Jó reggelt!
Páromnak megint el kell vinni a modemet, a szomszéd nete nem folyamatos... de próbálok jönni... Holnap már az egész eéjszakát át fogod aludni szerintem!:)
Anita, látod, ez a nap is elérkezett!
Gyöngyöm, üdv itt közöttünk! hány hétre született Kira annak idején, és milyen méretekkel? Miért volt gyors altatás?
Böbe, szuper, hogy te is be tudsz menni a bátyádhoz!
Petrus, jön az elemózsia:)
Ja, én a menümet pirnkodva írtam a végén, hogy tuti azt fogjátok mondani, hogy atyaég, mennyit eszik eza lány... melepődtem, hogy ti éhen halnátok ettől a mennyiségtől. Én többet nem tudok enni, biztos, mert lassú az anyagcserém, nem égetek túl sok kalóriát, nem mozgok semmit gyakorlatilag. De ezekkel a kajákkal nem érzem eltömítve magam, jól érzem magam. 1,5 hónap után a párom hozott sütiket a kedvenc cukrászdánkból, és másnp egész nap rossul voltam... megettem egy mákos pozsonyi kiflit, egy csokis gellérttekercset és egy meggyes-mákos nagy flódnit. Be is tett.. Pedig imádom. Mozza, ennyi volt a bűnözés, meg a tiramisu 3 napja a szomszédnál.
Panndi, én is görcsöltem az éjjel, azaz arra ébredtem, hogy kőkeméyn a hasam, és húz.. ilyet éjjel nem szokott.. tegnap is intenzívebb volt a keméynedés, majdnem folyamatosan az volt... remélem front van megint. Felhívtam a régi dokim, azt ajánlotta, 10cm-rel emeljük meg az ágy végét, hogy feljebb legyen a lábam. Most ezt próbáljuk, És szedhetek akár 3gramm magnéziumot is, és még ajánl cordaflexet, ami elvileg vérnyomáscsökkentő, de lenyugtatja a méhet. na, majd utána járok, én szedhetem -e. baromi alacsony így is a vérnyomásom.
A régi dokinál már csak magánkórházban lehet szülni, 200e, vagy 250e ft, attól függ császár-e. Na, ezért nem nála szülök, pedig 15 évig jártam hozzá...
Szofi, gyere már!
Annus, te is látom lassan takarékra teszed magad... pedig azt hittem a szolniko gyorsról fogsz menni szülni, úgy 40 héten...
Esztó, dettó ugyanaz a helyzet velem állás után. nem mondta a doki, hogy ez mitől van? És hogy elmúlhat -e még? Vagy már végig pihi? (Én is kértem hogy magnézium citrivit írjon, ma váltjuk ki, a béres most fogyott el.