Helló!
Végre ide is elértem.
Szombaton elhoztuk a fényképezőt, mert szóltak, hogy megjött a pesti szervízből. (Már nagyon örültem, hogy egy lépéssel közelebb kerülök ahhoz, hogy megmutogassam a műveimet.) Hazahozzuk és azt hiszitek, hogy jó? Hát nem. Ugyanolyan rosszul működik, mint előtte.
És ráadásul a férjemnek azt mondták a boltban, hogy nem is kell kipróbálnia, mert ők megnézték és jól működik.
Erről ennyit.
Kata, Te egy gondolatolvasó boszi vagy!
Én is pont arra gondoltam, hogy Kodának küldök egy talis képet. De sajna nem igazán találtam, mert általában megszüntették az albumokat. Ezért az jutott eszembe, ami Neked is.
Szóval akkor megtennéd, hogy egy nem túl antifotogén képemet elküldöd ennek a nagyon kíváncsi leányzónak? Köszi.
Most már végzek az offozással.
Látom nagyon átlovagoltatok más kommunikációs módra, de azért gyertek ide is, jó??
Szalvéta ügyileg nem sokat haladtam a hétvégén, mert tanulnom kellett. Így most négy képkeret is vár rám, hogy a hálóba készítsek egy sorozatot. De ami késik nem múlik!
Velem is volt már, hogy elfelejtettem az akasztót beletenni a képbe. Ekkor kétféle dolgot csinálok:
1) Úgy hagyom és a falnak támasztva díszeleg a kép.
2) Párom kifúrja és óvatosan belegipszeli, amit én elfelejtettem. Szóval ez is működik.
Koda, a Gombóc féle strukatúr gipsz az nem jó a strukturált képkerethez? Bár, ha abból is jó lett neki a képkeret, akkor nem fog kárba veszni.
Abból a katalógusból hogyan lehet rendelni?
Dodus