sziasztok
pingi nagyon csini vagy
Anita, édes Grétike
Nagykabát: én előszedtem a fogyókúrám előtti kabátot, van egy vastag téli, az éppen összeér még rajtam és van egy fekete szövetkabát azzal még kihúzom a jó időig, bár egy poncsót nagyon szeretnék
tegnap a határokat súroltam pociügyben: úgy látszik 4 óra mászkálásra vagyok kalibrálva, amiben majdnem 2 óra kocsiban való utazás volt, a boltban annyira húzott már le a hasam, hogy nembírtam a bevásárlókocsiból kipakolni
Tegnap voltunk a kórházban szülőszobalátogatáson, annyira megnyugtató volt, hogy jó helyen leszünk, jó kezekben, és a dokimat is láttam
, a végén meg beszélgettünk a kórházi védőnővel, csak a mi kis családunk és nagyon kedves volt, mondta, hogy ha nincs itthon senki velem, jobb ha hívom majd már 20 perces fájásoknál a mentőt, hogy időben beérjek
, ne várjak a férjemre, míg hazaért valahogyan a suliból.
Láttunk újszülött kisbabákat is, kis édesek voltak, fent 8 szoba volt az anyukáknak ebből egyben csak a romák voltak, külön fektetik őket.
Édua teljesen meg volt rémülve, hogy majd látni fogja, hogy hogyan szedik ki a babát az anyukája hasából
panndi, eszter vigyázzatok magatokra, nekem nincs szigorú fekvés, de nekem mégis most ez a normális állapot, hogy szinte egész nap fekszek, közben azért mosok főzők, mosogatok
petrus hűha nem semmi ára van a gyógyszernek
vanni én is próbálom tartani a candida diétát de mostanában nem sok sikerrel
,
Kicsimnek is tetszett a tegnapi utazás, azt hittem kirúgja az oldalam
További szép napot!
Köszönöm a dícséreteket.
Ildi