Új privát üzeneted érkezett!

mondom hogy zizi vagyok! a lényeget meg nem írom :oops: :oops: :oops:

DORKA!
GYÖNGYÖRŰ VAGY!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:15-kor.
Vendég

Lilluska! én elkezdtem 4 hósan adni a gyümiket igen...
annak ellenére hogy volt elég tej, meg ugye több mint 1 évig szopizott, de én elkezdtem 4 hósan...

Kép
gablaty

Veronikusz!
Köszi :oops: Te is nagyon helyes mami vagy csak azért nem tudunk gyakran dícsérni ,mert nem látunk Rólad , meg persze a csajokról sztárfotókat :lol: :lol:
Ami a körmömet illeti, az a sajátom csak húztam rá egy réteg zselét....van UV lámpám, meg zselém és megcsinálom magamnak esténként...egyszerűbb, mert 3 héten egyszer megcsinálom és hetente egyszer kilakkozom és tudok vele mindent csinálni.Nem szeretem ha ápolatlan a kezem, el én sem jutok sehova , mert a Berke extra zsarnok lett és rajam lóg,Arra meg nem visz rá a lélek, hogy azért itthon hagyjam , hogy én piperkőcködni menjek....a testemről pedig én is tudnék regélni :oops: :oops: Asszem ha elmennék vásrolni magamnak akkor csak táskát meg cipőt tudnék venni mert annak a látványa nem keserít el ha belenézek a tükörbe :lol: :lol: Van feleslegem, nem mondom, hogy nincs :oops: :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Kovisziszka!
A hely nagyon klassz...nyugodtan mondhatom, hogy mi szeretjük :lol: Ha konkrét kérdésed van tedd fel nyugodtan vagy itt vagy priviben.....üdv itt :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok

képek aranyosak, mind!

Dorka, Lettiláb :cry: és tényleg nagyon csini vagy. :lol:

Zsófi, mesélj mi van??

Tigrincs, egyre csak nő ez a Jázmin! mostanában csak Jázról mesélsz, és mi van Adrival? oviba még mindig nem mered engedni?

Eni, Jankusz sem szégyenkezhet a súlya miatt.
snooopy

Dorka!
először nekem is zselés körmöm volt, de nekem az nem jött be, mert szétvált a köröm és a zselé és mindig bement a piszok, így csak kifestve tudtam "hordani". :oops: De te nagyon ügyes vagy akkor ha így megoldod! :D :D :D
Felesleg: lehet hogy rajtad van és talán egy mikroszkóppal még más is látja, de rajtam most 15 kiló maradt rajtam :cry: siralma, siralmas :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Eni és Tünde köszi az sms-t

Dorka
Letti tappancs tényleg csúnya
Te nagyon csini

Zsófi
nálatok mizu???

Gabi
nálatok miújság???

Nálunk Balu jól Tesz-vesz örületben szenved :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Jaj de jó képekre jönni!
Dorka, csatlakozom Enihez, hogy Te milyen elképesztően szemtelenül jól nézel ki. Na meg persze a gyerekeke is, de hát ezt úgyis tudod. :wink:
Talppötty, Berkepötty huss!!!

Lilluska, Bogid is csodaszép, ezek a szemek.... :lol:
Hozzátápi: Sztem ez valahol kétesélyes dolog.
Egyfelől imádok szoptatni és ugye Reni, Zsu meg még többen... nagy szopipártiak, megbízom az ítélőképességükben, hogy nem gond, ha a gyerkő nem kezd el falni 6 hósan, de én valahol úgy érzem, hogy nem biztos hogy jó, hogy megvártam a 6 hónapot. Mert most ott tartunk, hogy hétvégén betöltjük a hetediket és okés, most beteg is, de megint kizárólag anyatejcin él Levi még inni sem hajlandó és mindig attól rettegek, hogy ez nem elég már. Tehát nem tudom, talán ha újra csinálnám, akkor 5 hósan elkezdeném ici-pici falatonként. És közben reménykedem, hogy nem lesz az a válogatós-csipegetős fajta.
Sötét körmök: apum nálunk is kerekperec megtiltotta...pedig néha olyan jó lett volna. Na jó, azért pótoltam valamelyest. BArátnéim esküvőmre megleptek az országban kapható legrondább kékszín körömlakkal, még szerencse, hogy zárt volt a cipőm, mert ugye be kellett kennem a lábkörmeimet.

Köszi az érdeklődést. Még este aludt egyet, szóval későn kezdtük az éjjelt és eléggé sokszor felsírt, nem tudom, hogy ez most a sima fog-felsírás volt, vagy fül....de végülis majdnem 9ig ágyban nyomtuk, szóval ha részletekben is, de aludtunk.
Hőemelkedés reggelre elmúlt, de a gyűgi és az álmosság megmaradt. Levi, a kis sohanemalvó, most bágyadt, dülöngél és folyamatosan aludna, de mégsem tud....szóval vmi nem stimm.
MA megyünk talán fület mutogatni.

Ájulós tapasztalatokat még mindig köszi!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andiiii, szijjjaaa, már hiányoztál.
Balud?

Veronikusz, annyira de annyira szívemből szóltál. Én már Levi mellett sem jutok el sehova.....mi lesz itt később :?: :roll: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi
Balu nagyon jól
én kevésbé

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, és mit tesz-vesz ez a Balu? :lol:
megmondtátok neki, h nincs nagyi? érti ő már ezt? azért kérdezem, mert még nem volt majdnem 2 éves gyerekem fogalmam sincs mit fognak fel és mit nem.

Zsófi, legalább már nincs láza! ez is vlmi.

én pedig nem kezdeném el a hozzátápit. mi 5,5 hósak voltunk, és ahogy K megízlelte a "rendes" kaját egyre kevésbé kellett neki a cici. kihúztuk 8,5 hónapig, de szenvedés volt a szopi. sajnos. én sokáig szerettem volna szoptatni és nagy szomorúság volt, h nem sikerült.
remélem a 2.-nál sikerül legalább 1 évesig kihúzni.

Gabi, tök jó, h neked sikerült hozzátápival!
snooopy

Teszvesz dvd ezerrel.........
Annyit mondtuk Balunak, elment a mama az angyalokhoz!De szerintem nem érti

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Üdv, Szilvi. Gratu a 3. babához... Előző kettő gyermek hol született és mekkorák? Segíteni biztosan tudunk, de kérdezz nyugodtan, úgy könnyebb neked is, nekünk is... :wink:

Dorka, milyen felesleg? :shock:

Zsó, nyugi csajszi. "Több" időd lesz két gyerekkel. Nem tudom megmagyarázni, de nekem sokkal több dolog belefér a hétköznapokba, vagy én változtam... :roll: Na persze én sem körmöshöz megyek, az régen volt. Én is szeretem a sötét lakkot. Gimiben tiltott volt, mint ahogy a spagettipánt, hajfestés, smink... köpeny meg kötelező. Utána tobzódtam. :D

Lilluska, én is kezdtem Benc 4 hós korában. Iszonyat jól gyarapodott, de az állandó ordibálások, nyugtalanság miatt védőnéni is javasolta. Jól tettem. Imádott kajálni, azóta is. Nálunk szopiba se zavart be, 13 hósan a kórház választott szét minket. Most nagyon ügyi evő, na meg dagi is... :D

Andi, veszel, eladsz? :wink:
vbea

Andi, hogy mekkora hülye vagyok!!! Most esett le, Balu teszvesz... :lol: :lol: :lol: Na ennyit arról, mi minden belefér a napjaimba. Ja, csak épp nem vagyok magamnál. 8)
vbea

hali lányok!

ZSÓFI!
REMÉLEM eléred ablonczyt..
egyébként,ha sír Levi,kapkod a füléhez? egy jel talán,ha fájlalja..

beájulós hiszti:
lehet,hogy ki kéne próbálnod,hogy mikro leteszed,és látod,hogy dírna,kékülne,olyan helyre áthelyezed,vagy már eleve olyan helyre teszed,ahol nem ütheti meg magát,ha elborul:-)))
bocs,tudom,hogy durva..
alapvetően én is felkaptam Mandulát mindig,főleg,mert elesett..öleltem,ahogy tudtam,de utána nem tulajdonítottam neki jelentőséget...
nincs ötletem ennél több..
Kitartás drága,el fog múlni..

VERONIKUSZ!
Konkrét címeket nem tudnék neked mondani,én is az alexandrából szoktam.A honlapjukon megnézheted,mi nagyon szeretjük a ragasztós könyveket(pl:öltöztesd fel barátnődet farsangra...bálra stb.ezek újraragasztható matricák),számoljunk együtt..meg a szinezz és ragaszz..meg nekünk vannak ilyenek,hogy :foglalkoztató füzetek óvodásoknak..és ezen belül írás,számolás,rajzolás stb.Ezeket is lehet kapni az alexandrában és a corában is.

léptem,mindenkinek puszi!

Kép

Kép
durca

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:16-kor.
Vendég

Andi!nálunk a helyzet: Anyuéknál parkettázunk...mert majd odamegyünk Encivel, meg festünk. Szóval mindenki élete felborult egy kicsit :? aztán ha elkészültünk, költözünk, közben intézzük a válást :? aztán remélem el lesz adva a ház,és akkor vehetünk majd lakást Encinek. Tömören ennyi,. én meg pakolgatok,dobozolok, hogy ne az uccsó pill-ban essen rám az egész....szanálok...árulom a sok cuccot, amit nem tudok magammal vinni :oops: babaruhák,babakocsik, mérleg,légzésfigyelő,utazóágy stbstb,,,a csúszdát, meg a kisházat, meg a medencét amiket tavaly vettem a kertbe már eladtam a szomszédnak, mert ugye ezek a panelba nem kellenek :cry: szóval kedvem annyi :evil: lelkem szintén...

Kép
gablaty

sziasztok,

Tigrincs,
dehogy van harag!!! csak azért vetettem fel, mert kivételesen nem csak 1-2 órára jöttünk. De majd összehozzuk máskor ;)
Nagyon ügyi Jáz, hogy már "menetrendje" van!!! Anna először rengeteget aludt (amíg sárga volt), aztán meg nem aludt... Semmit nem tudtam tervezni úgy 5 hós koráig, akkor kezdett valami napirendféléje kialakulni...

Zsó,
ha eljutok a napokban postára akkor megy a meglepi ;)

Lilluska,
Gyönyörű a legkisebb lányod is :D

Andi,
továbbra is ((((((((( )))))))))

Annát beraktuk egy járókába, ez még új élmény neki, de már most utálja a bezártságot....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jajj Gabi!!!
miket adsz még el??

mi holnap intézzük a temetést........

emano/Andi
KépKép
emano

Kedves Állatkert-rajongó Barátunk!

Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért idén is szeretné színesebbé tenni az állatbarátok szürke téli napjait és megajándékozni őket egy élő élménnyel.

Hogyan?

Nagyon egyszerű módon: egy e-mail segítségével.

Önnek nincs más dolga, mint nevének megadásával levelet küldeni az info@allatkertialapitvany.hu címre , amelyre válaszul egy egyedi kódszámot tartalmazó üzenet érkezik.

Ha ezzel a kódszámmal felkeresi az Alapítvány irodáját az állatkert bejáratánál, mi egy (2-14 éveseknek szóló, 2009. március 31-ig érvényes) gyermekbelépőt adunk ajándékba!

És ha esetleg van olyan barátja, ismerőse, akiről úgy gondolja, hogy szintén szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, ne habozzon: küldje tovább ezt a levelet neki is!

Látogasson el hozzánk mihamarabb és élvezze az Állatkert örömeit - ha pedig lehetősége engedi, támogassa munkánkat személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával!

Adószámunk: 18008481-2-42

Elérhetőségeink:
Cím: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.
Telefon/fax: (36-1) 363 3701
Internet: http://www.allatkertialapitvany.hu
nováky_rita

Sziasztok!

Durca, igyekszem, csak tudod, olyan ijesztő látvány, hogy az ember ösztönből felkapja a lurkót...
A telszámot is köszi. Végül Peti dokitársa ajánlott egy pasit, aki kijön Szigethalomra, hogy ne keljen utazni sokat. De persze mint a múltkor amikor megégtem...a doki akkor is, most is épp külföldre tartott. De ajánlott egy dokinőt és visszajelzést kért, szóval nem mondhattuk azt hogy akkor köszi, de van más. :oops:
Szerencsére egy nagyon kedves dokinőnél kötöttünk ki és nincs fülpanasz.
Kapkodni kapkodott a füléhez, de ezek szerint ez csak olyan letépem a fülim játék volt....
Szóval mg egyszer kösziköszi

Most várakozó állásponton vagyunk, ma már evett olyan 40ml krumplit is, bár továbbra is hisztibéka, de most anyóséknál 3 ember dajkizza...ezt díjazza a Kisbüdös.

Andi, azt gondolom hogy Te nem vagy jól.... :cry: :cry: Ezért próbáltam inkább Baludra fókuszálni. Sok erőt és ha lassan is, de jobb lesz!

Judy, várom, köszi.

Járókát mi jövő héten kapunk előre félek... Hol lehet kapni olyan hosszú rácsvédőt ami jó bele? Illetve puha matracot az aljára? Mert mi abban is altatnánk, hátha kevesebbszer ébredne arra hogy bevágja a fejét az ácsrácsba....

Eni, több idő? Na kíváncsi leszek...bár amikor Levi ilyen nehézkes, szegény Petinek mondom mindig, hogy mégegyszer nem húz csőbe... :oops: :lol:

Gabi miket árulsz? (babakocsi, légzésfigyu...) hátha van ötletem.
pl. a másik topikban sokan most keresünk esernyőre csukható, könnyebb, nyári babakocsit a másik mellé....stb....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
én Ikeában vettem rácsvédőt, a 60x120as ágyat körbeéri teljesen. olyan 2000-2500ft körül volt talán...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy írtam mailt
Brigi küldtem privit

Andi sok erőt kívánok a holnapi naphoz... :( meg a többihez is.
pl. árulom a pedálos kisautót amit anyós vett :evil: ,mert ezt sem tudom hova tenni :? csak a kis biciklijét viszem...
van 3 babakocsim :oops: Graco,Chicco,Bigfoot,
Graco utazóágy, hordóka,szóval sok cucc ami összegyűlt és amikről azt hittem hogy még szükségem lesz rá :cry: :cry: de ennek az esélye perpill,0% :cry:

Kép
gablaty

Gabi
sokat gondolok rád!!
mi most kanapét keresünk (el szeretném adni azt a sarokülőgarnitúrát amin anya aludt itt nálunk)

emano/Andi
KépKép
emano

Andi! :cry: én is rád :cry: jaj ez most nagyon nem könnyű nektek se...

Kép
gablaty

Sziasztok lányok :lol:

Kicsit zsúfik voltak a napok, meg leamortizálódtam, iszom a neocitrant hármasával, remélem nem tör ki rajtam semmilyen nyavalya....

Gabi, Andi - annyit gondolok rátok, mindkettőtöknek nagyon nehéz lehet......
Andi, milyen kanapét akartok, használtat? ( mert nekünk van egy 2 és 3 személyes eladó, mert tavaly sarokra cseréltük)

Hiszti, nálunk "csak" fuldoklós volt Szandinál, de szerencsére kinőttük. Hááát, nem irigykedem.....

Lilluska, hihetetlenül hasonlít Dorottyára ez a kiscsaj :shock:
Dorka: csatlakozom a többiekhez, szemtelenül jól nézel ki :wink: Mitől van ez Letti lábán?

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan
olyasmit keresünk :lol:
küldesz képet és árat??
emano77@hotmail.com

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Basszus, az alattunk lévő lakásban csempéznek, úgyhogy Máté 15 percet aludt ma. :evil:

Memme! Nekünk is van időnként csúnya ekcéma. Én még nem jöttem rá, mitől. Te próbáltad már az ecetes öblítést? Én nem merem a szaga miatt, bár lehet, hogy ez lenne a baj oka.

Banana! 4,40-es Lana oliva. Végül. Fantasztikum! :lol:

Aproo-Zsó! Hát nem semmi, mindig van valami Nálatok!

Andi! Gyere azért néha...

Gabi! Vigyázz Encire, meg magadra is próbálj meg!

Dorka! Szuper képek!

Most mennem kell megint, mert hétvégén költözünk, úgyhogy minden szanaszét.

Most már tényleg jön a tavasz!!!!

pussz, andi
Vendég

Vandini!
hova költöztök? ez olyan izgi! már mondtam, hogy ha valaki költözik akkor én mindig felvillanyozódom! :lol:

Heni!
remélem még időben elcsíped és nem tör ki rajtad a kór! :oops:

Andi, Gabi!
nekem is nagyon sokszor vagytok az eszembe ... :oops: mindkettőtöknek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Durca!
köszi, majd akkor a Cora lesz, mert így látatlanban nem tudom eldönteni :? :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! Na erre még válasz, aztán télleg léptem alaTigrincs :D
Budakeszire a Moszkva térről... :D :D :D :D
De nem saját sajna.
Vendég

Veronikusz
nekem, mintha lennének cd-n foglalkoztató füzeteim :roll:
majd megnézem, mert lehet, hogy ezek már iskolásoknak való
csak ki kell nyomtatni

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, Gabi, ölelés nektek.
Gondolunk ám rátok mindig amikor bejövünk - ahogy szerintem mindenki. Csak lehet, hogy épp egy-egy kérdés lehet zavaró. Inkább csak csendben nézlek titeket.

"Tojás"-gyerekek: tőlem Bogira is mondhattátok volna, hogy valamelyik tesó régi képe, mint ahogy Jankára meg Lettire is. Szó nélkül elhinném. :)
Gyönyörűek mind.

Aproo, ne félj, hogy kevés a tej, akkor majd át fog állni szépen, vagy ha extrán eszel-iszol lesz elég, kínálata kereslethez igazodik. Persze, meg is csappanhat, de ne aggódd túl.

Ez az affektív apnoé... :shock:

Ekcémánk: tavaly volt neki egy durva - ennél is durvább, mint most - ekcémának becézem, atópiás dermatitisz, ezer oka lehet. Kisebb korában nyomon lehetett követni, hogy pl . banán, sárgadinnye, túl sok hús, bizonyos bolti kész kaják (pl. joghurt). A salakanyagok lerakódhatnak a végbelében, nem méregtelenít úgy, egy idő után kijöhet. De ez csak egy a lehetséges okok közül. Doktornőnk - régi motoros, de nagyon nyitott az alternatív és kiegészítő gyógymódokra, a tünetek esetleges pszichés eredetére is figyel - szóval ő arra gyanakszik, hogy nem is külső kiváltó oka lehet. Pl. kaja vagy mosószer, akármi.
Amikor kicsi volt, és durván előjött ez, egy Energy nevű termékcsalád két gyógyhatású készítményét adtuk Melindának , ami tényleg látványosan segített neki. (Növényi, ásványi összetevőjű folyadék volt).
Az atópiás dermatitiszre hajlamosít asztmás, szénanáthás családtag - nálunk Apja ilyen sajna. De ez megint csak egy lehetséges magyarázat.
Most gyorssegélyként tüneti kezelésre egy gyenge szteroidos krém van, mert már nagyon csúnya volt és vakarni is kezdte.
Az biztos, hogy Melinda egy ideje extra anyás, van testvérféltékenység is (felveszi Eszter ruháit, néha szopja az ujját, időnként kéri, hogy etessük, többet kell babusgatni, minden jelzőt, amit Eszterre mondunk, őrá is rögtön kell mondani....)
Azt hiszem érzi az el-elfogyó erőmet is.
Az én kicsi nagylányom.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235661543.2933.jpg[/img]
Itt épp énekel.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Ó bocsánat.

Szilvi, Isten hozott a Kútvölgyi fedélzetén! :) Gratulálok, ha szerencsénk van, akár találkozhatunk is majd augusztusban.
Konkrétan mi érdekel? Annyi mindent lehet írni.
Kicsi, családias szülészet. Nincs bordásfal és kád, de van törődés, odafigyelés. Szeretjük.

Kép

Kép

Kép
memme

Andi, Gabi+++
Bitang nehéz időszak ez nektek, és azt is tudom, hogy ilyenkor a "sajnálom" és az "együttérzek" kevés, és nem is helyénvaló. De túllesztek a nehezén, meglátjátok. Fogjátok tudni, mit és hogy és mikor...

Zsó, YES! Ne aggódj. A több időt nem szó szerint percekben és órákban mérhetően gondoltam. Abból kevesebb lesz. Tudod, amikor már a plusz testápoló wellness-progi a tusolás után... :D Ugyanakkor lehet szopi közben a nagynak mesélni, vagy a nagyot etetni, esetleg olvasni... Amikor a kicsi fürdik, akkor a nagy szemlélődik, segít a maga módján, és ez is egyfajta játék neki. Az égvilágon mindenbe bevonom Bencit, még a teregetésbe is (addig sem Jankát izélgeti). Na meg, a lényeg. Meglátod, hogy kétévesen Levi is máshogy igényli a törődést, ti is másképp viszonyultok hozzá. Ugyanolyan szeretettel, de mégis máshogy. Könnyebb lesz. Ha valaki ezt mondta volna nekem másfél évvel ezelőtt, kupánvágom. :lol: :lol: :lol: Mert egyéb része meg nehezebb (hiszti és társai). De te is mindenhez szépen fogsz tudni alkalmazkodni. Második babánál meg sokkal inkább tudsz majd a belső hangokra, ösztönökre figyelni. De én dumálok?! Vannak itt 3gyerekes anyukák, akik 4.-en gondolkoznak. :wink:

Memme, szinte biztos vagyok abban, hogy ekcéma és társai lelki eredetű gondok + valami öröklött hajlam. Nálam is, Bencinél is bejött ez a verzió. :?
vbea

Vandini: Keszin hova? ( én itt lakom )

Andi,
keresek majd képet, amin valamennyire látszik, mert most lent van az irodánkban, így nem tudom lefotózni ( nincs használva, csak ott tároljuk) Különben kettő és három személyes, kihúzhatós, középkék szín narancs-bézs mintával, fiatalos, kényelmes.
Megnézem , hátha találok fotót.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Memme: Beni kérdezi Melindát nézve:
Ez ki?
Mondom : Melinda és épp énekel
mire Ő : nem hallom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan
nagyon jónak tűnik :lol:
majd árat is írsz? :oops:
elég egyenlőre csak valami kép amin látszik, megmutatni az uramnak is

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, ment mail

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, a natur szín, az huzat rajta a quelléből rendeltem hozzá, mert az itteni új házban a nappali színekhez nem ment a kék szín. Természetesen azt is odaadom, úgysem tudok vele mit csinálni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, Beni de drága! :lol:

Zsó, matracot megkérdezem, mert apáék vágattak a mienkbe, megkérdezem hol, de csak szombaton jönnek haza, elutaztak.

Andi, Gabi
csatlakozom a többiekhez, állandóan Ti jártok a fejemben... tényleg nehéz bármit is írni, de tudjátok mi veletek vagyunk!!

Vandini, akkor ti is mentek a jó levegőre a városból. egy kalappal a költözéshez, nem lesz gondolom egyszerű, főleg gyerekkel.
snooopy

Kriszta!
te hol vásárolsz Pankának farmernadrágot??? nem találok olyat Katára ami ne lógna a fenekén, combján. :oops: :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!

Heni-neocitránt nyomod???nálunk Miki nyomja magába ha érzi valami közeleg-eddig bevált!!!Benedekbeszólás csúcs :lol: :lol: :lol:

Lilluska!-mi is elkezdtük a gyümiket4hósan,aztán a többit szép sorban és Mikey ígyis szopizott 15hós koráig-Bogiba gyönyörű-és tényleg nagy a hasónlóság :lol:

Dorka-te meg oan színésznős vagy!!!!oan Görög Zitás!!!! :lol: :lol: -és
Dorkagyerekek is nagyon szépek!!!!és itt is a hasónlóság.....

Veronikusz-úgyérzem te is belevágnál egy költözködésbe????merre mennél??? :lol: :lol: :lol:

Judy-járóka????-nálunk esély sem lett volna,hogy Mikey ottmaradjon mégjóhogy nem vettünk :wink: :wink: bezártság neeeeem :lol:

Timi-mi is tegnap voltunk dokinál de Mikeyval,megkapta a harmadik prevenárt,ordítás5000rel-utánna semmi gond este 10ig nyomta!!!-Miki kérdezte mit kapott,még az átlagosnál is jobban pörgött!!! :shock: :shock: és még megkapja valamikor a kullancs harmadik adagját is!!!
Benedekkel jövőhéten megyek valamikor,persze neki is beadatom a prevenárt a következő hónapban
Mi jólvagyunk már 4700tartunk 61cm,szopi4óránként sokat van fennt,iszonyatosan sokat mocorog tekeredik figyel mindenre!!!szóval megtudnám zabálni!!!

Melindáról kérünk hanganyagot!!!!! :lol: :lol: :lol: már nemcsak táncol???nagy tehetség :wink:

Steff-mi van veletek?????azthiszem lemaradtam Mirtyllbaba köszöntéséről úgyhogy -még beleférek asszem BOLDOG Névnapot!!!

Andi-GABI+++++++
Gabi-anyudék is Szentendrén laknak???nem lesz egyszerű költöznötök
Enci érzékeli a változást???

Tegnap találtam olyan képet amin Mikey van ennyi ídősen mint Benedek ruha ugyanaz csak két gyerek két év-mingyá kicsinyítek....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kép Mikey 2007 02.27 Kép Benedek 2009 02.25

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Etenci: beszarás ez a két fotó :D :D :D

Jaj, olyan nyamvadtul érzem magam :?

Heni

Kép

Kép
cancan

Tenci, te csalsz, ez sztem ugyanaz a gyerek! :)

banana

Tenci, mint két iker! nagyon cukik! :lol:
snooopy

Tenci!
szerintem is ez egy gyerek :lol: csak a sapit cserélted le mintha ... közben meg :lol: :lol: :lol: két kis tojás :lol: :lol: :lol: nagyon édik
költözés: sajnos nagyon szerencsétlen rossz ízlésem van. :D Én ui. az I. kerületben nőttem fel és ha meghalok is ide húz a szívem. Hát most mondjátok meg!!! nem szívás? :lol: minimum a Lottón kéne nyerni :? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci!
Ez a hasonlóság döbbenet!

Andi, Gabi!
Én most tök úgy érzem, hogy rossz szériában vagyok, de ha ti juttok eszembe mindig elszégyellem magam! Mindkettőtöknek++++++++++++

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?