Új privát üzeneted érkezett!

gani máté iszonyat köhög és szó szerint percenként kell szívni az orrát.........remélem nem alakul át tüdőgyusziba......
zuzmo köszönjük..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Képzeljétek! Hatalmas dolog történt tegnap :D 5 hónapja lövöm a p.é. teszteket és tegnap először pozitív lett. Gondolhatjátok, úgy megörültünk neki, hogy alig vártuk, hogy Marci elaludjon :wink: :wink: :wink: Húúúú, annyira jó lenne, ha most sikerülne..........

Nita!
Máténak jobbulást!

Kima
Kép
Kép
kima75

Nita, Máténak jobbulást :lol:

Kima, Te még szoptatod Marcit? bocs, ha hülyéségeket kérdezek, de még nem vagyok képben. Ha igen, nem semmi, hogy ilyen gyorsan helyreállt a ciklusod. Drukkolunk, hogy ne csak az ovu teszt legyen pozitív, hanem hamarosan két csíkos tesztet lássál megint :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Nem szoptatom Marcit. Nem is szoptathattam. A szülés körüli komplikációk miatt olyan gyógyszereket kaptam ami miatt nem lehetett szoptatni, így el lett apasztva a tejem szintén gyógyszerrel. A ciklusom a szülés utáni második hónaptól van, azóta nem is védekezünk, hátha :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

lányok köszi.....
kima akkor mindent bele ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hajrá Kima!

Akkor már lenne decemberi babája a topicnak?

Nita!
Jobbulást Máténak és nagyon vigyázz magadra is!

Lányok!
Ha az embernek ugárl a ciklusa 23-29 nap között, az normális? Vagy peteérést mivel lehet nézni?
Menjek vele nőgyógyászhoz?

Gani, Susy!
Ti kihez fogtok járni az AEK.-ben?

Kicsit kétségbe vagyok esve. Párom gondokodik a munkahelyváltáson, ami persze 3 hónap próbaidővel jár, addig nem kellene próbálkozni, mert én fix, hogy rosszul viselném az állástalanságot. Aztán lehetne csak, pedig én már annyira szeretnék. - tudom, ez legyen a legnagyobb bajom, dehát :cry:

MManya

Kép

Kép
mmanya

mmanya köszönjük.......... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zuzmó, ez jó volt. Tudtommal nincsen... :wink:

Régi Ildi, igazából minden érdekel, mert most kezdtem ezzel a sztíviával foglalkozni. Én még csak kávéban használtam, ezek szerint teában is jó. Az érdekelne rettenetesen, hogy pl sütni-főzni hogyan lehet vele. Illetve, neked melyik vált be? Én most cseppeket vettem, de van porban, tablettában...

Új Ildi, nem minden oktatás rossz. Sőt, sokszor nem is az oktatás rossz, csak a nyűgjei: odautazni, esetleg ott aludni, tesztet írni belőle. Volt, amit imádtam, de van, amitől kiráz a hideg. A mostani utóbbi lesz... Majd támogatjuk egymást a fogyókúrában. Én már most utálom. Így 2 nap után.

Kima, szorítunk, hajrá! :D

Nitácska, vigyázz Mátéra. Bendus is volt tüdőgyuszis, rettenetes.

Mmanya, sajna, ehhez nem értek. Van peteérést jelző tesztcsík, hipermarketekben és gyógyszertárakban. De elég húzós az ára, ha neked ilyen kiszámíthatatlan a pé-d. Lehet, hogy megérne egy nőgyogyit.

Ettetek sok fánkot?
Annyira szépen sütött a nap, egész nap, minden szabad percemben az ablakban lógtam...

Kinga

Kép

Kép
kinga82

vigyázunk amennyire csak lehet.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, gondolom. Inkább úgy értettem, hogy figyeld jól, hogy ha baj van, azonnal léphessetek. De biztosan nem lesz baj.

A körmiképzéssel mi van?

Kép

Kép
kinga82

márc 8-án modulzáró vizsga...itt dől el hogy mehetek e nagyvizsgázni :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Manya
Én Dr. Szabó Gergelyhez járok évek óta. Hozzá jártam terhes gondozásra is, és nála született Kristóf. Megvagyok vele elégedve, maradok is nála.

Kima
Halkan drukkolok, de nagyon! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Mmanya!
Itt a felettünk az LH topicban lehet olcsón tesztet rendelni. Én is itt veszem, mert sokkal olcsóbb, mint a Baby Markt tesztek. Ezek gondolom jó tesztek, mert a lányoknak abban a topiban sok poz. teszt lett és a képeket is betették. Nekem most lett halvány poz., eddig nega volt mindig, tehát valszeg tényleg működik. Ezt talán próbáld meg 2-3 cikluson keresztül és ha mindig nega, akkor szerintem beszélj egy dokival.

Mindenkinek köszönöm a drukkot!

Nita!
Márc. 8.-án nagyon fogok neked szorítani!

Kinga!
Mi az a sztívia?

Kima
Kép
Kép
kima75

mmanya

Kima, akkor hajrá újabb baba :wink:

Nita, neked meg nagyon drukkolunk a vizsgához, addig is gyakorolj sokat.

Kinga, én se bírom ám jól a fogyókúrát, de most már muszáj :oops: sajna szeretek enni és hízékony is vagyok :oops:

Mmanya, bár engem nem kérdeztél, de én is Áek-es dokihoz járok,
Szabó Györgyhöz és bátran ajánlom. Szülés, vetélés kapcsán is maximálisan meg voltam Vele elégedve, mi is maradunk nála a következő babánál is :lol: Reméljük ezúttal már csak örömteli dolgok kapcsán kell mennem majd. :wink:

Lh teszt Dm-ben is kapható, hőmérővel együtt nekem mindig sikerült a pozitív napot elkapni. Bár lányok, ha rám hallgattok, mi Kistesóra 10 hónapot görcsöltünk mire összejött, nem éri meg ennyire akarni. Sajna tapasztalatból mondom. Amúgy orvos uh-is szépen tudja ellenőrizni a peteérést.
A mostani babánál én direkt semmi ilyet nem tervezek majd. Ellenben aki ilyenre vetemedne, kérdezzen nyugodtan, az elmúlt 10 hónapban sajna nagy jártasságra tettem szert hőmérő, lh teszt stb. téren. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Újildi!
Tény,hogy ha rágörcsöl valaki a gyerekre esetleg nehezebben jön össze. De ez csak akkor igaz, ha valaki teljesen OK és sem neki sem a párjának nincs semmi "baja". ( erre szokták mondani, hogy lelki eredetű). Azt gondolom, hogy a hőmérő (azt nem sokszor használtam) és az lh teszt arra mindenképpen jó, hogy megnézze valaki, hogy egyáltalán van-e peteérése. Ha kiderül, hogy nincs p.é, akkor érdemes elgondolkodni, hogy külső segítséget kérjenek.
Ez a rágörcsölés dolog meg olyan, hogyha valaki nagyon akarja a gyereket, úgyis akörül forog minden gondolata. ( Mi a 3. év vége felé sokszor aszerint voltunk együtt a párommal, hogy mikor volt peteérés). Ez hülyén hangzik és tény, hogy rágörcsölés, de nekem valaki egyszer elmondhatná, hogyan ne görcsöljek rá.......

Kima
Kép
Kép
kima75

Na a hogyan ne görcsöljünk témában én nemigen tudok tanácsot adni, nekem sikerült sajna nagyon :oops:
Én az előző hsz-mal csak azt akartam mondani, hogy nem érdemes siettetni a dolgokat... egy orvosi kontrolt én is úgy gondolom, hogy simán megér, hogy rendben van-e minden odabent, én is voltam...

KépKép

KépKép
beneildi

Azt hiszem akkor még 2010 Május 1 előtt kell szülnünk, bár nekem kb 7 évem van folyamatos munkaviszonyban.

Tegnap beszéltem a dokimmal ciszta és vérvétel eredmény ügyében, és megbiztatott, hogy nem fog szerinte elmúlni, mert nem sima ciszta, hanem sűrű folyadékkal telt, az is lehet, hogy alvadt vérrel. Áprilisba megyek hozzá, akkor kiderül, ha nem szívódik fel, akkor szerinte fogamzásgátló és antibiotikum párossal lehet próbálkozni, végső esetben műtét, de túl sokáig nem tudjuk elhúzni, mert én az év második felében szeretnék terhes lenni, inkább szept- okt. körül.
Most el vagyok keseredve. :(

Másrészt nem tudom mi van velem, de olyan gyengeség van rajtam, hogy alig élek. Legszivesebben összecsúsznék. Lehet ez is a cisztától van, de lehet, hogy tavaszi fáradtság.
Nagyon rámjár a rúd.

Kép
Kép
susytunder

lányok köszönöm a drukkokat 8.-ára....holnapra is kérek sok drukkot az uh-ra....... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, drukkolok, hogy hamar túl legyél ezen a cisztás hercehurcán :wink:
Szerintem simán lehet, hogy kimerült a szervezeted, egyél sok zöldség-gyümit, pihenj és szerintem magne b6 is jól jöhet...

Én ezen a 2010-en nem matekozok, még sok minden változhat, nekem 3 év munkaviszonyom van Lillu előtt, a gyed/gyes stb. nem tudom hova számít majd, de jól a családok úgysem fognak járni sajnos :cry:

Nita, itt is megy a drukk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Lányok! Én megnéztem a Manya táblázatát. De nem volt energiám még értelmezni is azt. :oops: :oops: :oops: Kérlek, mondjátok el, hogy mi a lényege? Kit érint?

Susy!
Nekem 9 év folyamatos munkaviszonyom van, szerintem minket nem érintenek a módosítások, vagy mégis? :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

ildi köszi... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Én nem értettem.

Valaki? Most ez csak azokat érinti, akiknek nincs minimum 2 év munkaviszonya????

Kima
Kép
Kép
kima75

Gani
Nem érint. Ha megvan a 2 év akkor nincs gond, bár ahogy Újildi írta, szerintem semmiképpen nem járunk jól, mindíg arra húzzák a vizeslepedőt, aki amúgy is csóró, akinek meg van mit a tejbe aprítani annak olyan mindegy.

Kima
Igen, csak azokat. Ha pl. valakinek csak 1 év 4 hónap munkaviszonya van, akkor addig kapja a gyedet, nem 2 évig.

Kép
Kép
susytunder

Igen, az én értelmezésem szerint is a két év munkaviszony megléte a döntő... így nagy szívás lesz pl. azoknak akik új baba előtt mondjuk fél évre vissza akartak menni dolgozni...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Pont ezért vagyok én is elkeseredve, mert ha Kristóf 2 éves koráig nem esek teherbe, akkor a 25 000 ft- os gyesből nem tudok itthon lenni vele. A bölcsit szeretném elkerülni, de akkor kénytelen leszek dolgozni menni. Nem azzal van bajom, hogy dolgozni kell, hanem, hogy akkor 2 év kell, hogy 2 évig gyeden lehessek, akkor meg már Kristóf lesz vagy 5 éves mire útban lesz a kistesó, ekkora korkülönbséget én meg nem szeretnék.
Azért remélek, mert a remény hal meg utoljára.

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Pozitív gondolatok! Miért ne esnél teherbe cca 11 hónap alatt? Ha meg muszáj, talán pár hónapig a gyes is megteszi, az is munkaviszony és nem befolyásolja a gyed-et.

Beneildi!
De szerintem ki lehet venni a gyed alatt összegyűjtött szabidat, az is munkaviszonynak számít. Ezt a szabályt szerintem az sem változtatja, hogy ha fél évre visszamész, mert folytonosan megvan a 2 éved. Ezt a szabályt azoknak találták ki, akik minimálbéren vannak bejelentve majd mikor teherbe esnek fizetnek fél évig annyit tb-t, hogy kapják a max gyed-et, de azt két évig.

Gani!
Hogy van Máté?

MManya
Kép

Kép
mmanya

Manya
A hozzáállásommal nincs baj, csak itt ez a ciszta. Nem lehetek terhes, és ki tudja meddig fog ez elhúzódni.

Kép
Kép
susytunder

Susy, ááá sehogy sincs ez jól így...
Én ezen a gyed. stb. dolgon már nem agyalok, mert szétidegeltem már egy időben magam Vele, ugyanis én rózsaszín ködös álmaimban gyed-ről szerettem volna gyed-re menni. Most már annak is örülnék, ha gyesről sikerülne gyed-re :oops: De az nálunk is igaz, hogy én pl. nem szeretnék 5 év korkülönbséget, de 3 már tuti lesz így is lassan.
Nekem egy tb-tanácsadó azt mondta, megjegyzem azóta beláttam nagyon helyesen, hogy várjuk meg, amíg teherbe esem, aztán számoljunk majd úgy, hogy jól járjon mindenki, addig meg türelem. Mivel én alkalmazott voltam, túl nagy játékterem úgy sincs, max. a főnököm rugalmasságában reménykedhetem.

Ne izgulj, nálatok is rendbe jön a cisztád én is kivárom a mi szünetünket, aztán majd együtt izgulunk a babákért a nem túl távoli jövőben, jó így?

KépKép

KépKép
beneildi

Susy!

Bocs, elfelejtettem. De én azt gondolom, hogy a 2 éves gyed-re mindenféleképpen jogosult leszel.

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Igen, a szabi munkaviszonynak számít, de 40 pár munaknap az nem túl sok hóban számolva... na jó lehet kijön majd az 50 is. :lol:
nekem végül is folyamatos a jogviszony, de szerintem akkor is szarul van ez kitalálva :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Manya
Legyen bárhogyis, nem tudok ellene tenni semmit.

Ildi
Majd lesz valahogy, úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna.

Kép
Kép
susytunder

Újildi!
Ti mikortól próbálkozhattok babával?

Tényleg. A tábliba bele lehetne tenni, hogy éppen kik próbálkoznak? Mert én mindig azt nézegetem, hogy éppen kinek lehetne drukkolni :wink:

Kima
Kép
Kép
kima75

Miért van rosszul kitalálva a gyed? Hogy lenne jól a dolgok menete?

Nem értem, hogy az miért probléma, hogy nincs a gyerekek között aktív idő! Mindig a szülést megelőző aktív év alapján számolnak, nem? Akkor a 2. baba előtt ha csak 50 nap volt aktív, akkor az első baba előtti évet, veszik alapul, nem? Nekem valahogy így magyarázta a barátnőm, aki gyedről ment gyedre, mert csupán 20 hónap van a gyerekek között.

ÚjIldi!
A 3 év az már sok, vagy "csak" a gyed miatt lenne jó a kisebb különbség?

Tényleg!
Akik a kis korkülönbségre esküsznek! Írjátok már le nekem az érveiteket! Mostanában olyan sok családdal találkozom, akik 1-1,5 év különbséggel vállalják a babákat. Szerintem ez most egyfajta divat lett. Felteszem a körkérdést :!:

Miért jó a minél kisebb korkülönbség :?:

Anita
Kép

Kép
gani

Nekünk két hónap szünetet írt fel a doki :wink: Ha a kontrollon is minden rendben lesz, akkor kb. április közepétől mehet élesbe a próbálkozás.

Én a szarul van ez kitalálva mondat alatt azt értettem, hogy szerintem Mo. nem támogatják megfelelően a családokat, nem ösztönzik, hogy gyereket vállalj, nincs óvoda, bölcsöde férőhely, munkahelyek nagy része a családbaráttól fényévekre van, nem divat a részmunkaidő stb. Én szülés előtt egy nemzetközi programban dolgoztam, amikor kiderült, hogy én Lilluval nem hat hónapot hanem három évet leszek itthon kedves nyugati barátaink úgy néztek rám, mint valami ősi társadalomból érkezőre, mert ott csak 6-9 hónap a gyed/gyes, de a fent említett dolgok ott pl. ezerszer jobban működnek. Mondjuk én Lillutól nem sajnálom ezt a 3 évet.

Hát nálunk ez a kb. 3 év korkülönbség már min. tény, ez van ezt kell szeretni.
Én kisebbet szerettem volna, de a 14 hó szopi és a vetélés blokkolta ugye a dolgot. Én munkából való kiesés kevesebb, ill. a gyerekek együtt nőnek fel dolog miatt ragaszkodtam volna kisebbhez. Nekem öcsém 21 hóval fiatalabb és mi nagyon jó testvérek voltunk/vagyunk. Mindenfajta korkülönbségnek vannak persze előnyei-hátrányai, de ugye se én se a férjem nem leszünk fiatalabbak és emiatt se húznám a dolgot. Meg kerilányomon látom, hogy a nagyobb gyerek se problémamentes :lol:

Most így minden időmben Lilluval foglalkozom, aztán majd csak lesz Tesóbaba is.

KépKép

KépKép
beneildi

Gani
Az is lehet, hogy divat, de vannak ám ésszerű érvek is. A húgom és köztem 14, 5 hónap van. Anya azt mondja, hogy nagyon könnyű dolga volt, mert a hugom mindent úgy csinált, mint én, mindenben utánozott. Így hamar lett szobatiszta, hamar járt, hamar érdeklődött minden iránt. Másrészt nagyon jól eljátszottunk, nagyobb korkülönbséggel a gyerekek nincsenek úgy el együtt, mint kis korkülönbséggel, mert más az érdeklődési körük. A másik érv, hogy nem jó ha akkor érkezik a kistesó, mikor a nagyobbik oviba kezd járni, mert így is az az érzésük, hogy a kistesó miatt háttérbe kerülnek, vagy hogy anya és apa már csak a picit szeretik. És ugye itt a korkülönbség már 3 év.

Kép
Kép
susytunder

Ja, Ildi családtámogatás...
Németországban 35 000 ft a családipótlék, persze átszámolva.

Kép
Kép
susytunder

Gani!
Köztem és tesóm között 17 hónap van. Nagyon jól megvoltunk mindig. Én azért szeretnék kis korkülönbséget, mert akkor a gyerekek frankón el tudnak egymással játszani. Még az éjszakázásból sem szokok ki annyira 8enyém gyerek még legalább 3X ébred egy éjjel). Így nem lesz furcsa a pörgés. Mindig kis korkülönbséget akartam. Így az ember egyszerre sok mindent letud.......

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Beugrottam egy percre, apa fürdet. Amíg Marci pancsol, ráérek :lol:

A táblázatban vastag és dőlt betűkkel jelöltem, hogy ki próbálkozik. Így jó lesz? :lol: Viszont magunkon kívül csak Kimáékról tudok, szóval jelezzétek, hogy kinél van esély pozitív tesztre :wink:

Kép

Képzeljétek, Marci megtette az első lépéseit.
Szám szerint kettőt, égbe emelt kezekkel :lol: :lol:

Mmanya, Miksának boldog szülinapot!!!

Kis korkülönbség? Mi azért gondolkoztunk ebben, hogy a két gyerek között ne menjek vissza dolgozni, különben már nagyon öreg leszek ketteskénél. És nekem a GYED is tragikusan kevésnek tűnik, nemhogy a GYES. Szóval még GYED alatt szeretnék szülni.

Na megyek, lejárt az időm... Mehetek öltöztetni meg birkózni :wink: :lol: :lol: :lol: Jó éjt!

Brigi

Kép

Kép
hékás

voltam ma uh-on ...és a baba jól van 19 mm-es és már ugrándozott!!!!!!!!!
de sajna üröm az örömben hogy van egy jó 3 cm-es vérömleny mellette....holnaptól szedek gyyógyszert rá ami segítí elméletileg hogy eltünnyön a vérömleny........
2 hét mulva megint megyek uh-ra.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jöttem beköszönni!
Ma hozta haza párom a gépet a szervízből, immáron 2*-ra. Azt mondták a köv. alkalommal már gépcsere lesz!

Annyi mindenről lemaradtam, kimaradtam! :cry:

ÚjIldi, szia! Olvastam a veszteségedet, és tiszta szívből sajnálom!
2010, Neked is babás lesz! :wink:

Brigi
Olvastam rólad a régi topicban, én is ezt éreztem velük kapcsolatban....
Lépésekhez nagy gratu, Marci rohamosan fejlődik. Pár nap, és futkározni fogtok a Limanova téren! :lol:
Bekerülhetnék én is a tábliba? Tudsz mindent, vagy azért leírjam? (kislány :P )

Hát lányok, én hétfőn megyek dokihoz. Remélem zöld lámpát kapunk a babaprojekthez. Bár, nem tudom, hogy bele merjek-e vágni, ma tudtam meg, hogy vádat emeltek ellenem. Nem szeretnék elveszíteni még egy babát. Egy bírósági hercehurca meg nem éppen stresszmentes.

Máténak utólagos Boldog Szülinapot!

Miksának Nagyon Boldog szülinapot!

Nitácska

Vérömleny, husssssss!
2 centis baba meg növöget szépen! Gratula! :wink:

Ne haragudjatok, még nem olvastam vissza tüzetesen, holnap pótolom!

Gyed!!! Most akkor mi van?????????????????
Amint hármaska beköltözik, Vissza szeretnék menni "melózni", begszabira. Akkor ez stornó, nem lehet?
Vendég

Hékás
Gratula a lépésekhez! :)

Nitácska
Tudom, hogy 2 hét múlva minden rendben lesz. :)

Kriszta
Gondoltam, hogy a gépetekkel van baj megint. :evil:
Ha visszamész betegre azzal nincs gond, én is úgy szeretném, csak tartanánk már ott. :?

Kép
Kép
susytunder

Hékás, gratula Marcinak az első lépéshez.

Szerinte ez a kiemelés elég és nagyon jó ötlet, nekem nem tetszenek azok a táblicskuk amibe beírják az összes nőgyógyi bajodat, a peteérésed, meg a ciklusod :oops: :oops: :oops:

Hello Kriszta itt is. A feljelenetés a szomszédos ügyből lett? Szabó Györgyhöz mész?

Na megyek, mert kerilányomhoz lehet be kell ugrani a farsangra pótszülőnek :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Brigi!
A tábla így nagyon jó lett! Gratula Marci első lépéseihez. Mostantól indul a móka nálatok :lol:

Egy buta kérdés: ha Gyeden van valaki, miért éri meg visszamenni betegszabira? Akkor sem lesz több a TGYÁS vagy a GYED, vagy igen?

Kima
Kép
Kép
kima75

kriszta megkérdezhetem mért emeltek vádat ellened? :( :( :( :(
....amit kaptam gyógyszert a vérömlenyre elolvastam a tájékoztatóját és rá van írva hogy terhesség és szoptatás alatt ellenjavalt a szedése ........még nem vizsgálták a biztonságát,...........
félek bevenni...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Most néztem csak a táblit, hogy te még csak 22 éves vagy! De jó neked :D Milyen korán lettél anyuka, még csak 19 voltál. :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Hékás!
Mi is próbálkozunk a babóval ,úgyhogy engem is megjelölhetsz! :wink: :lol:
Gratula Marcihoz!Mostmár vigyázzatok,mert elkezdi a rámolást! :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

kima igen 19 évesen lettem anyuka.......amit nem bántam meg........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi
Igen, Szabó Györgyhöz megyek. Jössz velem? :lol:
Aha, a szomszédos fincsi ügy az! :evil:

Szia Susy :lol:
Már úgy bánom, hogy ezt a gépet vettük meg. Én egy laptopot szerettem volna, azt nyáron kivihetném a teraszra is....

Nita
Máté jobban van már?
A bírósági ügyem a szomszédom zaklatásából lett. Csúnya, szemét ügy, és nem sikerült jó ügyvédet sem találnom. (ami az én hibám is!)
2 gyerek mellett az a hobbim, hogy másokat cseszegetek. :evil: :evil:
Nem akarok hülyeséget

Kima
Most kapok alig 65-68 körül, ha ennek veszik a 75%-át az alig lesz 50 ezer pénz. Viszont, ha visszamegyek, és táppénzt kapok, akkor abból számolják a tgyást, és a gyedet is. Így kb. ugyanennyit kapok majd, mint most. Gyesen voltam amikor Zétivel pocakos lettem, ha nem mentem volna vissza akkor, most sz@rt se kapnék. Aktívan nem akartam visszamenni, mert kissé húzós lett volna Üllőről-Budaörsre kicaplatni minden nap. Gyerekvállalásra meg pont ideális a posta. :wink:
Remélem érthető az irományom. :lol:

Megjött apa, zaklatom kicsit :wink:
Vendég

Kriszta!
Én úgy tudom, hogyha gyedről mész Gyedbe, akkor is a fizud 75%-át kapod és nem a gyeded 75%-át. Nem jól tudom? Ezt jó lenne biztosan tudni, mert ha nálunk is jön a ketteske, akkor nem mindegy.......

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?