sziasztok,
sajna István betaknyosodott, szerintem amíg jógán voltam és papával sétáltak akkor fújhatta meg a szél a kis pofiját, amúgy jó kedv, csak 20 percenként porszívózzuk az orrát.
Aliz, csak annyit tudok javasolni, hogy ha gondolod megadom annak a szülésznőnek a telefonszámát aki tartotta a szülésfelkészítőt, azt mondta bármi kérdéssel hívja bárki bármikor, ő 24 órás szolgálatban van
Kérd meg ha egyszer ügyeletes hogy mutassa meg az osztályt, és erre van lehetőség szekszárdon is, szerintem már ez is sokat számítana a döntésnél.
A dokinő neve Dr. Tidir Alisza Vasziljevna, Tidir doktornő. Bármelyik délelőtt bemehetsz a kórházba hozzá, vagy szerintem délután is, de sokan ajánlották a Kiskunhalasról átjött orvosokat is, a Jeremiásról eddig csak jót hallottam, az ő telefonszámát is meg tudom szerezni, mert egy utcabeli anyuka nála szült még nincs egy éve. Ő azt mondta, hogy felhívta telefonon, és őt is a kórházba hívta be, akkor találkoztak és utána nála is maradt. A kismama jógán van egy anyuka aki a másodikat szüli Malbaskinál, ő bízik benne és elégedett vele. Szóval az igazság az, hogy rosszat mindenkiről lehet hallani... a múltkor tanácsadáson totál kiakadt két kismama hogy a dokinőnél szülök, mert szerintük Ő csak általános orvos és nem szülész nőgyógyász, és hogy rosszakat hallottak róla... hát csak röhögtem az egészen. Ebből is látszik hogy ahány ember annyi pletyka, és tapasztalat.
A szekszárdi szobatársam február végén megszülte a másodikat, szintén szekszárdon, rossz tapasztalat nincs, de semmi változást nem tapasztalt a hozzáállásban két év óta, de onnan legalább 4 nap után hazaengedték.
nehz döntés az biztos..
na megyek mert megyünk mamáékhoz ebédelni, ja és délután megyek Szekszárdra a Munkácsy kiállításra!! Már nagyon várom
Puszi