Niko!
Hát ez a toxoplazma kiborító. Ezt autimatice megnézik? vagy külön kell kérni. Én próbálok vigyázni mindennel eami, fertőzést okozhta, de jó lenne azért tudni, van-e védettségem. Ez az egy dolog aggaszt a terhességemmel kapcsolatban. ( Na persze, meg hogy visszajön-e az IR-em, vagy lesz-e magas a cukrom)
Lois!
Szerintem a bútorozkodás kérdése annyira babona függő. Mi egyenlőre előkészítünk mindent, meg kinézek dolgokat, de ha valami akciós nagyon, akkor nem hagyom ott.
Tulajdonképpen az egész lakást kifesjtük, nem csak a kicsi szobáját, meg csináltatunk egy óriási nappali szekrényt, szóval még lefoglalom magam, de ha nem lenne ez a sok minden, akkor annyira sokáig nem várnék.
( Nagyon sajnálom amit átéltetek. Gondolom, hogy nagyon nehéz megemészteni. Ölelés)
Skrisz!
Beírod nekem hogy 2 lombik + 1 fagyibabás beülti után lettem spontán babás? És július 30-ra vagyok kiírva. Oroszlán lesz a lelkem, jó kis meló lesz vele tinédzser korában.
(Kedden egész éjjel hánytam. Párom szerint a "kis kókusznak" nem tetszett valami. Hát nem tudom, de jól megszenvedtem. Másnap se bírtam enni, le is ment két kiló. Házi doki nénim megnyugtatott, hogy a baba biztos jól van, az a lényeg, hogy igyak amennyit bírok. Ma reggel viszonylag pihentem ébredtem, és már színem is van. De azért pihengetek. )
Pocaksimi kismamiknak, anyuciknak nyugodt boldog kisbabákat!