Új privát üzeneted érkezett!

Évi, hát én aztat nem tudtam, hogy Ti ilyen közel laktok egymáshoz :oops: :oops:
A fiatalúr azért volt büntetésben, mert nagyon szemtelen velem és csak engem "tüntet" ki ezzel. :cry: Már az apja is mondta neki, hogyha mégegyszer meghallja, hogy ilyen pimaszul válaszol vissza, akkor betakarja. Két választásom volt, vagy agyonütöm, vagy megbüntetem, így 1 hónapig nem nézhetett volna tévét. De összeszedte magát és tegnap felfüggesztetett kapott :lol: :lol: , így tegnap már nézhette a tévét.
Dius én is BB-s vagyok, de én nem kaptam levelet, mondjuk nekem "szerencsém" van, mert amikor vettük az autómat, akkor éppen nagyon magas volt a svájci frank, így nekem csak 1-3 ezer forinttal több a részletem. Most szerettem volna lecserélni tavasszal, de egyenlőre még marad.
Nagyon ügyes Barnus!!!!!
Julcsi, Ti jól vagytok? Nem kaptatok el semmi bacit? A múltkor már akartam írni, hogy megnéztem az új képeiteket, meg az új videókat, nagyon aranyos Enikő. :lol: :lol: Én is szeretnék Ferrarit!!! Ha lenne belőle 18 kg utáni, akkor vennék Eriknek, Ricsikének meg az ülésmagasítót, és a Renaultomba beraknám a Ferrari üléseket. :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.23 19:58-kor.
Vendég

Most hívtak a chevrolettől, (nagyon kedves srác volt :lol: ), hogy kb fél évet várjak, addig nyögjem a részleteket és utána tud segíteni, addigra minit normalizálódik a helyzet és "csak" az üzembe helyezésit kell kifizetni (90e). De jó is lenne! :) Mondta eltett engem egy mappába és ahogy úgy látja a helyzetet hogy menni fog, akkor csörög...

Kép
dius87

Elvittem Ricsikét karatéra szép tiszta volt az út, mire másfél óra múlva indultam érte, megint fehér volt minden. :twisted: Ráadásul mostanra már fagy is. Mielőtt vacsoráztunk még egy kis torna hósöprés címén. :lol:
Vendég

Dadomi, köszi. :lol: :lol: :lol: Egy a baj, ez Eriknek nem jó, de Ricsónak tökéletes lenne. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jobban vagytok?

Olyan aranyos volt most Ricsikém. Elköszöntem tőle és mielőtt kijöttem a szobájából mondta, hogy Anya 7-kor keltelek! Ma is ez volt, mondta, hogy még ne keljek fel, mert nincs 7 óra, majd Ő szól. :lol: :lol: :lol: Karácsonyra faliórát kapott :lol: :lol: :lol:
Vendég

tuntun Nagyon aranyos Ricsikéd! :lol:

Hát ma megszenvedtük a fürdést, éhes volt már a nagyon az életem, ezért volt nagy sírás rívás, aztán 170mlt becuppantott 10perc alatt majd hatalmas nagy büfff, aztán sírás a ciciért. Aztán megint büff és trotty (végre volt nagy öröm másfél napja nem volt kaki :) ). Aztán most ha letesszük sír ölbe meg dumál és nézelődik, már átadtam apjának mert leszakad a kezem, hát azért mégis csak 6,3kg! :)

Remélem nem sokára elnyomja az álom manó!

Kép
dius87

Dia, látod milyen okos fiad van. :wink: :wink: Már most tudja, mennyivel jobb, ha ölben ringatják. :lol: :lol:

Nekem meg tele a hócipőm, kb. félórája kivittem a szemetet és megint söpörhettem a havat. :x :x Pedig nem is látszik, hogy esik, csak amikor kimész érzed a bőrödön, na meg látod, hogy minden fehér.

és most: A HÓ PEDIG MONGYON LEEEEEEEE!!!!!!!! (legalábbis Fóton)
Vendég

A párom még dolgozik, reggel 1/2 5 óta van kint és állítólag még legalább 1,5 órát tart a forgatás. :( :( De reggel 1/2 7-re már mennie kell. :(
Most még megnézem a Dr. Csontot, aztán csinálok egy kis angol leckét v. tévézek tovább. :lol: :lol:

De hozzátok ma már nem jövök, legyetek jók holnap reggel jövök.

Mindenkinek kívánok jó és nyugodt éjszakát!!!!!!

Sziasztok!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Gondolom nem mondok vele újat, hogy a hó továbbra is esik. Kb. 5 centi esett az éjjel, alatta meg ott van a lefagyott tegnapi. Hókotró és sózó sehol, úgyhogy ma gyalog megyünk a suliba.

Megyek is készülődni, aztán egy kicsit összedobom a lakást.

Majd jövök.
Vendég

Hol vagytok??? :cry: :cry: :cry: Rettenetesen fáj a fejem és olyan ingerült vagyok. :( Biztos ez a vacak idő.
Vendég

Szasztok csajooook!

Bocsika... :oops: :oops: :oops: :oops:
Beteg family, gépet kisajátító férj, nyamvadt anya.
Ez vagyunk mi.

Dius!

Rettentő nagy már Barnus pasi!És milye ügyes!!!

Tuntun!

A hó igenis itt is monnyon leeee!!!!Talán hétvégére?
Már 10 fokot is jósolnak.
Már el kellett volna vetni a zöldborsót, a gyökeret, hagymát duggatni....

Csajok!

Elkezdtem inni a zöld löttyöt, tudjátok a supergreens terméket, azt a lugosító valamit.
Ha érdekel titeket,szívesen megosztom a tapasztalatokat.
1 hónapig fogom fogyasztani majd.

nos megyek becuppantom az első 1 litert

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Itt is nagy a hó,meg még most is esik,az út Pest felé katasztrófális azt mondja a férjem. Csilla nagyon nyűgös,nem akar aludni,játszani........én már jobban vagyok.
Majd kérjük a beszámolót Dominika!

Kép
Kép
josi

Sziasztok! Bocs az eltűnésért... Férjem megint itthon volt, ilyenkor esélyem sincs géphez jutni ;-)

Tuntun, köszi a dícséretet :oops: Jól vagyunk, igaz Eni most nem aludt olyan jól, kicsit szörtyögött az orra, szerintem jön a 3. foga, de megint alul. Az lehetséges? Amúgy minden rendben, de emiatt most is kicsit nyűgös volt, tök álmos volt, de nem akart aludni, így kapott cicit, aztán be is aludt rajta ;-)

Nálunk is esett kb 5 centi hó, de én azért nem bánom annyira, olyan szép :-) De úgyis hamar el fog olvadni... Aztán jöjjön a tavasz ;-)

Az ülés eddig jónak tűnik, nem sokat használtzuk még, de Eninek 5 perc alatt is sikerült elaludni benne... Úgyhogy biztos kényelmes. Ajánlom nektek is!! :-) Eriknek mért nem jó? Ő hány kiló? A 15 kilós még nagy neki, mi? Hát akkor várjátok ki, még eléri azt a súlyt.... most milyen ülése is van??

yuyu79

Amúgy kicsit izgalomban vagyok, mert a sógornőmnek lehet hogy már szivárog a magzatvize, szóval várjuk az unokaöcsi érkezését :-) :roll:

yuyu79

Halihó!
Vagyon én is, csak Ármin nagyon beteg. Most alszik, addig írok. Remélem, többi beteg gyerkő javulóban!
Dius, olyan gyönyörű ez a kiskrapek!
Yuyu, simán lehet náthás a foga miatt Enikő, nálunk mindkettő menáthásodott, mikor jöttek a fogai. Árminnak most jön elöl 4 (alsó-felső 3-asok - asszem), hát kész katasztrófa. Mondjuk nem hiszem, h a foga miatt beteg ennyire, hanem elkapta Hannától. Tegnap voltunk dokinéninél, nagyon csúnya a torka és a tüdeje, Sumamedet kapott, meg Pulmicortot, meg Calcimuscot stb-t. Hanna is itthon van még a héten, kértem neki igazolást, nagyon köhög, így nem viszem oviba, ha nem muszáj. Ha muszáj lenne, persze, akkor vinném.
Tuntun, nagyon szépek a tegnapi tájfotóid! Meg a fiaid is!! :D Férjedurad jobban van?
Most it is esik a hó, reggel, mikor megláttam, rögtön Ani jutott eszembe, nem tudom, feléjük mihelyzet... De már olvad.
Szia, Kriszta! Egy egész litert meg kell inni egyszerre abból a zöld lötyiből? :) Huhh.
Ani, a jakupcsekes izét el se olvastam, komolyan má körlevélfóbiám van, tegnap is kaptam kettőt, az egyik küldőjének írtam is, hogy vegyen mááá le a listájáról, mert ezekkel engem világgá lehet üldözni. :lol:
Na, teszek nektek egy kis tavaszt ide:
Hannakaticabogárka a farsangon. )
Kép
Kép Kép
Kép

been

Bocs, ha valakit kihagytam, majd még normálisan visszaolvasok.
Yuyu, drukk Ákoskának! :lol: majd értesíts minket a fejleményekről! :wink: Örülök, hogy találtatok ülést Enikőnek.
Ja, meg még Dadomi képeit akartam megdicsérni, szenzációsak a fiúk! :lol: :lol: :lol: Férjem is látta véletlenül a képeket, kérdezte, ugye családi házban laktok? :shock: Mondtam neki, nem. de azt már elfelejtettem megkérdezni, mér kérdezte... :lol: :lol:
Devcsa, további drukk a tandíjmentességhez!

been

Jó reggelt!

Itt is esik, én már összepakoltam megyek Aniékhoz!!!! :lol:

Köszönjük a dicséreteket! :)

Emma

Hanna nagyon édes kis katicabogárka volt! :)

Tuntun remélem elmúlik a fej fájásod és az ingerültséged is!!!!

Jajj képzeljétek! Nap világra került hogy asszem a 2006 után gyártott új suzukikban valamit ki kell cserélni mert elrontották... valami rozsdásodó elemet pontosan nem tudom, anyukámnál van a levél, és most be kell vinni hogy kicseréljék. Jó mi? :?

Kép
dius87

Sziasztok, mi voltunk szánkózni Erikkel neki térdéig ér a hó. Aztán eltakarítottuk a járdát meg az udvaron is csináltunk az állatokhoz utat. :lol: :lol: :lol:
Most is folyamatosan esik, de már jár a sószóró.
Ricsike nagyon élvezte, hogy gyalog megyünk a suliba (naná, hiszen én cipeltem a táskáját), és kérte, hogy du. is gyalog jöjjünk haza.
Julcsi, Eriknek az első 4 foga alul jött ki, baromi viccesen nézett ki. Eriknek a kisebbet nem is szeretném megvenni, hiszen azt már nem tudnánk kihasználni. A nagyobb meg azért nem jó Eriknek, mert nincs saját öve, hanem a biztonságival kötöd be és azt hiszem, hogy úgyis van írva, hogy 3 éves kortól. Így kivárjuk azt a másfél évet. :D :D Hátha addigra kapok Apától egy Ferrarit a Renault helyett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emma, Árminnak jobbulást. szegény kicsike :cry: :cry:
Persze Hannának is mielőbbi gyógyulást. Hátha tényleg már jön a jó idő és megszűnik ez a vacak betegségfolyam.
A férjem már meggyógyult és szerencsére nem kapta el egyikünk se.
Gyógyuljon meg minden kis és nagy beteg minél előbb!!!!!!!
Vendég

Dius, jó reggelt :shock: :shock: délben :D :D
Mikor indulunk? Előtte szólnom kell az uramnak, hogy hozzon haza egy lakókocsit :P :P
Igen ez volt már hír pár hete, azt hiszem a csomagtartója rozsdásodik, utána volt még hír, hogy az SX4-nek meg kézifék gondja van. :(
Vendég

sziasztok...
dius,nyomtasd ki a képet Barnusról,és dugd oda legközelebb a doktornénitek orra alá.
Ha jöttök,utána azt a kis házat itt is hagyhatjátok :wink:
tuntun,akkor szólj,hogy hozza a lakókocit. Egyébként,alig van már valami a hóból,piszkosul olvad. De azért délelött kicsit kimentünk,had délvezzék. Ebéd közben Kristóf elkezdett vacogni,belázasodott. Most alszanak. Eliza nem kapott szurit,állitólag piros a torka. Hihetetlen volt,egy sima vizsgálathoz is 3-an fogtuk le. Kezdte megint a nemveszeklevegőt-dolgot,de rákiabáltam,és abbahagyta. Pénteken kell visszamennünk,akkor már lesz a mi doktornénink. Elvileg kedden kapja a szurit. Kiváltottam a gyógyikat,és úgy,hogy a fele volt itthon,közel 6000 ft-ot fizettem :?
Emma jobbulást kishercegednek!!!
Nagyon jók a képek :D
Josi,jó buli lehetett :P
yuyu,ha így elalszik benne,tuti kényelmes az ülése :wink:
dadomi ti meggyógyultatok??
Éviék ma vannak kontrollon,remélem minden rendben van velük.
Olyan édes volt tegnap Zsombi,és élőben sztem még kékebb a szeme :D
Na,felteszek pár délelötti képek,aztán megyek teregetni :?
Vendég

na,képek,aztán eldugulok :P
rózsaszín hóemberem: Kép
Játék a hóban I.: Kép
Játék a hóban II.: Kép
Vendég

Kristóf mini-hóembere: Kép
Eliza még a hóban is sáros lett: Kép
Vendég

Ani nagyon jók a képek!! Arik a gyerkőcök! :)
Ne is mond, én is 5000ft-ot hagytam a gyógyszertárba pedig csak barnusnak vásároltam, és még nem is beteg.. hála az égnek, múlthéten meg 4000-et hagytam ott a protexinre... de hát ez van, ami kell az kell. :?

TunTun Hát nálunk legtöbbször 11 után kezdődik nap, ahogy ma is 11kor kelt a fiatal úr, én kicsit elöbb hogy le tudjam szedni a száraz ruhákat meg újból bepakoljak a gépbe... annyit mosok mintha 10en lennénk én ezt nem értem :?

Szerintetek az a baj ha Barnus még 3 óránként kap enni? Ki kell húzni a 4 órát? Elég nagy zabagép, anya azt mondta agyjak neki mert minél nagyobb annál több kell neki... mondjuk most egy kis teát adtam neki hátha így tovább húzzuk...

Yuyu nagyon irígy vagyok az ülésetekre, lassan nekünk is aktuális lesz, kész röhej hogy most pont belefér a hordozóba és még csak 2 hónapos múlt :?

Kép
dius87

dius Kristófom mint írtam is,hat hónapos koráig 2 óránként evett,éjjel-nappal. Ha nem bírja ki a 4 órát,hát adj neki 3 óránként. Nyugodtan. Nekem is mondták annak idején,hogy DEHÁT A KÖNYVEK!!! Tojtam a könyvekre,. Ha kellett neki,hát kellett neki.
Vendég

Sziasztok!

Érdemes megnézni:-)

http://www.koltok.ltime.hu/

http://www.hoppa.ltime.hu/

Üdv.

Üdv.
maci1981

Dia, nekem is Erik szinte percre pontosan 3 óránként evett 4 hónapos koráig. Igaz, hogy ő első naptól kezdve végigaludta az éjszakákat. :oops: Ricsikém viszont már elejétől kezdve 4-6 óránként evett. Mondta a kórházban a főorvos úr, hogy fel kell kelteni 3 óránként, mert nagyon pici és ennie kell. Mondtam neki, hogy nem tudom, erre a válasz, hogy majd ő megmutatja. Puszilgatta a fejecskéjét, csipdeste az arcát, de Ricsikém csak aludt. :lol: :lol: Erre azt mondta, hogy Ricsike a kivétel. :lol: :lol:
Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, egyáltalán nem gond hogy még mindig 3 óránként eszik. Ez a lényege az igény szerinti etetésnek, hogy akkor eteted a gyereket, amikor Ő éhes és nem menetrend szerint. Szerintem csak akkor kell foglalkoznod azzal, hogy esetleg nem elég neki, ha a 3 órát nem bírja ki. Ne adj neki teát fölösleges (persze ez csak az én véleményem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.24 14:12-kor.
Vendég

Ani, Kristófra mit mondott a dokinő? Kapott valami antibogyót?
Vendég

Sziasztok csajok!

Már itthon is vagyunk!

Helyzet,dokibácsi megvizsgálta 20 ifjú leendő dokilányka jelenlétében a fiam. :lol: .Volt eg kis hártyás bőr leptapadás a kukin.Na mindjárt hátra is húzta neki :cry: bekente gyorsan lidokain krémmel ,meg kért az osztályról cataflam cseppet.
Pisi volt a pelusban ,még nem sír amikor pisil.Azért vérzet neki egy picit amikor hátra tépte :cry: Nem nagyon sírt , csak amikor megtépte a bőrt.Nézte a csajokat :lol: :lol: :lol:
Egyenlőre okés minden ,mondtam a dokinak ,hogy egy kicsit kaposan áll a szerszám,99% ,hogy ki fog egyenesedi ez a mütéti hegektől van.
Amikor szobatiszta lesz akkor kell viszavinni hozzá ,hogy vizelet sugarat nézzen és megbizonyosodjon arról,hogy jó helyen pisil.
De valószinű ,hogy a kuki végén ,mert előtte pisilt(vizsgálat előtt) és vizes volt neki ,már mint egy pisi volt a nyílásban. .

Az út felfelé türhető volt az M6-oson csak az egyik sáv volt igazából járható,de simán tudtunk előzni ,kb 2 cm-es latyakos hó volt a másik sávaban.

Visszafelé már vizesek vltak az utak minden hol.
Persze itthon elolvadt az egész,ne hoyg már kitudjunk menni .
apa mérges is volt-na ezért lapátoltam el reggel a havat a járdáról ,meg sóztam le :evil: :evil: :evil:

Most megyünk alukálni ,mert felfelé aludt egy órát visszafelé semmit.
Viszont így elégé fárasztó volt az út,mert éppen hogy beértünk a kórházba ,még a kabátotsem vettem le,már sorra is kerültünk.
Kb 10 ercet voltunk ott és már visza az autóba.
Ezzel azt akartam mondani,hogy Zsombi nem tudot egy kicsit mozogni.Azért reggel 7.30 -óta ült egyfolytában az ülésben.
Haza felé már cirkuszolt rendesen :evil:

Puszi lányok!
berni611

kapott szegénykém,augmentin szirupot.
Nagyon csúnya a torka,ennyit mondott.
Mostmár kb.1 órája folyamatosan alszik. Biztos a láztól is,néztem az elöbb,izzad kicsit. Remélem jobban lesz,ha felébred.
Évi örülök,hogy minden rendben van Zsombival. Csajozott :lol:
A szép kék szemeivel gondolom levette a csajokat a lábukról :P
Vendég

Ejj, már Kristóf is beteg! :evil: Jobbulást neki is, Ani! Annyira édesek ott a hóban, hogy autóznak, betojás! :lol: :lol: :lol: Én mostmár a tavaszt várom nagyon. Ki szeretnék menni velük virágokat nézni. :lol:
Évi, de örülök, hogy okés minden Zsombival!

been

Sziasztok! Nem is tudom, mire reagáljak, mire a végére értem...

Dius, az ülés nekünk is már hónapok óta szűkös, főleg téli cuccban, de most vált igazán sürgőssé a dolog... Eni is kb hasonló ütemben nőtt, mint Barnus, most közel 9 kiló.

Képzeljétek, Eni már alszik :-) Délelőtt aludt 2 órát, de délután meg csak egy felet, és 3 óta ébren volt, így el is fáradt el hamar. Csak nem tudom hányszor fog kelni, mert tegnap is szörtyögött éjszaka, lehet megint jön a foga.... Ja, ezt már írtam bocsi... Na de nappal meg nem volt semmi baja :shock:

Kristófnak jobbulást, meg Zsombinak is!!

yuyu79

Sógornőm mégsem ment még szülni, nem magzatvíz volt úgy tűnik... De max 2 hét, aztán kint lesz a törpike ;-)

yuyu79

Yuyu örülök hogy van még egy ilyen óriás bébi mint az én Barnusom, ma is simán 190ml-t lehúzott vacsira! :)

Lányok hisztizik egy 2 hónapos baba? Ez a fürdés nem mindig a szive csücske, olyan mintha nem lenne kedve hozzá... mert van amikor sír van amikor nevet, ma megint sírt, meg az öltözés sem tetszett neki utána meg mikor megnyugodott hüppögött, emlékszem én is hüppögtem kicsinek hiszti után :)

Lehet későn fürdetünk és már fáradt, holnap fél órával elöbb fürdetünk, hátha...

Most épp az apján görcsöl mert már nagyon álmos.

Évi örülök hogy Zsombival minden oké, a kis nőcsábász. :wink:

Ani jobbulást Kristófnak!

Jó éjt nektek, majd holnap "találkozunk"! :)

Kép

Kép
dius87

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy mostanában ritkán írok,de elvagyok havazva, pedig még egy miliméter hó sincs. :(
Mi szerencsére nem vagyunk betegek(kopp-kopp-kopp),de anyósom sajnos beteg lett,nem is kicsit. Így most rájuk is főzök,mert ráparancsoltam hogy nem kellene az ágyat elhagyni.
Ma voltam védőnőnél és +10kg-nál járok. Ja,és a vérnyomásom nagyon alacsony volt 98/48. :shock: Meg megint elég sűrűn keményszik a pocakom,de majd jobb lesz.

Betegeknek jobbulást! Gyógyuljatok meg minél hamarabb! Mennek a gyógysugik!

Dadomi, édesek a fiaid. :D Belegondolok hogy nemsokára nekem is kettő fiam lesz. Tök jó. :D
Tuntun, tényleg jó kis izmos ninjád van. :D Legalább megtud védeni. :D
Devcsa, drukk a tandíj mentességhez.
Dius, nagyon ügyes Barnus és helyes kis pasi. :D Bencus négy óránként evett szinte a kezdetektől,de 2 hós kora óta végig alussza az éjszakát. Mostanra pedig csak napi 3-szor eszik.
Cseriani,édesek a gyerköcök a hóban. :D Mi is építettünk még hóembert Bencussal,mikor volt 3-4 cm hó. De azóta se esett. :(
Dominika,várjuk a beszámolót.
Évi, de jó hogy minden rendben van Zsombival. Kis nőcsábász,igaz,nem lehet elég korán kezdeni. :D
Emma, nagyon aranyos katicabogarad van. :D Ja,egy régebbi kérdésedre csak most válaszolok(ezer bocsi),igen, szeptembertől még egy szakot kezdek el.

Hitel: Ne is mondjátok! Szörnyű ez a helyzet! :cry: Nekünk eddig 50ezer Ft-tal növekedett meg a hitelünk(lakás és kocsi hitelünk van).

Erre mifelénk(Szekszárdtól 35 km-re lakunk) is küldhetnétek egy kis havat. :lol: Én szeretnék még szánkózni Bencussal.Még sajnos nem volt rá lehetőségünk. :cry:

Megyek elteszem magam holnapra!
Jó éjszakát mindenkinek!
dius02

Dius02, jó alacsony a vérnyomásod... de tök jó, hogy amúgy jól vagy azért...

Másik Dius, Eni is bármennyit megtudott volna enni ennyi idősen, aztán négy hónapos kora után kezdett kevesebbet enni, mióta forog, meg mozog mindig mint a sajtkukac... Úgyhogy mostmár csak 10 dkg-kat hízik hetente, vagy annyit se, előtte meg megvolt a heti 40. Most csak 150-eket szopik, napi 4x - 5x, és napi 1-2 alkalommal eszik gyümölcsöt már, de csak 50 ml-t általában.

A sütőtököt nem eszi meg, bár lehet hogy csak jobban fel kellene higítanom, mert a répával is úgy jártunk tegnap, hogy először nem ette, aztán jó folyósra higítottam anyatejjel, úgy meg simán megette...

yuyu79

Na rakok én is képeket a Drágámról :-)

Itt kicsit látszanak a fogaim :-)
Kép

Itt éppen sikítok!!
Kép

Csak a macival tudok jót aludni még mindig ;-) Kép

Elcsakliztam anyától a textilpelust
Kép

Nem akartam aludni, aztán beájultam...
Kép

yuyu79

Bocsi, de van még egy adag:

Úúúútálom a sötőtököt...
Kép

Rálóg a fülemre a nagy hajam ;-)
Kép

Néha a nyuszi is jó a maci helyett
Kép

Tegnapi téli látkép az ablakunkból
Kép

Édes álom
Kép

yuyu79

Jaj,de édes,megkell zabálni :lol:

Kép
Kép
josi

Köszi Josi! :-) :oops:

Többiek, hol vagytok ma??

yuyu79

Reggelt!
Yuyu, de csodaszép ez a kislány! :D :D látom, apuka a sütőtökhöz öltözött... :lol: :lol: :lol:
Dius-Bencus: pihenni tessék! Azért keményedsz. Magne B6 és fekvés, lehetőleg oldalt... :wink:
Dius-Barnus, naná, hogy lehet hiszti! Hanna 2 hónaposan csinálta meg a maga balhéját (nem vett levegőt, elkékült, elájult, paramami mentőt hívott, kórház, kardiológia, stb); akkor azt mondta a kardiológus, nyugi, semmi baj, kb 2 éves koráig így akarja majd elérni, amit szeretne... :shock: :shock: Szal, öntudatosak már ilyen picinek is. Van eszük! :lol: :lol:

been

Ja, a póló szerintem csak véletlen volt, de tényleg passzol ;-)

yuyu79

Yuyu meg kő zabálni Enikőt!! Nagyon édes!!! Hát a maci-nyuszival alvás... :) Mikortól alszik így? :)

Emma hát Barnabás mostanában elég akaratos :roll: . :)
pl. Öltöztetem, de ő épp a kezét akarja enni és amikor elveszem tőle olyan görcsöt levág meg hisztit! :) Mert van aki azt mondta nekem hogy ne mondjam hogy hisztizik mert egy ilyen kicsi baba nem tud. :oops: Pedig szerintem amit néha művel az olyan...

Ma reggel arra keltem, hogy dumál :) Olyan édes nem mindig sírásra ébredünk mostanában... :)
Este is letettem aludni a kiságyba elaludt, 10 perc múlva fel kelt és még beszélt vagy 20 percet és elaludt. Hát gondoltam ezt még el akarta mondani :D

Kép
dius87

Yuyu: gondoltam, hogy véletlen, de nagyon jópofa így a kép! :lol:
Depedig tud hisztizni, Dius, de még mennyire... :lol: Ugye milyen jó, ahogy napról-napra nyiladozik az értelme? Nagyon édes lehet Barnus is, ahogy beszélget!

been

sziasztok,vagyunk mi is,délelött volt egy kis dolgom,aztán elmentünk sétálni. Csodaszép idő van,szépen süt a nap.
Nagyon édes Enikő,nekem az a kedvencem,amelyiken alszik azzal a kis micimackóval.
pocakos-Dius,vigyázz ám magadra,nehogy sok legyen a két gyerkőc,meg a suli,meg persze a háztartás-a férjedről már nem is beszélve :P
dius-Barnus,hú,és még milyen hisztik lesznek :shock:
Tudnak ám akaratosak lenni,majd meglátod :roll:
Emma,Ármin hogy van? Kristóf már túl jól :twisted:
Kriszta,már aggódtam,hogy mi van veletek!!!!!
tuntun,te ma ismét angolt nyomsz?
Dadomi is mostanában hanyagol minket :cry:
Ugye dadomi minden rendben? Jobban vannak a beteg csillagszeműid?
Mit is akartam még???nemtom :oops:
Vendég

Sziasztok,

vagyok már én is. Igen angolon voltam.
Nálunk is hétágra süt a nap és térdig ér a pocsolya, de kit érdekel. Így, hogy lehet közlekedni az úton még tetszik is a hó az udvaron. :lol: :lol:

Eriknek kb. 3 hónapos kora óta vagy egy lila nagy patkánya a Lecsóból és azzal alszik. Úgy kell tőle ellopnom, hogy ki tudjam mosni. Alighogy leteszi a fejét, már húzza is magához. Van még több plüss is az ágyban, de csak ezt az egyet ölelgeti. Ricsike mindig az éppen aktuális kedvenccel alszik, de Erik csak ezzel az eggyel.

Dius-Bencus-Ármin tudom, hogy könnyű mondani, de azért ennél többet pihenj.

Julcsi, nagyon aranyos Enikő. Eriknek sem ízlett sokáig a sütőtök, alma, banán volt a favorit. Most meg már nincs olyan amit ne enne meg.

Dius-Barnus nekünk jobban hihetsz. Egy 2 hónapos gyerek simán tud hisztizni. Ahogy nyiladozik az értelme, úgy nő az akarata is, és ez így jó. :lol: :lol: Én személy szerint jobban szeretem, hogy "harcolhatok" a fiaimmal és nem csinálják meg egy szóra amit kérek. Velemenyem szerint igy fejlodik egeszsegesen. Bocsi az utolso 2 mondatert, de atment angolba a billentyum, mindjart visszaallitom. :twisted: :twisted:
Vendég

Na visszaállítottam, nagyon gyorsan írtam és összeakasztottam a billentyűket.

Ani, örülök, hogy Kristóf jól van.

Ugye most már minden kis és nagy beteg meggyógyult????
Vendég

Képzeljétek Erik mit tanult ma:

a sógorom néha itt alszik apósomnál, ha éjszaka dolgozik. Hazajövök délben és nagy örömködve megyek köszönni a fiamnak, Ő meg szalad elém és mondja és mutatja, hogy "pszt". Mivel a papa vigyázz rá ilyenkor és hogy ne keltse fel a sógoromat, ezért a papa megtanította rá. :lol: :lol:
Aztán jövünk fel ebéd után és megáll a lépcsőn visszafordul a nagyapjához és mondja, hogy "baba te (tentizni), pszt". Majd megzabáltam. :lol: :lol:
Amit még nem meséltem, hogy profi módon megtanult horkolni is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dadomi is jelentkezik :P

Vagyok csajok, csak általában olvasó üzemmódban, kissé megint besokalltam az itthoni tennivalókkal. Dani holnap már mehet oviba, Domi is egész jól van már, köhög még, meg kicsit folyik az orra, de már nem fullad. Emma, hogyhogy Pulmicortot kapott Ármin? Elég erős spray, Dominik azt kapta állandóra az asztmája miatt. Be tudod neki adni, nem ellenkezik?
Tegnap karatén voltunk Danival, megint nagyon tetszett neki, és én megint irtó büszke vagyok rá, mert egyedül ő volt az, aki ökörködés és "mikor lesz már vége?" nélkül végigcsinálta az egy órás edzést!!! :lol: És állítom, ő a legfiatalabb a bandában :shock:
Babák, gyerkőcök nagyon szépek, most ismét felsorolás nélkül (nézzétek el nekem - de vár a mosogatnivaló :lol: :lol: ).
Nem írom, hogy még jövök, mert akkor tuti nem érek ide (mint Emma), de szemem rajtatok!!!! :P :P :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ja, és még valami, ha megharagszotok, ha nem! :P Én azt mondom, hogy egy 2 hónapos baba még nem hisztizik. Lehetnek már dolgai, amit nem szeret, és az miatt sír, de az akkor sem hiszti. Majd amikor az én - tudata kezd kialakulni, na akkor már hisztinek nevezhetjük. És akkor most lehet utálni - de tudom, hogy úgysem fogtok, mert szerettek engem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

halló, Dadomi!
Igazad van, én hiszek neked, elvégre te vagy az óvónő! :lol: (Mielőtt báááárki félreértene: nem ironizálok, de így írásban nem jön le, hogy tényleg komolyan gondolom ezt.) Naszal. Akkor nem hisztizsákok, csak méregzsákok 2 hósan. Az lehet? :D
Pulmicortot arra az esetre kapta, ha húzóvá (vagyhogymondjam) válna a köhögése. Még egyelőre nem kellett használnunk szerencsére, de tartok tőle, hogy ellenkezne, hiszen az orvosságot is úgy adjuk be neki, hogy ketten fogjuk le. Valszínű a spray-nél se jönne be a tejfölöspoharas taktika. Remélem, nem lesz rá szükség... Domival könnyen boldogultatok?

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?