Melcsi: Igen, a szája az enyém, amúgy tiszta Apja!
Nem akartalak megríkatni, ha a szülésemre gondolok, mindig én is megkönnyezem!
Csuda helyesek a lányok, hogy megy az idő, már Szonja elmúlt 3 hónapos!
melcsi jaj de helyesek a lányok!!!!!!!!!!
vera kislánya jol van egyre szeb és olyan édesen szokott mosojogni rám is.....de már néha kacag hangosan!!!!!!!!!!
én uh-ra jövöhéten vagy utána megyek még nem tudom..........
Zsu: Én az első 1-2 hétben volt hogy csak 30-at fejtem ki egy szopizás után,de volt,hogy 100-at!Változó tényleg!Nekem most szülés után kb. 5-6 hétre állt úgy be a tejem,hogy nem kell fejnem!Még mindig csak anyatejet kap Szonja,de már estére eléggé lecsappan a tej mennyisége,úgyhogy szopis teával próbálom tuningolni!
Nita: Köszi kérdésed!Mi jól vagyunk,habár Szonjának kicsit folyik az orra megfújta ez a szemét hideg szél és nyűgös is a tegnapi szuri óta!Nagyon zokon vette,hogy megint kapott Hanna március 2-án megy oviba,úgyhogy most neki vesszük meg még amit kell!Benti cipő meg ilyesmi!
Zsu:Utólag is Boldog névnapot kívánok! Nekem is a Melinda után Zsuzsanna a nevem Anyát is Zsuzsának hívják:)Én is láttam iwiw-en a képeket!Sokat változott Bencus,ahogy a többi gyerkőc is ennyi idősen:)
zsu annyira szép gyereket hoztatok össze.....percekig csak néztem..........
melcsi drukk az oviba szoktatáshoz....mi már félig tul vagyunk rajta......
máté is megfázott reggel 38 fokos láza volt...most itthon van......
Melcsi: Köszönöm szépen! Akkor Neked is Boldog Névnapot kívánok! Az én anyukám is Zsuzsanna!
Szonjának jobbulást! Hannának biztos nagy élmény lesz az ovi!
Nita: Kösziiiiiiiiiiiiiii! Szerintem is tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!
Máténak jobbulást!!!!!!++++++++++++++++++++++++++
Szegénykém!
Az előbb akciózott Bence: tisztába rakás volt, hát úgy összekakilta magát, hogy még a háta is olyan volt, pedig 2 órája lett cserélve, na ahogy rakom tisztába, jött egy újabb adag kaki, és kaptam egy pisiadagot is a pólómra, na azt se tudtam hova kapjak, aztán a végén már csak röhögtünk Apával kínunkban!
Zsu: Fiuknál ez a fülbepisilés gyakran előfordul azt hallottam Nálunk ugye nem, mivel csajszik vannak de a kaki itt is megy mindenhova, ahova nem kéne!Hanna amikor 1 hetes volt úgy lefosta szegény férjemet,aki akkor próbálkozott először a pelusozással,mintha slagból folyna a cucc! Szonja is tud alkotni,de nála már gyakorlottak vagyunk!
Írtam neked sms-t reggel, nem kaptad meg?
Írtam, hogy milyen rossz éjszakánk volt, és hogy egyedül vok!
Úgy volt hogy jön anyum, de megfázott, így nem tud jönni, nehogy megfertőzze Bencust!
bocsi csak most olvastam.....le van némítva........szivesen segítenék de most én se tudok mert beteg vagyok én is.nátha.....
csináld azt hogy jól bugyoláld be bencust és nyisd ki az ablakot.mintha sétálnál vele.beteheted babakocsiba....általába ez beválik...alszik egy jót......
hidd el jót fog neki tenni a jó levegő......lenyugszik....én mindíg ezt csináltam máténál......
máté már hála égnek kezd jobban lenni...lényegesen kevesebbet köhög már....ha így javul az nagyon jó.....
Mi is túlvagyunk egy újabb kimerítő éjszakán! Bencének megint fájt a hasa! Állandóan cicit követelt! Megfigyeltem nála, ha fáj a hasa, akkor állandóan cicin akar lenni!
sziasztok a baba szép nagy 19 mm-es mozgott is......de sajna van még mindíg melette egy jó nagy vérömleny.tehát a vetélés még mindíg a fejem felett lebeg.....
zsu akkor gondolom most pihensz.....