Sziasztok!
Adraci!
Én nehezen tudom megkülönböztetni, hogy mikor csuklik babókám és mikor rángatja a köldökzsinórt. Az is tök hasonló érzés. Ti nem éreztétek még?
Pingi!
Kitartás! Addigra párod már otthon lesz? Egyedül azért ne asszisztáld végig a konyha szétverését!
Eszter!
Szuper, hogy nem kell befeküdnöd! Azért tényleg pihizz otthon és ne a havat lapátold, mint ahogy múltkor írtad!
Nekem nagyon tetszik a fal színe....egy barátunk (pasi) lakásában a nappali fala lila és hozzá wenge bútorok....szerintem remekül lehet férfiasítani. Btw, nálunk meg a mentazöld/krémszín/halványkék lesz a babaszoba, ami nem a leglányosabb...de miért kellene annyira csajosnak lennie?
Ja, és mekkora a pocid!!!! Széééééééééép!!!!:)
Vanni!
Hú a napi kajád elég kemény! Mondjuk fincsinek tűnik (főleg a paradicsomos kenyér), de én nem bírnám ki ennyire kevés szénhidráttal. A napi 1 csoki, meg 1-2 szelet kenyér, vagy krumpli nagyon hiányozna. De le a kalappal!
Bár, gondolom fekvés mellett jóval kevesebb kaját kívánsz, kevesebb energiára van szükséged.
Nem szoktál néha azért bűnözni 1-2 túrórudival?
Panndi!
Neked elhitték, hogy szülni mész, amikor meglátták a pocid a kórházban?????
Szabályosan karcsú vagy! Szemből látszik egyáltalán valami?????
Örülök, hogy a csoki kalória kutatásom többeket feldobott.
Én is így voltam vele.
Múltkor a gyorséttermek kalóriatáblázatát is átböngésztem....
Egy joghurt öntetes mekis kertész-sali= 2 hamburger!!!!!!! Ki gondolná....jó, persze ez előbbi kevésbé ártalmas fastfood, de néha-néha....
Én vagyogatok....reggelente kicsit szédülgetek, esténként keményedek, de napközben, ha nem vállalok túl sokat akkor egészen jól tudok tevékenykedni.
Ja, ha jó filmet szeretnétek látni, töltsétek le a NOTEBOOK c. filmet. Én végigbőgtem, bár nem szeretem kimondottan a romantikus filmeket, de ez óriási, főleg a vége!!!!!!!!
Szép napot!