Sziasztok!
Gyugyi
De jó hogy itthon vagy végre!!!!! Hiányoztál ám!!!!!
A képek nagyon szuperek!!!!! Kérünk még!!!!!
Princzike
Remélem csupa jó híreket kaptál a doki nénitől!!!!!
Zsófi
Gratula Mátyáshoz!!!!
Vagy Matyi?
A másik baba biztos a kis Málna lesz, csak még szégyenlős!!!!
Még ami késik nem múlik, berúgok helyetted is!!!
De félek akkor kétszer annyi ideig leszek másnapos!!!!
Fenci
Nem csinálja meg senki a függönyvasalást?
Nem neked kéne csinálni!!!!
Susy
De jó lesz hogy hazajöttök! Biztos várod már!!!!!
Gröni
Megkuksiztam a kecót, nagyon szupi, és jó áron van!
Ja, és van egy csomó tuja, amit körbe lehet hányni!!!!!
Dóri baba nagyon szép!!!!!
Vicky
Iwiwre tettél fel Leviről képet?
Pompom
Sajnálom!
Nagyon közeli hozzátartozó?
Vicuska
De jó, megint látni fogod Lillát?????
Kata kérdezte hogy mi van:
szóval próbáltam Apával beszélni. Első beszélgetésünk olyan semmilyen nem volt, úgy gondoltam mintha el sem jutott volna a tudatáig!
Aztán volt egy furcsa álmom!!!!! Hát gondoltam elmondom neki, és ezzel megint elő tudom hozni a beszélgetést!!!!
El is kezdtem neki mondani hogy: Olyan furcsát álmodtam, azt hogy elváltunk! Mire ő: Ez neked már furcsa?
Annyit beszélsz róla mostanában!
Mire én: nem ezt volt a furcsa, hanem hogy utána megint hozzád mentem feleségül!!!!!!
Erre ő: hát ez tényleg furcsa!!!! Ha én egyszer elválok tőle, nem mehetek vissza hozzá!!!!!
És mostanában annyit mondtam neki a válást, hogy a végén még kedvet kap hozzá!!!!!
És hogy nem ez a megoldás hogy elválunk, én tisztában sem vagyok vele hogy mivel jár egy válás, és csak vagdalkózom ilyen kijelentésekkel!!!!!
Mire én: Szeretnék babát!!!! Ő is szeretne egyet, és nem akar válni!!!! De lássam be hogy ennyi év után amióta mi próbálkozunk nem jön össze!!!!!
Mondtam neki ahogy a politikusok fogalmaznak hogy: Jó lenne ha az álláspontjaink közelednének egymáshoz!!!!!!
Egyenlőre most minden szépnek és jónak tűnik, hagyom egy kicsit had eméssze meg a dolgokat!!!!!
Fölhívtam a klinikát, elmondtam a problémám, mivel a dokim nincs, hétfőn reggel csináljak egy újabb tesztet ha nem jön meg, és utána hívjam őket, adnak időpontot!!!!
Puszi mindenkinek!!!!