

dadomi

Az rendben, de a tolna megyei rendőrök nagyon szeretnek és "leveleznek" velem, én meg nem szeressem :lol: :lol: :lol:
Képzeld el az egész Gyedem benzinre meg büntetésre menne el. :lol: :lol: :lol:
Dadomi, akartam már tőled kérdezni, hogy a szabadság csak a Gyed ideje alatt jár, a Gyesre nem? Megkaptam a januári fizetéspapírom és ott csak fele annyi az alapszabadságom.
Vendég

Bocsi, kicsit off leszek...

Dadomi, holnap tali Tolnán? Délután 3 körül lenne, nemrég hívott a Sziszka, hogy változott a program...Nézd meg a másik fórumot ;-) Remélem tudtok jönni, tök jó lenne, mivel a Barbi Regője kb egyidős Domiddal...

Bocsi csajok, de sürgős, gondoltam a privit hátha nem veszi észre időben :oops:

Mi amúgy megvagyunk, csak nem nagyon jutottam ma géphez... Eni ma olyan jókedvű volt, csomót dumált meg nevetgélt :D Ákoska még nem született meg, de hétfőn be kell feküdni a sógornőmnek, ha nem szül meg addig (ma Nst-n leesett a szívhang :-(

A sok kis betegnek jobbulást, meg a nagynak is (Emma) ;-)
Hát, ezek után lehet hogy jobb ha nem megy az ember sehova, ilyen járványos időkben... Pedig én is készülök Enivel zenebölcsibe, itt Sünizenének híjják ;-)

Na szép álmokat mindenkinek!! Kép

yuyu79

Reggelt!
JObbat. Minden betegnek jobbulást, ez tényleg gyanús, ha Eliza és Zsombi egyszerre beteg. Nálunk is már beteg mindenki, még anyukám és az öcsém is. :? :? Én meg hétfőn szerintem dokihoz megyek, ráment a fülemre is ez a sz.r. És nagyon köhögök.
Tuntun, hajrá Szentes! :lol:
Yuyu, eszemmegáll... Drukk sógornődnek. Nem értem, miért nem tartják bent, ha leesett a szívhang... :shock: :shock: :shock:

been

Emma, Pakson volt Nst-n a Wallnernál, és csak egy fájás alatt esett le a szívhang, amit ő nem is érzett. Azt mondták, ha nem szül hétvégén, akkor hétfőn kórház... Remélem nem lesz semmi gond... Ha Szekszárdon lett volna az NST, gondolom biztos egyből bentfogják... Szegény most meg tiszta ideg, hogy ő nem akar befeküdni, de hát ezt a pár napot már ki kell bírni, és most a baba biztonsága a fontosabb...

yuyu79

Ja és jobbulást Neked!!! Meg az egész családnak... Remélem hamar túllesztek rajta. Tényleg menj el dokihoz hétfőn :!:

Én csak náthás vagyok kicsit, meg Eni is, de neki lehet hogy a foga jön (nekem nem valószínű;-)

Na, megyünk lassan dédimamázni, délután meg babatali Tolnán :)

yuyu79

Ééértem, Yuyu... Így van, ahogy mondod: mindent a baba érdekében. Biztosan nem lesz semmi gond! Meghát nem olyan pocsék hely az a kórház, ha a babáról van szó... :wink: MIkorra is van kiírva sógornőd?
Jó mamázást meg talizást! Ti se keveredjetek bele jobban a náthába!
Dadomi, Rékababa, a holnapi játszóteres tali részemről törölve... :cry: Majd legközelebb.

been

Emma! Akkor gyógyulj meg nagyon gyorsan, és menjünk játszóterezni!!!!!

Yuyu! Hát azért én sógornőd helyében lehet, hogy bemennék a szd-i kórházba egy NST-re, biztos, ami biztos! Engem ezért császároztak meg Domival. Először beszűkült szívhang volt - csak a cuccomért engedtek haza, aztán pár óra múlva a következő NST jónak indult, és egy fájás alatt (ami nem is volt túl nagy) leesett a szívhangja Dominak 55-60 közé, azonnal műtő. Senkinek nem kívánom azokat a perceket (nekem óráknak tűnt). Nem ijesztgetésnek írtam, de én biztos bemennék a kórházba is, még ha ott is fognak. A legfontosabb a baba.

dadomi

Oké, de nem akarom nagyon paráztatni, így is ki van bukva... Azért gondolom a Wallner is beküldte volna egyből, ha indokolt lenne, szerintem azért ő is jó orvos...

Dadomi, szóval akkor tudtok ma jönni Tolnára?

yuyu79

Én is hasonlót akartam írni, mint Dadomi, aztán meg az jutott eszembe, h Wallner nem egy rossz orvos, biztos nem merte volna vállalni a felelősséget, ha olyan car lett volna a helyzet. Gondolom, egyszer fordult elő ez a lassulás, meg határon belül lehetett, vagy nemtom, biztosan azonnal bezavarta volna, ha gond van. :)

been

Én is ebben reménykedek, hogy biztos nincs gond... egyszer esett le csak, úgy tudom, hogy mennyire, passz...

Eni készül a babatalira, másfél órája alszik. Apája meg szolidarít vele :oops: Én meg most jöttem meg a boltból ;-)

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!!

yuyu79

Yuyu! Megyünk! Most pakolom befelé az ebédemet gyorsan, aztán nekiállok takarítani, gyerekek a papánál vannak :D , fél kettő - kettő felé összeszedem őket, aztán elkészülünk és megyünk! Sziszkának írtam sms-t még este, hogy ha nem jön közbe semmi, akkor ott leszünk. Apánknak nem kell az autó, úgyhogy azzal megyünk, nem leszünk buszhoz kötve.

dadomi

Szupi, akkor hamarosan találkozunk :-) Eni még mindig alszik... 2 órája... ilyen már régen volt ;-) Remélem ezek után jó formában lesz délután.... Szerintem fél 3- 3 felé mi is ott leszünk...

yuyu79

Mire leírtam, felébredt :wink:

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?