Bende: Nikinek jobbulást! Gyógypuszi neki!
Gégéé: Ti hogy vagytok? Jobban már?
Naspi: köszi, lehet megpróbáljuk ezt a natúr joghurt dolgot. Végülis a fagyasztó tele van gyümivel...
Mancsa: nekem is azt mondta a védőnéni,hogy amikor az első főziket kapja, akkor már pipi és pulykamellet lehet adni neki. Igen, már 4-5 hós bébiételekben is van. De ha hazait adtok, akkor csak keveset tegyetek bele, én egyszer kicsit eltúloztam, aztán lett is szorulás...
Én már adtam neki egy pici babapiskótát almával, banánnal. Ízlik neki, és úgy veszem észre nincs baja tőle.
Fogzás: hát mi nagyon megkínlódunk vele. Éjjel többször felébred, egész nap nyűgös, sír, nem jó semmi. Se ülni, se feküdni, csak kézben lenne, és anyához bújna.Így elég nehéz bármit is csinálni. A chamomillát tegnap kezdtük el, gondolom még kell idő amíg hat. A viburcolt én is meghagyom estére. Kapott már tegnap is, de semmi változás ugyanúgy felsír éjjel, és felkel. Alig tudom megnyugtatni. Remélem jobb lesz, ha már kibújik neki...
Chamomillából jó a 9ch is? Itt csak az volt a patikában. Azt mondták ez gyengébb, mint a 15ch. HM??????
Anyany: te melyiket adod Zsófinak? És egy nap mennyit?
Winchi: nekem azt javasolta a védőnéni, mikor kevés lett a tejci 4 hósan, hogy próbáljak meg pici főzeléket, inkább, mint tápszert. Főzi és rá tejci...de ahogy jónak látod. Csak óvatosan a főzivel, nehogy szorulás legyen...
Lara: nagyon szorítok nektek, remélem nem lesz semmi komoly!
Ja, minket is elért a válság szele. Most, hogy elkezdtem a jogsit, gyakorlatilag feléltük az összes tartalékunkat, így el kell adnunk a 70.000-es üdülési csekket. Ugrott a nyaralásunk!
Maximum majd 1-1 hétvégén lemegyünk a Balcsira!
Össze is vesztünk tegnap, pedig nem igazán szoktunk veszekedni. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni, mert már nagyon vártam a családi közös nyaralást. Hát ez most ugrott. Talán jövőre...