Új privát üzeneted érkezett!

Fortyogok mèg kettöt! :wink:
Vendég

Most meg ti mentek? :shock:
Vendég

Na ok akkor èn is megyek! :(
Vendég

Libatömésről annyit, hogy az öcsém anyósáék ebből élnek. Nos az elmúlt pár hónap nagyon nehéz volt nekik. Én jó párszor láttam már, hogyan csinálják. Abszolút nem tiltakoznak a libák, sőt állnak sorban és várják, hogy kapják a finom ízletes gabonát. Egyébként a hagyományosan táplált libának sosem lesz akkora a mája, mint a hízott libáé.

goodfairy

ITT VAGYOK
Vendég

Anita!
Igy a normàlis kinzàs nèlkül!A videon èlve tèpték a pehely tollat dunnànak+a tömès stb.....
Vendég

Hagyjuk inkàbb ezt a tèmat!Sajnos ez 1 nagyon èrzükeny pontom! :(
Vendég

Hasli! A libát kötelező tépni! Különben nem fejlődik. :wink:

goodfairy

Egyébként én is utálom az állatkínzást, én még sosem ütöttem rá a kutyámra sem, sőt ezért nem jártam soha állatkertbe sem.

goodfairy

A pàrom mèg annyit mondott,hogy meg is lehet nèzni a dolgot.

www.kassensturc.ch itt van ezen
Vendég

Nem tudom le merjem-e írni az álmom. Az a bizonyos h-val kezdődő 5 betűs szó szerepel benne, amit itt nem szívesen emlegetünk. Sajnos mostanában sokat álmodok vele. Lehet, hogy megzizzentem? :oops: :cry:

goodfairy

Anita nàlam ez tènyleg gyenge pont!Gyerekkènt talàltam a baràtnömmel 1 bekötözött szatyrot ,benne 2 pici cica amiböl màr ,csak az eggyi èlt màr.Haza vittük ,anyu megfürdette stb....10 èvig volt az èn cicàm... :cry: azota is siratom :cry: emiatt a negativ èlmény miatt nagyon érzékeny vagyok minden àllatos dologra
Vendég

Mesèlj!
Vendég

Sajnos èn 18 èvig almodtam ezzel a "szoval"

mesèlj ,csak bàtran!
Vendég

Anita vagy mèg?
Tünci te is igaz? :wink:
Vendég

Jól van. Többiektől elnézést, ha bárkit bánt a dolog.

Kezdem az elején. Kicsit hosszú lesz. A párom elég sokat van oda hetekig az ország különböző részein dolgozni. Tavaly többször is álmodtam, hogy karambolozott és megh... Már volt olyan, hogy annyira valóságos volt, hogy arra ébredtem, hogy csengettek, közben meg nincs is csengőnk a gyerekek miatt. :roll: Pár hete pedig azt álmodtam, hogy anyukám, majd hogy apukám megh... De az éjjeli volt a legszörnyűbb. Nem nagyon emlékszem, csak arra, hogy bevittük Manót a kórházba és a párom jött oda sírva, hogy azt mondta a doki, hogy ebbe a betegségbe beleh...hat. Meg, hogy nem sok esély van rá, hogy túlélje. Zokogva ébredtem hajnali 5-kor és míg fel nem ébredt az ágya mellett ültem. :cry:

goodfairy

Meg van fázva, láza is volt, majd' 10 óra volt, hogy elaludt (kb. fél 9-kor szokott) és azóta már negyedszer sír fel, és nyöszörög félálomban. :(

goodfairy

Ez nagyon durva, amit a cicákról írtál. Borzasztó mire képesek emberek. Nekem volt egy foxi-tacsi keverék kutyusom, akit a szomszédunk felakasztott. Sosem tudtuk bizonyítani, de tuti ő volt. Azóta nem beszélek vele. :evil:

goodfairy

Anita!

Mostmàr leirom nyilvànosan is ,van aki màr tudja priviböl!
Nagyim temetèsèn megomlott a sir szèle ,ès mikor pont a viràgomat dobtam volna bele.Bele estem....Egèszen oktoberig szenvedtem (2008-ig)! Hiàba jàrtunk pszihologushoz stb... mit ès az 1 kicsi 8 èves gyereknek!?!
Aztàn ajànlott pàrom uncsitesoja 1 kineziologust Bp-n!
Miutàn voltam nàla csoda törtènt velem,azota nincsenek ilyen vizioim,mint amiket te is irsz.nàlam is ez volt söt mèg nèha erös fèlelmek is.
Vendég

Szerintem ezek nehezen magyazàzhato dolgok!Èn mindenre vàlaszt kaptam igy vissza gondolva akkor a kineziologusnàl.Lehet ,hogy segitene neked is.Ilyen esetekben àllitolag valamit vagy valakit nem birsz elengedni,elszakadni lelkileg,de ezeket màr èn sem èrtem!

,-csak megèrtelek!
Vendég

Nekem nem volt ilyen "élményem", még hasonló sem. Fú, ez rettenetes lehetett. :( Nem tudok rájönni az okára, miért vannak ezek, de igazából sokszor álmodom azt is, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok, és azon agyalok, hogy akkor mi lesz a gyerekekkel, meg, hogy ki fogja felnevelni, anyukámék látják-e őket még, ha nem hozzájuk kerülnek, és hogy nem fognak rám emlékezni. Sokszor még napközben is elkezdtem sírni, mikor rájuk néztem. :cry: Mondom én, hogy gyagyás vagyok. :( :wink:

goodfairy

Szörnyü a kutyus dolog! :evil:

Megyek ,mert màr nem làtok! 8)

Jobbulàst a manodnak!

Jo èjt!
Vendég

Köszi, én szokás szerint nem tudok aludni. Tényleg íratnom kéne altatót. Pedig a gyógyszer, amit szedek, arra az van írva, hogy aluszékonyságot okoz.

Jó éjt.

goodfairy

Ezzel kapcs még irok privit!

Nem vagy gyagyàs ,csak stresszes ès fàradt! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jótündér, sajnálom, hogy ilyen nagyon rossz álmok gyötörnek. Nagyon félted a családodat, ez természetes, hisz ők a szemed fényei, és rettegsz attól, nehogy elveszítsd őket. Lehet, hogy tényleg nem rossz Hasli ötlete a kineziológusról. Ez is biztos befolyásolja azt, hogy nem mersz hamar elaludni, nehogy történjen velük valami az éjszaka, vagy álmodban.

Altató helyett pedig próbálj ki valami homeos altató szerűséget, az is biztos használni fog.
Vendég

Lányok, mi lehet ez: már másodjára fordul elő egy hónapon belül. Ahogy jött az elsőnél, úgy ment.

A jobb kezemen a kis és a gyűrűsujj között/alatt/fölött teljesen be van dagadva, eszméletlenül viszket. A kisujjamat már alig bírom behajlítani...

Bőrgyógyászhoz azért nem akarok még ezzel elmenni, mert anno, mikor a macska allergiám kialakult elmentem, és semmit sem tudott rá mondani. Méregdrága kenceficéket írt fel amik semmit sem használtak...
Vendég

Körülbelül egy hete halott a kisbabám, nincs szívhang, 8-9 hetesnek felel meg.
Holnap este lamináris tágítás és pénteken altatásban megműtenek.

Betti
Kép
betti0412

Betti, ahogy írtam hívjál bármikor, itt leszek este, ha tudsz gyere,ha bárhogyan segíthetek, csak szólj...

Annyira sajnálom...bár foghatnám a kezed,bár tehetnék valamit.... :cry: csak sírni tudok...Istenem segíts...
tünci28

itt vagyok, itt leszek,nem kapcsolom ki a gépet.
tünci28

Tudom....
Most itthon ülök és csak nézek magam elé.

És nem tudom hogy bírom ki az előttem levő két napot még, a lamináris tágítást, az éjszakát, az altatást, péntek reggel. A kórházat.
De megszülni nem kell. Abortusz.

Búcsúzzak el a halott kisbabámtól még, mert péntek reggelig úgy hordom, hogy már nem él.

És kezdjek el készülni az utána következő életre...hogyan?
Hogyan?

Betti
Kép
betti0412

Édes istenem Betti, nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry:

Én is itt leszek délután - este, tényleg bármiben tudunk segíteni itt vagyunk neked.

Szóhoz sem jutok :cry: :cry:
Vendég

Megint toppon volt a kórház.
Engem és mégegy csajt hívott be, úgyis egyet kell mondani, ne mondja kétszer, még lehet, hogy szobatársak is leszünk....
Szóval borzalmas.
Vérvétel megint, felvételiző, reggel megkapom az ágyam, de elég ha este befekszek a pálcákra. Utána egy hét táppénz itthon és lehet menni dolgozni, ne is mondjam mi vár rám, már elkezdtem a feladatokat megint leadni....
Holnap délután alá kell még írni a garázs szerződést.....reggel még telefonon online kell lennem a kolléganőmmel, mert két 150 milliós iskolafelújítás határidős péntekre, mindezt ki kell bírnom, mert ez a rohadt élet nem áll meg, bármi is történik. Nem teszi meg azt a szívességet, hogy kiszállhatok belőle.

Betti
Kép
betti0412

Elsétálok a közeli könyvesboltba.....lehet, hogy hülyeség, de veszek valami könyvet, hogy valami lekösse a gondolataimat, mert ezt most gépiesen kell végigcsinálni, majd utána itthon lehet összetörni, de ott nem akarok.
Lehet beviszelek "titeket is", bátorítani mindig tudtok.

Betti
Kép
betti0412

Egyszerűen alig fogom fel.

Ennek a kórháznak meg semmi sem szent? Hiába kell egyet mondani, mindkettőtöknek ugyanannyira nagy a fájdalma, az ilyet nem szabadna elbagatelizálni.
Vendég

egyszerűen nem tudom felfogni..próbálok kigondolni valami értelmes segítséget Neked, ohgy mit hogyan mondjak és hiába mentünk már át mindezeken, képtelenség segíteni..nincs semmi, ami vígaszt adhat..bár lenne,bár odaadhatnám..
ha én itt sírok, mit érzel Te?
Gondolkodik az ember, hogy mit vigyen a kórházba, mit kell még elintézni, belül meg halott a szívünk..FÉrjed veled lesz?Vagy bárki tudja?Segít valaki, fogja majd valaki a kezed, azon az estén?
tünci28

Este már a férjem sem lehet ott....az éjszaka az enyém....
Semmi jóra nem számítok.

A lamináriás tágítás elég fájdalmas, de utána altatás lesz.
Tényleg, még össze is kell pakolnom a kórházra, látod, ez még eszembe sem jutott...

Betti
Kép
betti0412

Két abortusz után milyen állapotban lesz a méhem, hogy újra élet legyen benne?
Egyáltalán hogy jön majd ki ebből a beavatkozásból?
Mennyit kell megint várni majd?
Lehet-e még kisbabám?
Erős kérdések ezek.
De olyan, mintha mindjárt felébresztene valaki, hogy hé csak vicc volt az egész....minden rendben.

Betti
Kép
betti0412

Drága Betti, tényleg annyira értelmét vesztette most az, hogy most már, azok után amin mi keresztül mentünk minden rendben lesz velünk :cry:

A tágítás alatt lehet kérni nyugtatót vagy fájdalom csillapítót?
Vendég

Nem lehet, szorítod a karfátját az ágynak.
Remélem a szülészetre kerülök, ebben biztos vagyok. Elfelejtettem kérni, ne tegyen oda, a múltkor kértem, de ha így lesz, hát az még külön történet.

Kicsit elmegyek barangolni, sétálni, mert itthon sem jobb.
Éhes vagyok, várandóssan éhes, de már nem kell senkinek ételt adni....magam meg nem érdekel.
Ez is érdekes, feszülnek a melleim, éhes vagyok, álmos vagyok, hát mikor akarta jelezni a testem, hogy már nem él??????
Kérdezte az orvos, nem volt vérzés, semmi? Á, nekem?
Hát meddig vittem volna, miért nem szólt a természet?

Betti
Kép
betti0412

Éreztem, hogy menni kell, hogy rá kell nézni, valahol éreztem.

Betti
Kép
betti0412

Betti,én tudom ,ohgy nem karod kimutatni ott a kórházban, hogy mennyire összetörtél, de olyan nehéz órák várnak rád, kérjél fájdalomcsillapítást, nyugtatót,ne szenvedj jobban, mint amennyire muszáj....még nagyon sokáig sajog majd a leked, legalább a tested ne bántsák jobban...

A méhed meg fog gyógyulni.Ez így lesz, ebben hiszek magam miatt is!!!Az csak hús, a testünk kibír bármit,összeforr,visszaáll.
Lesz legközelebb,kell lennie neked is ,nekem is..muszáj.

Orvos mit mondott?Van magyarázat, vagy bármi, amivel vígasztalt?
tünci28

Az?
Otthagyott az aszisztensnővel, hogy intézzük az adminisztrációt....
Próbálkozni kell mégegyszer, neki menni kell most.
Gondolom a beavatkozást csak ő végzi, remélem.

Betti
Kép
betti0412

Betti,férjed tudja már?

Emélkszem miket írtunk az ősszel..tud vígaszt nyújtani?ki tudja mutatni feléd a fájdalmát, a veszteségeteket?
tünci28

Pont ezt akartam kérdezni, hogy férjed tud e vigasztalni most?
Vendég

Kedves lányok!
Sokat olvasom a topicot és nagyon szoritok nektek!
Nekem is volt 2003-ban elhalt terhességem a 7.-dik hétben.
Nehezen,de azért túl tettem magam rajta!
Azóta született már gyerkőcöm Fruzsina,aki most 9 hónapos!
Nektek minden jót kívánok,mielöbbi babásodást!
Boboka,aranyos a pocid és a neved is!
Remélem,néha benézhetek közétek! :lol:
Szintia
szintus

Még benézek este..vigyázzatok magatokra...Betti,holnap dolgozom, de ha BÁrmikor beszélni akarsz, ha segíthetek, csak hívj!
tünci28

Betti, itt vagyunk, tényleg írjál le bármit amit csak szeretnél. :cry:
Vendég

Betti! Nagyon sajnàlom ami törtènt!!!
Nàlam még tiz napot volt a baba aztàn a mütèt.Tudom milyen èrzès ez...
Legszivesebben fognàlak ès ide hoznàlak a mütètre,itt legalàbb a pàciens a kegfontosabb!
Sokat èn sem tudok tenni,de ha mégis akkor jelezd!

Pàrommal eggyüt sok eröt kivànunk neked!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?