Sziasztok
Tegnap este Zsombi felmászott a számítógép asztalra, a hátát odanyomta a monitorra és ezerrel püfölte a billentyűzetet. Apa meg csodálkozik, miért teszem be Zsombit a kiságyba, ha pl. el szeretnék menni wc-re. De a kiságyat is el kell húzni a faltól, mert Zsombi különben leszedi a tapétát
Évi
A ragasztó + lakkot kevesebbért vettem
. A Munkásotthon u-t pedig tudom, hogy drága, de nem tudok messzebb menni babakocsival, mert mindig közbejön valami, kendőben pedig megszakadok Zsombival (+ babakocsiban jobbat alszik, mint kendőben)... De köszi az infót, legközelebb ha arra járunk, míg Apa bricozik, addig én kreatívozok
Tojások: eddig van piros, kék, meg állítólag kék, de az majdnem fekete
. Holnap levizsgázok, utána nekik esek, pedig valószínűleg feleslegesen, mert hétvégén lemegyünk anyukámékhoz és csak húsvét hétfőre jövünk vissza, anyósékhoz.
Andi
Önálló lépegetéshez gratula
Igen, mindent olyan gyorsan megértenek
Zsombi is berreg, ő is akkor, amikor autót tologat. Honnan tudják, hogy akkor kell?
Már nem szoptatok, ne kövezzetek meg, de szerintem ez a 11 hónap mindkettőnknek elég volt. Csak azért, hogy esténként 2-3x jól megharapjon, azért inkább nem, tejci nem nagyon volt, muszáj volt utána tápit adni... akkor minek?
Zsófi
Zh hogy sikerült?
Momo
Pitbull tenyésztés
, én nem akartalak idegesíteni! Olyan jó lesz nézni a három_csajszis képeket, mint Zsuzsi három pasiját
Lehet, hogy megpróbálom a vizsgát, csak muszáj lenne pluszban rákészülni. A nyelviskolai szerintem nagyon gyengusz, erre nem alapozhatok.
Csajok, megnyugodtam, nemcsak Zsombi van még ébren este 10-kor
Viszont reggel fél 7-kor ébredés. Ha nem kelek fel, akkor visszaalszik, de akkor ott kell feküdnöm mellette (mert ez már a mi ágyunkban megy)
Angi
Vámpír
Nem lehet, hogy majd a fiadnál elmúlik ez a mászókás probléma, ha a többiekkel játszik? Szandi is hasonló volt, most már olyan dolgokat csinál, hogy égnek áll a hajunk tőle
Zsuzsi
Ez nagyon jó kép
Sofka
Nekem is tetszik kendős Zsombi
viszont mindig leszedi
Nincs időd Ránk
Franyó
Édes leányzó
Ilyen pocija az én Zsombimnak sincs
Gombóc
Szeretnék dekupázsolni, hogy pontosítsak
Tulajdonképpen húsvéti tojással kezdem, de én is megvettem álmai szalvétáját, amiből képet szeretnék a majdani hálószobánk falára
Mailt megkaptam, viszont úgy olvastam, hogy előnevezni csak márc. 27-ig lehet(ett), vagy nem jól olvastam? (Apa válla fellett kukkantottam bele, lehet, hogy valamit félrenéztem...)
Émelygés: el fog múlni...
a fáradtság is
Rákszűrés eredménye bizti jó lesz!!!
Barátnőd
Pizsi: mi már lábfej nélküliben nyomulunk + zokni
Nyáron nem lesz zokni... Szandi szeretett hálózsákban aludni, még 116-osunk is van
, Zsombi nem szereti.
Réka
Fogyott Dani? Pedig szép méretek ezek
Magdi
Mindenütt tombol a bárányhimlő... nálunk az oviban is. Beszélek doki nénivel, hogy nézzük meg, Szandi átesett-e rajta (mert eddig úgy tudtuk, hogy nem, de nem is kapja el senkitől, pedig már kb. 20x elkaphatta volna)
Drukk a gyors lefolyáshoz
Ha jövő héten lesz tali, szomorú vagyok, mert mi nem tudunk menni
Megyek ebédelni, hátha akkor felébred Zsombi
(délben aludt el, ebéd helyett
)
Lehetne kicsit jobb idő...
Puszi
Toffi + Zsombi