Új privát üzeneted érkezett!

Franciskával a 20. héten még nem lehetett észrevenni......Csak ha nagyon domborítottam.
Van képem róla, majd küldök egyet.

Holnap 13.15.-re megyek.
Előtte OEP, 8.-re, 9.-re egy tárgyalás 10.ig, utána földhivatal, APEH adókártya igénylés, ebéd valahol, ha belefér, UH, utána építésügyi hatóság Szeged.....jajajajaj.

Betti
Kép
betti0412

Ja, jó, de ugye megfogadtam én is még anno, hogy a kistesóval ameddig csak lehet megtartjuk magunknak a kicsi titkunkat, de én nem tudok ekkora pocakkal titkolózni :oops: Pedig még pár hétig tényleg nem akartuk elmondani.

De mondjuk én eleve hassal kezdtem, szóval lehet, hogy ennek a fele has meg egy kis puffadás pocakos beütéssel :)
Vendég

Betti

Ne sorold tovább kérlek, mert már igy elfáradtam nem hogy végig csinálja utánad.

Kép

Kép
melcsike70

Hát Csajok, ha meglesz la akás, meghívlak benneteket lakásavatóra!
De a frissen festett falat nem összehányni ám!

Betti
Kép
betti0412

Jó pörgős napod lesz holnap is 8)
Vendég

Megyek nemhányokigérem :lol: Dejólesz :lol: :lol: :lol:

Holnap uh után írjál ahogy tudsz, ok?
Vendég

Igen mindenképp ird meg ha végeztél az uh-val.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike te is vettél 2 lakást már nem?
Valahol át is érzed. Vagy az egyszerűbb volt?
Az a baj, hogy ez még nem lakás, tehát nem lakásvétel.
Osztatlan közös lesz, használatbavételi engedély intézéssel, társasházi alapítással, földhiv utána és külön tulajdonok. Kb. 1 év biztos.
Addig a bank 10%.-ot visszatart, de azt mi természetesen fizessük már ki előre ha lehet..ne az ő pénze álljon benne.
:shock:
Jövő évre tiszta ősz leszek.

De lehet az a baj, hogy eleve a rosszat feltételezem, le kellene jobban tojni. Szomszéd azt mondta, 5 éve ő csak aláírt és kész. :shock: De most, hogy mondom neki a dolgokat, azt mondja, egész nagy szerencséje volt, hogy nem volt jogvita.
Nem tudom, lehet, hogy pozitivabb hozzáállás kellene, de ilyen összegnél nem tudok.

Betti
Kép
betti0412

Meli!

Itt vàsàrolt libamàjat panaszoltak be ,mert 1 gourmet helyen vettèk ès az ize nagyon mü volt.persze az üzlet bio-nak titulàlta.Ezzen a szàlon elindulva vègül kiderült honnan a liba pontosan ès,hogy tömött.Ez a stàb multhèten volt Kiskunmajsàn ès Alsolajoson (az utobbi az otthonom közelèben üzemel kb 15km-re). Mikor èszre vettèk öket akkor vasvillàval kergettèk a stàbot ,amit fel is vettek.
Vendég

Hasli
Szerintem már megint nagy a porkavarás.
Egyes témákat szeret a sajtó, mert azzal lehet ugrasztani az embereket. Egymásnak.
Meg a nézettséget növelni

Betti
Kép
betti0412

Nem akartam belekeverni az aktuàlis tèmàba ,de nekem mindig sikerül! :roll: :)

Betti minden elismerèsem,hogy most ilyenbe mertek fogni!
Vendég

Jó Éjt Csajok, megyek energiát gyűjteni, mert nyilván holnapra kell majd.....

Betti
Kép
betti0412

Hàt igen!Igazad van!Sajnos igy van!
Vendég

Jo èjt!Szèp napot neked holnapra! :wink:
Vendég

Hasli

Arról nem hallottam, csak néhány hete volt itt valami libatömés végett csetepaté.

Betti

Mondjuk az elsőnél vettünk fel hitelt, de nem emlékszem arra hogy olyan nagy hepaly lett volna körülötte. Ki kellett töltetni a munkahelyi igazolásokat, kellett két kezes, anyáméktól befogadónyilatkozat. Aztán a földhivataltól kikértük a papirokat. Nekünk akkor hamar elintéződött. A másodiknál, meg nem kellett kp-ra vettük. Azzal húzódott, hogy a mi vevőnk kapta meg később a hitelét, de nem igazán volt nagy hajcihő körülötte. Talán azért is mert mi régi lakást vettünk, nem zsir újat.

Kép

Kép
melcsike70

Jo èt lànyok!

Betti helyesbitek! :wink: Sok eröt a kivànok a holapi napodhoz!
Vendég

na kérem, de szépen termeltek.Akkor most olvasok vissza.
tünci28

Mi is három lakást vételen vagyunk már túl, és hál Istennek szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert mind a három jogi herce hurca nélkül zajlott. Ebből kettő hiteles volt.

De azért nálatok sokkal húzósabb a helyzet ahogy leírtad. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és mielőbb szépen megkössétek a szerződést.

Jó éjt, pihend ki magad tényleg holnapra.
Vendég

Jó éjszakát lányok, megyek mert holnap meló. Legyetek jók.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli, libatöméssel kapcsolatban: nem nagyon értek hozzá ezért nem szeretnék hülyeséget írni. De szerintem az állatvédők már egy kicsit néha túlzásba viszik a dolgokat pl. hallgasson pl. komoly zenét a disznó mert akkor lesz szép húsa stb. stb.

Tüncike, végre, hogy itt vagy :wink:
Vendég

Jó éjt Melcsike, én sem sokáig maradok már, húz az ágy lassan.
Vendég

Én egy olyan riportfilmet láttam, hogy a francia-német állattenyésztők azért próbálják meg Nyugat-Európában lejáratni a a magyar húst, emrt itt sokkal jobb és olcsóbb, de nekik az nem biznisz, ezért inkább megpróbálják tönkretenni a a magyar mezőgazdaságot..Hozzáteszem, sikerrel.
tünci28

Has téma:
azt a nadrágot amiben a találkozón voltam,24 hetesen még felvettem.
19 hetesen egymás mellett ültünk a barátnőmmel a kanapén és kérdezte, hogy biztos e a félidő, mert az ő hasa nagyobb(175 centi 68 kilo) és ő nem terhes...

Az a helyzet Betti, hogy én úgy láttam, hogy nálunk széltében is kényelmesen elfekhetnek a babók, nem kell kidudorodjon! :oops: :wink:
tünci28

Akkor jó éjt Kislányok!
tünci28

Igen Tünci. Apukám is agráros, ő is azt mondja, hogy a lejáratásra mennek rá nagyon.

Milyen napod volt ma?
Vendég

Én még vagyok egy kicsit Tüncike :lol:

Tegnap csináltunk egy has-pocak fotót, feltegyem / feltehetem?
Vendég

persze muti!!!!!!!
tünci28

hja kérem, ma megrázott az áram, vettek fel jegyzőkönyvet, meg megfigyeltek,meg minden..úgy néz ki már megmaradok. :D
tünci28

Kép
Vendég

Úristen Tünci, hogy történt???
Vendég

Oh....tényleg poci!!!! :D

Hát igen, nekem ilyesmi volt a vége táján, csak ugye magasabban ért...Jaj, most de irigyellek, de azért vigyorgok ám, mint a tejbetök!!!
tünci28

Kipróbáltam egy hajvasalót és megfogtam a sütő részét, hogy melegít e.Aztán az áramütés(éreztem hogy akaratlanul rámarkolok),aztán csattanás, szikra a fejem mellett elrepül, aztán füst, meg büdi....
álltunk bambán a kollegával, szép lassan leültem..egy darabig úgy maradtam..zsibbadt a kezem, meg kb egy órán át fájt, de aztán semmi extra.
tünci28

Tényleg nem gáz, hogy felraktam a képet?

Na ezért is örülök, hogy táppénzen vagyok, mert már a melóhelyen is el kellett volna mondani mindenkinek...
Vendég

Jaj és még azt akartam, hogy csinálj ám hétről -hétre pocakképet, ezek olyan szép emlékek lesznek, milyen jó lesz majd nézegetni, mikor már kinnt lesz...

Én úgy sajnálom, hogy nincs ilyenem...
tünci28

Jó estét, lányok!

De jó, hogy még itt vagytok. :D

Tünci! Áramütéssel nagyon vigyázni, páromnak párszor már volt benne része, az utolsó kettőnél a kórházban kötött ki. :(

Boboka! Micsoda poci! :D Szépen látszik már kicsi Picúr lakhelye. :D

goodfairy

engem nem zavar Boboka, túl vagyok már az agyzavaron ami a múltkor volt,tényleg.

örülök az örömötöknek és annak még jobban ,hogy megosztjátok velünk..
tünci28

Hú az nagyon durva lehetett :!: :!: :!: Azért bármilyen kis zsibbadást vagy bármit érzel gyorsan doki, ok? Vagy mit mondtak, ha eddig nem volt baj akkor már nem is lesz ugyi?
Megkérdezhetem, hogy milyen márka volt?
Vendég

Szia Jótündér!

jaj, nekem is mondták, hogy hívnak mentőt..Na mondom, azt aztán nem!!!!
tünci28

Betti! Írtam már, nem akarom magam ismételni, hogy nekem is sokáig nem látszott. Mikor főnökömnek bejelentettem, hogy kismama vagyok 14 hetes terhes voltam és csodálkozva nézett a hasamra, hogy az ő feleségének ilyen idősen már rég látszott. Én meg a régi kosztümjeimben virítottam. :D

goodfairy

imetec volt.de még sosem volt ilyen.Azt mondták, ohgy ha néhány óráig nem áll meg a szívem ,akkor megmaradok! :lol:
tünci28

Tünci, most csinálunk a 8. héttől.
Lackókámmal nekem sem volt az elejétől. Valahogy nem is figyeltünk ilyenre oda, olyan természetes volt minden és gyorsan teltek a hetek...
De most megörökítek minden pillanatot amit csak tudok.

Szia Jótündér

Ma találkoztam egy nagyon kedves barátnőmmel. Mutattam neki két képet Lackóról, de mondtam, hogy csak akkor mutatnám meg, ha nem zavarja. Örült neki, hogy vittem, mondta, hogy ő már a találkánk elejétől szeretett volna Lackóról kérdezgetni, de nem tudta, hogyan kezdje. Egyemmeg, annyira jól esett, hogy kíváncsi ránk, olyan jó volt.
Vendég

Tünci, akkor megnyugodtam, tényleg nem szeretnék senkinek fájdalmat okozni a képpel meg azzal, hogy ilyenekről beszélünk.

Nekem nem olyan márkám van szerencsére 8) Bár lehet, hogy tényleg csak kakukktojás volt és a többi termékük meg tök jó
Vendég

ennek örülök, hogy van aki szépen közelit az emlékéhez...olyan jó lenne, ha a számunkra fontos emberek, mind így megértenék min megyünk keresztül még most is.Tegnap én is jól kibőgtem magam és olyan jó lett volna beszélni valakivel..de olyankor sosincs más,csak Ti.
Még ma is elcsodálkozom, hogy életem legfontosabb eseményét nem a szó hagyományos értelmében vett barátaimmal osztom meg nap, mint nap, hanem veletek.
tünci28

Hát ilyen bármilyen cuccal előfordulhat, a gond az volt, hogy nem a burkolatot fogtam ,hanem a fémet.

azt hiszem csinálok ma új vonalzót.
tünci28

Anita, család már alszik?
tünci28

Látod, én is elveszítettem egy barátnőt már az érzéketlensége miatt...

Sőt van még egy barátnőm, akinél szintén megkérdeztem jó pár hónappal ezelőtt mikor találkoztunk, hogy mutassak e képeket, mondta, hogy persze, megmutattam, és mintha leprást látott volna, kb. úgy nézett ki. Hát ezek után kicsit más lett a kapcsolatunk :?
Vendég

Lánykák, megyek aludni.

Tüncike, holnap vigyázz magadra a melóhelyen.

Jótündér, próbálj ma viszonylag korán lefeküdni és egy jót pihizni:)

Hasli nagyon hamar eltűnt ma :(:(

Puszi nektek, jó éjt
Vendég

,-DE èdi pocakod van Boboka!

Lànyok! Nem ,csak minket tàmadnak ,söt multkor a franciàk kacsa ügye volt a baj....màrmint a svàjciaknak.
Mikor itt kiderült tavaly,hogy macskàkat nyuznak a bundàjukèrt itt a nagy nyugaton ,akkor is oriàsi volt a felhàborodàs!!!
Az igazi àllatvèdö ,meg ne a tenyèsz àllatot vèdje(diszno)!
Èn is ,csak a kinzàs az orvadàszat ès a kikerülhetö àllatisèrletek ellen vagyok!

Ne haragudjatok ,de ezen ki akadtam! Nem mindig feltètlenül Magyarorszàg az àldozat!!!Nem mindig mocskolni akarnak minket!!!
Van rolunk böven pozitiv reklàmok is!
Vendég

Itt vagyok ujra Boboka!
Vendég

Láttátok az új soproni reklámot!

Az már igen, libabőrös vagyok, annyira jó lett ,hihetetlen a fickó, meg az is, hogy az egy sörreklám!

Jó éjt csajok, megyek én is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.02.24 23:04-kor.

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?