Zsu miatt kukkantottam ma be
Drága Zsu, ölellek! Megértem, hogy eltűnsz, hiányozni fogsz és nagyon-nagyon remélem, hogy zebrás teszttel térsz hamarosan vissza
Köszönjük a bókokat, átadom az illetékesnek
Ditke, én is néztem a képet, mert először nem tudtam, miből gondolja mindenki, hogy Apa tartja, mikor direkt leszedtem a képről
aztán megnéztem és rájöttem, belőlem nem néztek ki ilyen szőrös kezet
Gröni, nem semmi hamar elkezdődött a fogzás. Most már én is gyanakvó vagyok, Manóm már vagy egy hete fokozottan nyáladzik és állandóan tömködi a kezét a szájába
Isten éltesse a Nagytesót!!!!!!!!!!!!! Vicces a vonalzód, 4 hét, 6 nap
Princzike, szép görbusz!!!
Dike,drukk a laparhoz!!!
Mami, szépek vagytok nagyon!!!!!!!!!
Susy, azta de gyönyörűséges mosoly!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem még nem sikerült lefotózni..pedig már kaptam bőven
Jó nektek, hogy túlvagytok az oltáson, nagyon ügyes volt Vinzent!
Vicus, sajnálom a cukrot
miért nézik neked ilyen gyakran? Nekem cukros lötyis volt 24. hét körül, épp határ alatt volt picivel, és nem kellett diétáznom
Fenci, szagos szemetes témához nem értek, nekünk nincs...én ott akadtam le, hogy ugye nemcsak pelust dob ki az ember, hanem popsitörlőkendőt, vattapamacsot stb, azt hogy teszed bele?
arra is pazarolni kell a drága zacsit?
Kata, nagyon édes Davi! Jaj nem semmi, hogy kell már vigyázni rájuk ilyenkor, csetlenek-botlanak...már előre aggódom, mi lesz
Krisz drukk Debihez! Mikor mentek? Lassan már motorral is mehettek, jövő héten itt a tavasz állítólag
Tünde, mi van veletek?
Babcsi??????? Gaby????????