Na szép jó reggelt!
Végre nem esik a hó!!!!
Vanni!
Szupi a szoba!!!Nekem nagyon tetszik a kiságy!Pont azért mert látszik h régi!Imádom ezeket...na persze tényleg kicsit helyre kell pofozni h gyerekbarát legyen,de menni fog,nem olyan vészes a helyzet!!!Ja és nálunk is hasonló zöld a gyerekszoba,illetve zöld-sárga.Ha tényleg jönnek hétvégén a cuccok,akkor dobok én is képet!
Pocakod is tök szép!Tessék hízni is,mert elfúj egy nagyobb szél
Ági!
Párodnak mielöbbi gyógyulást!Nektek meg kitartást!!!Mázli h be tudtok hozzá menni!!!
Krém!
Azért remélem h jelez a szervezeted ha túlhajtod magadat!A zsalut én is imádom...mondjuk én apcimat nem kéne rábeszélni,neki is tetszik alapból!
Panndi,Eszti!
Mennek a drukkok a dokihoz!!!Aztán remélem h mindkette hazajöhettek és nem fognak benn!
Dóri!
Én se bírnám kenyér nélkül!Én naponta legalább 2szer eszem kenyeret!Azért is álltam rá a saját kenyérre,talán az jobb.Rozsosat eszem,és most a rozslisztem teljes kiörlésű is...szóval remélem h nem kell lemondanom róla....
Böbi!
Én ilyet még nem hallottam
Mi az h nem vállalja ha 15 kiló felett hízol?Az ember sokszor nem tehet erről...ilyen adottságai vannak és kész!Még jó h az én dokim nem ilyen szigorú....
Pingi!
Ha gondolod szervezhetünk egy jógacsoportot!Mármint elmehetünk együtt páran
Nekünk jövőhéten pl nem lesz szülőszoba látogatás a kórházban,csak a légző meg relaxációs gyakorlat lesz megtartva.Egyenlőre még nem mondtak biztosat h mikor lehet újra látogatni...szerintem még 1-2 hét biztosan!
Ja Pingi és a többiek!
Szerintem ide is e lehet jönni,mármint erre a légzőgyakorlatra meg relaxáció!Senki nem fogja megkérdezni h ott szülsz e...ingyen is van.Én még soha nem voltam ilyenen,nem tom milyen lesz...de már nagyon kíváncsi vagyok