Szép estét
A reggeli eső után kisütött a napocska. Esti kisregény. Úgy látszik képtelen vagyok rövidet írni.
Monyca: Nálunk is szóba került az apás szülés, de hát ez amolyan kívánság inkább. Mondjuk Rod a tűt sem bírja, szóval inkább a vajúdási fázisban lesz rá szükségem, ezt jól tudja. Kiváló masszőrnek „tanult” ki mellettem a 4 év alatt.
Heni: Nagyon tetszik a kiosztás amit elkövettél ma
Nem semmi csaj vagy, és maximálisan igazad van. Tök szupi a takaró!
Magdi: Megjött az ágyad?
Nagyon kivi vagyok. Te milyen színt is kértél? Mi úgy tessék lássék illesztgettük össze a darabokat, mert sajnos nincs olyan csavarhúzónk amilyen kell hozzá. De nagyon szuper így is. Erős, stabil kis jószág, szépen legömbölyített ahol kell. Apukám mondta, hogy el is jönnek a jövő héten, mert le akarja meózni. Neki mindenféle szerszáma van, és ezermester lévén jobban ért hozzá, mint mi. Jaj de úgy várom már, hogy végre én is elkezdhessem a fészekrakást.
Noémi: Megyek mint a bolygó hollandi mi?
Csoda, ha kivagyok mikor hetente kétszer járok orvostól orvosig? Nesze neked boldog babavárás és sok pihenés. Nálunk a terhesgondozó nem egy a nőgyógyásszal. Ott egy baromi goromba debella nő ül, és persze úgy viselkedik a kismamikkal, mintha nehezére esne minden. Az ő dolga, hogy időpontot adjon a különböző vizsgálatokra, levegye az AFP vérvételt, kenetet és egyéb cuccost. Küldi tovább, és hozzá érkeznek vissza az eredmények is, amiért kb 2-3 órát állsz sorba. Beír a kiskönyvbe, és persze közben egyfolytában morog.
Külön van a nőgyógyász, külön a védőnő és külön a nagy UH-k is. Az már más tészta, hogy engem a dokim mindig UH-z is, mert ugye veszélyeztetett vagyok.
Tökmag: Nagyon sajnálom, biztos vártad már a látogatást.
Nomeg még apucinak is dolgozni kell. Persze, majd megbeszéljük, mikor lesz alkalmas. Ja pulmonológus a tüdőgyógyász. Bocsi
néha megfeledkezek magamról.
Érzéstelenítés: mivel fogalmam sincs mi lesz velem, a császár biztos érzéstelenítővel lesz, mert ugye nem vagyok altatható. Nomeg nem is akarom, hogy kiüssenek és ne lássam kis maszatos, véres, gyűrött képű, ordító szépségemet.
Legszívesebben magam mellett tartanám, de sajnos nem lehet. Kicsit tartok ettől az ügyeletes orvosnál szülünk témától. Irigylem azokat, akik a saját dokijuknál szülhetnek. Sokkal figyelmesebb, felkészültebb, ismeri a betegét. A csomó gyógyszerallergiám miatt ki tudja mit nyomnak belém és hogy reagálok rá.
Mint írtam ma nagyon szép nap volt. El is döntöttem, hogy lóf… a védőnő seggébe, már másfél hónapja hiteget, hogy jön jön, aztán mégsem. A tesóm előbb bejött (éjszakára ment dolgozni), elmentünk a könyvtárba. Húúú de jó volt, mindig Rod hozta vitte a könyveimet mostanában. Egy csomó babaruha szabásmintát sikerült összeturiznom. Elküldtem haza, megvan a varrógép
Apukám telefonált, hogy kifosztottak egy rövidáru boltot, és 100% pamut, és frottír, és flanel anyagokat szereztek be, mert Emmának olyan kisrucikat varrnak hogy csak na.
El tudom képzelni. Mikor otthon voltam, és anyuval varrtuk az ágyneműket stb, akkor is ott sertepertélt egyfolytában. Még baldahin is lesz! Eszméletlen drága megvéve és úgy gondoltam csak csicsamicsa, de szívem szerint vágytam rá. Apu azt mondta, hogy megfogja csinálni, mert megnézte milyen, és hogyan kell.
(Ugye nekem apukám felújítja a mi babaágyunkat, így utazóágy nem lesz. Továbbá előkotorta már a járókánkat is. Annó szuper volt, mert összecsukható fa, de most több magasságba emelhető lesz, új alját csinál betéttel, és görgőket szerel rá. Azt hiszem úgy 20-25 ezret megint spórolunk ha ezt nem kell megvenni.
)
Na szóval könyvtár után meg randiztam azurammal.
Elmentünk cukrászdába, és 6 hónap után végre én is ettem édességet. Gesztenyés alagút
Igaz utána kicsit émelyegtem le van tudva a következő 4 hónap édességbevitel. Hazasétáltunk, jaj de nagyon romantikus volt. Azt hiszem ha lesz kedve hozzá egy kis összebújást is betervezek, remélem Emma jó kislány lesz, nem zavargolódik be.