Új privát üzeneted érkezett!

De drága lány!
Én meg mindig kacagok a kerekecske dombocskáson
:lol:
A hazavitelesen meg ahogya kisujja áll.... :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,annyira jók a vidik.A hazafelésen annyira csini,a 11hósan meg az a hajacska :) Nagyon édes! :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri!
Nagyon jók a videók!!!!

Kép

Kép
katlina

Nóri! Naggggyon jók a videjók!!! :D :D Hihetetlen hogy mennyire hasonlít nagy Lilcsi a pici Lilcsire. Dávid már nem hasonlít önmagára... Levente meg mégkevésbé....
szilbee

Na, idedugom már én is az orrom, bár látom, senkinek sem hiányoztam :cry: :wink:

Réka épp alszik.. reggel 6-kor ébresztett minket, 1 óra múlva aludt vissza, egész fél 12-ig, most meg megint alszik... tegnap és tegnapelőtt 1 órát aludt du, pedig csak felet szokott- nem tudom, mitől ilyen álomszuszék :shock:

Nóri, jók a videók nagyon, örök emlék :) hogy mi miért nem csináltunk :roll: :evil: nézegettem a régebbieket is, milyen kis mozgékony volt Lilcsi az én lányomhoz képest.. Réka még mindig nem csinál semmit :?

Kriszti, tényleg úgy van, majd meglátod, mit kell kerülnöd. Rékus a tehéntejet sem bírta (mármint amit én ittam). De a hasfájós korszak lezárult 3 hós korára, és bár még mindig szopik, akármit ehetek, töltött káposztát vagy sóletet is, mert semmi baja!!
A védőnőtök Ábel Sándorné? Aranyos, kedves. Sztem a 20 perccel rekordot döntött, nálam mindig pár perceket volt...

A bárányhimlő elleni oltásról annyit tudok, hogy kiderült, már tavaly, hogy nem elég 12 év alatt sem az 1 oltás, mert ugyanúgy megbetegedhet a gyerek. DE: sokkal enyhébb így is a betegség, és szövődmény sincs!! Itthon egyelőre még nem jött ki új ajánlás, hogy kétszer kellene oltani.

Kép
pimelinda

Linda,mi már kapni fogjuk a 2ik barimlőset a 18hóssal együtt.
Tegnap kérdeztem doki nénit,és azt mondta,hogy 6 hétnek kell eltelnie a 2oltás közt,de akik már régebben kapták,azoknak mihánt lehet újra kell oltani.
Lehet megjavult Réka alvókája :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Ti is ILYENEKET csináltok a babaúszáson? :shock: Félelemetes.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,mi ilyet nem szoktunk csinálni.Körbe szoktunk állni,énekelni,de ilyet még nem csináltunk.De pl már tanuljuk a "fejest".A medence széléről,bele kell húzni a vízbe őket úgy,hogy térdelnek,össze kell fogni a két kezüket,meg megtámasztani a hasukat és be kell húzni őket a vízbe :wink:

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

köszi a bátorítást remélem én is , hogy minél hamarabb túl leszünk az egészen. Sajnos Pisti már Emma műtéténél sem tudott ott lenni pont akkor nem vehetett ki szabadságot. Csak azt nem tudom mit csinálunk a műtét előtti napon a kórházban ha már megvolt minden vizsgálat. Bár úgy emlékszem az osztályon van egy klassz játszószoba (legalábbis mikor Emmát műtötték volt, bár akkor nem nagyon használtuk ki mert Emmával csak a műtét napján kellett bemenni, s utána jöhettünk is haza).

Judit: nálunk kiskortól volt hisztis Emma. Azért írom,hogy volt mert már enyhült, egyre több dolgot meg lehet vele beszélni és akkor nem hisztizik. Persze még mindig erősebb az akarata, de lehet,hogy már hozzászoktunk azért nem tűnik vészesnek. Én a legújabb szokását viselem nehezen, mindenért sír. Ma például azért, hogy nem akar levest enni, erre én mondtam,hogy nem baj nincs is leves pörköltet eszünk, na erre elkezdett azért sírni,hogy ő nem akar pörköltet enni hanem levest akar enni. A vége az lett ,hogy otthagytam megmelegítettem a pörköltet , szedtem mindhármunknak kitettem az asztalra, és láss csodát Emma szó nélkül leült és majdnem az egészet megette.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Diusnak! Nagyon Boldog Születésnapot!!!

Kép
szilbee

Kép
szilbee

Diácska, boldog szülinapot kívánunk!!
Kép

Kép
pimelinda

Diusnak nagyon boldog szülestésnapot kívánok!
Kép
judit_79

Diának boldog szülinapot!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Diusnak nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk! :)

Kép

Nóri,pocakos képet nem tudtam magamról csinálni,majd apával megcsináltatom délután és felteszem!

Lizocska,akkor Emmának is van akarata nem kevés :) Valahogy csak átvészelitek a műtét előtti napot a kórházban,majd szurkolunk,hogy hamar elteljen!

Kép
Kép
tundi24

Diusnak boldog szülinapot! Kérünk ilyen volt ilyen lettet!!!!

Kép
jaimee1

DIUSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a jó tanácsokat, ezeket mind elraktározom a kisagyamba.

Linda: Igen Ábel Sándorné a védőnőnk. A 20percbe belefért, hogy elmondja, hogy hol lenne a legjobb helyen a kiságy, meg ránézett a babaruhákra. A szpozásról váltottunk még pár szót, meg a doktornéniről beszéltünk még. Az érdekelte miért pont Ildikót választottuk.

Nóri: Olyan jó volt nézzni a videókat. :D Ez egy szép és örök emlék.

Liz: Te nem sírsz Emmával? Én ha síró embert láttok akár tv-ben is már nekem is potyognak a könnyeim.

Tündi: Tegnap volt vendégetek? :)

Tegnap délután voltak kint megnézzni az előttünk lévő házat hát sok eredménye nem hiszem, hogy lesz. :( Zsoltiéknak egész jól végződött a reggeli gyűlés. Egyenlőre csak az ebédjegyet vonták meg tőlük. Ja és a főnök megkérte őket, hogy dolgozzanak lelki ismeretesebben. Engem ezzel kapcsolatban csak az érdekelne ezt, hogy értette. Mert ha hibát jelentenek munka idő után max.15 perc telik el és már ott vannak megnézzni mi is a gond. Nem értem, de én biztos elfogult vagyok velük szemben.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti, már értem.. csak nekem nem tartott "továbbképzést" :wink: ez a szomszéd dolog elég gáz.. (és miért Ildikót választottátok?)

Liz, megy a drukk, hogy minden rendben legyen! Egy éve, amikor eljöttem, még volt játszószoba. Némelyik szobában dvd is van. Amúgy éjszaka is ott maradsz Pistivel?

Kép
pimelinda

Diusnak Nagyon Boldog Születésnapot!
Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti,igen volt vendégünk.Mondjuk én már 10kor bevonultam csicsikálni,apa meg éjfélkor jött be.Pizzáztunk,ők meg söröztek,pálinkáztak.Kicsit lazultak,de nem látszódott rajtuk :wink: Gondolom még egy kis idieg ez lesz majd :)
Remélem csak lesz eredménye,hogy kimentek megnézni a házat!

Kép
Kép
tundi24

Linda: Ildikót személyesen ismeri Zsolti ez volt az egyik ok sőt apósommal majdnem szembe lakik. A másik ami sokkal fontosabb az pedig az, hogy egy lelkiismeretes orvosnak tartom, ja és ami szerintem még fontos, hogy nem a pénz az első Nála.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

DIUS!
Boldog Szülinapot!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Oké Tündi, várjuk!! :lol:
Tesóddal beszéltél?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,bevallom tesómat elfeljtettem megkérdezni,igaz nem is találkozttunk,de felhívhattam volna. :roll: Most meg délutános a melóhelyen,11re ér haza,de vasárnap ha hazaérünk megírom,hogy mit értekeztem vele!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Mindenkinek köszönjük a köszöntést!!!

Nem hiszem,hogy tudok írni majd hétvégén mert sajnos történt nálunk egy nagyon rossz esemény :( Apukám rosszul lett ma és kórházba került... nem tudom mi lesz
:cry: :cry: :cry:

KépKép
diÁcska

Vali!Jobbulást apukádnak! :(
Vendég

Vali jobbulást apudnak!

Én is csak képet hozok!
Motorozunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Szép hétvégét!

Vali! Apud jobban van? :cry:

Katlina! Nagyon édes Robi! :lol: Nem húzta a fejét a lendület? :wink:

Oké, Tündi! :wink:
Miért? Hová mentek? Vagy írtad? :shock:

Kriszti! Hamarosan neked is lesz szép emléked :wink: Te is tehetnél pocakos képet!

Linda! Lilire sem volt jellemző, hogy fürge lett volna :lol: Mindent megcsinált az átlagos időben 1x-2x, utána 1 hónapig nem csinálta...mintha nem is ő lett volna.
Kajákat mit eszik már Réka?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ki mit főz?

Katlina!Nagyon jók ezek a képek a kis motorosról! :D Nekem is az jutott eszembe mint Nórinak,hogy nem húzta a fejét az a nagy sisak? :D Nagyon édes!

Linda!
A mozgást Franci sem vitte túlzásba,nagyon kényelmes volt na meg a nagy fenekét nem volt neki könnyű mozgatni de aztán idővel mindent bepótolt! :wink: :D

Tündi,tényleg hová mentek?Anyós nézőbe??? :wink: :D

Én most mosok,főzök takarítok!Franci meg lement apával kicsit levegőzni!Na mentem is,mert ha itt találnak a gép előtt majd megkapom,hogy megint függő lettem! :roll: Pedig nem is! :wink: :D
Vendég

Hááát, Hajni, hogy nem babanet függő vagy, az biztos :cry: ....de hogy merre szoktál még szörfölni :wink:

Én tegnap csináltam Zöld rakottast, ma is azt esszük (sztem én még holnap is :roll: ), meg paradicsomleves. Amit lehet inni :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szolnoki ovikról szeretnék infokat,tudnátok segíteni?melyik miért jó?!köszönöm előre is
tóth erika

Diusnak nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Vali: Hogy van apukád? Jobbulást Neki!!!!

Nóri: Estére csinálok egy pár képet és akkor majd rakok fel. Csütörtökön én is paradicsomlevest főztem és azt ettük tegnap is. Este pedig gyorsan csináltam egy kis sóskát meg tükör tojást és az volt a vacsi meg a mai ebéd is az lesz ha Zsoltit kettő körül végre sikerül bekönyörögnöm az udvarról.

Hajni: Tündiék tényleg anyós nézzbe mentek ezt jól eltaláltad. :)

Katlina: Ahogy megláttam a képeket nekem is az jutott eszembe ami a többieknek, hogy Robikát szinte elhúzza az a nagy sisak. De nagyon édi benne. :)

Nem tudom mitől de hulla fáradt vagyok, pedig most aludtam éjszaka. Ma még nem csináltam semmit azon kívül, hogy elindítottam a mosógépet, összepakolásztam, csináltam reggelit és elmososgattam. Most meg rögtön leragad a szemem.
Megyek is alszok egy fél órácskát.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Vali! Hogy van Apukád? Remélem hamarosan meggyógyul.

Katlina! Robika csúcs szuper. Motoron lehet cumizni? :D :D

Erika! Én is pont most próbálok az ovikról informálódni.
Irj magatokról, ha van kedved.

Megint el vagyok maradva az olvasással majd pótolom. Remélem a hétvégén tudok majd jönni valamikor.

Jön a tavasz végre. Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Először is: Dius, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Vali, remélem apukád gyorsan jobban lesz!!! Nagyon szorítok neked!

Erika, üdv itt, melyik oviról kérsz infót? Mire vagy kíváncsi?

Tegnap meg volt a farsang, jól sikerült, rendesen elfáradtam. Apa még mindig Franciaországban....nem tudom mikorra ér haza... mennénk holnap Miskolcra focikupára....

Egy pár kép:

Kép

Kép Csongi táncol

Kép

Kép

Ja, csak 3 Zorró volt az osztályban :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok

Diusnak mi is boldog szülinapot kívánunk.
Vali: jobbulást apukádnak,

Kriszti: nem sírok Emmával ,mert ez csak az az igazi mű sírás. Igaz,hogy könnyei is potyognak,de látszik rajta ,hogy már ő sem tudja miért csak sír.

Linda: igen éjszakára is bent maradok vele, majd még az derül ki aznap,hogy vele egy szobában vagy külön alszok, de a doki azt mondta,hogy ha aznap mikor bemegyünk szabad az együtt alvós szoba akkor azt lefoglalja nekünk. Igaz fizetni kell érte, de ez most igazán nem szempont.

Mi ma megint felforgattuk a lakást és átrendeztük a nappalit. A régi kényelmetlen ülőgarnitúránkat kiszanáltuk, és helyette egy szintén régi de nagyon kényelmeset tettük. Persze ezeket mind szét kellett szednie Pistinek,de még így is volt amelyiknél jól megszenvedett a kicipeléssel. Aztán rájöttünk ,hogy úgy ahogy eredetileg gondoltuk nem jó és még arrébb kellett tolni egy fél szekrénysort és áthelyezni a tv-t. De a végeredmény nagyon jó lett. Már csak a játszószobában kell átrakni a gyerekek játékos szekrény-ládájukat, de azt majd később most Pisti elaludt, és én is igencsak lemerültem.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

csongianya jó ismerőst látni!Bo szeptemberben kezdett a Pitypang oviban,de hallani sem akar róla.december óta nem volt oviban,pedig ott vannak a "kisbarátok " is.Valami nincs rendben mert ahogy megtudja hogy oviba kell menni,másnapra beteg lesz,fullad. A dokink azt mondta pszichésen van,ne erőltessem neki azt az ovit!Ezért keresnék másikat! Kép
tóth erika

Sziasztok!

Na, Vali, nem azért, hogy übereljelek, de a ma délutánt anyummal töltöttem a kórházban...sürgősségi, rögöny, ct, neurológia. Fél 1-től 5 körülre értem vissza Liliért :cry: Elég sz*rul fest anyum, de remélem, rendbehozzák.
Hajni! Köszi itt is!
Kép
És 3/4 8-kor már aludt Lili :lol:

Erika! Minden oviról hallani jót és rosszat. Én személy szerint a Liget útiba vagyok beleszerelmesedve. Pedig a Jósika úti lenne a körzetünk, de nagyon remélem, nem kerülünk oda :oops:
De merre laktok? Vagy ez nem szempont?
Melyik a Pitypang ovi amúgy?

Évi, hát csak a te Zorrod a legjobb :wink: :lol: Mit keres a piros szín a többin :shock: :lol:

Kriszti! Várom :)
Lili az ebédnél 2,5 pohár levest ivott meg :shock: Utána már nem is igen kért mást. Ezt úgy látszik, tudok az ő szájíze szerint főzni :roll:

Jó éjt!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
remélem anyud gyorsan helyrejön!!

Évi!
Csongi nagy helyes kishapsi ebben a zorrós cuccban!!!

Erika!
Üdv itt!
Sajnos én ovi témában nem tudok segíteni!

Kriszti!
Ez az utolsó pár hét erről fog szólni,még attól is elfáradsz ha elmosol egy poharat!
De szülés előtt vagyis nálam így volt valami hatalmas energia töltött el és kitakarítottam a szobánkat,hogy mire jön KisRobi addigra csilli-villi legyen minden,utána pár napra meg is lett!Biztos valami megérzés!

Lucuska!
Te meg ne nagyon tologasd azokat a bútorokat!!!

Szóval!
Bukósisak pille könnyű,csak úgy látszik mintha nehéz lenne de nem az!
A fodrászunk robogólya,és ha Robika meglátja kiabál hogy:"Éji motom"!ilyenkor menni kell a motorhoz és persze követeli hogy vegyük fel a bukósisakot :wink:

Kép

Kép
katlina

Óh Elin, szegény anyukád! Mi történt? Remélem ő is mihamarabb jobban lesz!!!!
Értem a célzást Zorró ügyben, természetesen nem a képen látható Supermenről és Ninja-ról beszéltem :wink:
Egyébként a Ninja Szilbee fiainak uncsitesója :lol:

Halihó Erika!!!! Te itt? :lol: A Liget úti oviról jókat hallottam, de a Dobó útit is dicsérik. Mindkettő elég normális távolságban van a sulitól is... A Manóvárt én már nagyon nem ajálgatom... már nem olyan mint régen volt.
Mi történhetett? Valaki bántotta Bogit? Vegyes csopiban van, vagy sima kiscsoport?

Lizocska, hogy Ti mennyit pakoltok :wink: Fő a változatosság! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi! Nagyon aranyos Csongi a képeken! Biztos jó lehetett a farsang. Milyen gyanakodva szemléli azt a fánkot vagy mit a tányérban :)

Katlina! Hát ez a beállás a motor mellett, nagyon édes :)

Tündi! Gondolom, a párod most szabin lesz egy ideig, ugye?

Vali! Hogy van apukád? Mielőbbi jobbulást neki is.

Nóri! Anyukádnak is mielőbbi jobbulást!
Amúgy nem kötelező a körzeti oviba menni, ugye? Szabadon lehet választani?

Én meg paradicsomos húsgombócot főztem, életemben először, nem is lett rossz. De Marci nem díjazta különösebben :roll:

Ma itt voltak nálunk a barátaink az 1 éves ikerlányaikkal, hát tünemény aranyosak voltak. Marci is édes volt, ölelgette meg puszilgatta őket.

Jó éjt mindenkinek
judit_79

Sziasztok!

Évi, jó a jelmez! A másik képen meg fánkevő verseny van hátratett kézzel, ugye? :wink:

Katlina, Robi is nagyon édes, és már most rajong a motorokért :shock: mi lesz később?? :lol:

Vali, apukádnak jobbulást kívánunk,

Nóri, anyukádnak is, remélem nincs nagy baj!!
Réka uszonnára kap zöldség- és gyümölcspüréket, és kb. hetente 4x eszik csirkehusit is. Eddig mindent megevett, amit adtam neki, ha nem is elsőre :D (és kunyizott már kiflivéget és sajtos pogit is :roll: )

Hajni, nálunk is úgy van, hogy nagy a súlya Rékának, de szerintem mellé még nagyon lusta is :? persze mondják, hogy addig van nyugtom, amíg ott marad, ahova letettem :lol:

Liz, én is úgy lennék vele a helyedben, hogy nem számít az az 1 éjszakás szobaár, hogy ott maradhass vele.

Judit, a paradicsomos húsgombócot én is imádom :D

További szép napot mindenkinek!

Kép
pimelinda

Nóri!
Igazán nincs mit köszönni,ez csak természetes,egyébként sem volt programunk!A csajok meg tök jól elvoltak! :) Franci fél 9-kor aludt el de előtte már elég nyűgi volt!
Anyukád remélem hamar rendbe jön.

Évi!
Nagyon aranyos a kis Zorród! Látom élvezte a farsangot! :D

Judit!
Én úgy tudom nem kötelező a körzetes oviba adni a gyereket!
Szóval Marci tegnap két csajnak is csapta a szelet! :wink: :D

Erika!
Óvoda ügyben nem sokat tudok segíteni,én csak a Zengőt ismerem,Dávid oda járt,én szerettem nagyon!
Nem lehet egyszerű akkor a lányoddal,remélem,hogy az új óvoda majd orvosolja a problémát!
Vendég

Hali!

Anyumnak agyvérzése volt. Nyelni még mindig nem tud, és a többi dolgot sem tudja tartani :cry: De már nem szédül annyira. Nyomatják neki az infúziót.
Hát én is csak remélem, hogy azért valamennyire feljavul.

Judit! Én nem merném 100%-ra mondani, hogy nem kötelező a körzetes ovi. Beadni a jelentkezést be lehet máshová is, persze, aztán a többi az Önk-on múlik. De azt hiszem, Szilviék ezen átestek tavaly.

Nekem is az jutott eszembe, hogy még most írta Lizocska, hogy mennyit pakolt a férje, aztán tessék :lol:

Kriszti?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Dávidnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!
Kép

Kép
pimelinda

Nóri, jajj istenem, őszintén kívánom a legjobbakat!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés,Valiéknál vagyunk :)
Gépünk sajna még nincs,talán jövőhéten :(

Előszöris nagyon szépen köszönjük a szülinapos köszöntéseket :) Képeket majd otthonról.

Erika:Doktornéni azt mondta a fogacskákról,hogy valószínű fluorid hiány,mindenképp fluoridos fogkrémmel mossunk fogat.Ennyi :)

Puszi mindenkinek,majd jövök :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Hú, Linda, hogy neked mennyi eszed van!! :lol:
Dávidnak boldog névnapot!!!
Kép

És Tündiék 1 éve laknak ott, ahol.... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Nóri: jobbulást anyukádnak

Jól látjátok megint átrendeztük, ennek egyik fő oka, hogy Emma szülinapi buliján rájöttünk,hogy már igen kényelmetlen a régi ülőgarnitúránk (szépnek sem volt már szegény mondható) ezért kicseréltük a gyerekek játszószobájában lévő szintén nem a legújabb de nagyon kényelmes (végül is a kárpitja egy kicsit régi, de letakarva jól mutat) ülőkére. De ahogy kihoztuk összerakta Pisti valahogy nem volt jó az összkép. Kitaláltam,hogy rakjuk át a tv-t, akkor már a szekrényt is és a végén a harmadik variációval elégedtünk meg. Ma pedig jól szétszedte Pisti a kiszanált sarokülőt, jó sok használható anyag volt benne. Délután pedig Pisti kertészkedett a gyerkőcök meg jót játszottak, hála a jó időnek. Remélem most már nem jön több hó meg fagy, igazán itt az ideje a tavasznak.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?