Új privát üzeneted érkezett!

Nóri!
Képeket várjuk!!!

Kriszti!
Nagyon szép a babakocsitok?
Befér a csomagtartóba??(a miénk nem :oops: )

Kép

Kép
katlina

Katénkám, képeket már tettem, de csak neked, csak itt és csak most:KÉPEK

Nóri és az ovis...
Kép
elin

én ezeket nem láttam még :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

na jó van amit már láttam

Kép

Kép
katlina

Katlina: Köszi szépen. Igen befér a csomagtartóba, habár nem hiszem, hogy túl sokat fogjuk autóba rakni. Szerintem inkább a saját kerekein fog gurulni sokat. :D :D Mert sajna nekem még nincs jogosítványom. :(

Úgy érzem megint valami pech szériába estünk. Délbe Zsolti rossz hírekkel jött haza. Pénteken nagy gyűlés lesz a munkahelyén és lehet, hogy elveszik a készenlétet. :cry: De ami már biztos, hogy jövő hónapban már nem kapnak ebédjegyet. :cry: :cry: Ha ez még mind nem lenne elég 11-kor kimentem megitatni a birkákat, meg a malacokat és az egyik nem állt lábra gyorsan felhívtam Zsoltit azt mondta majd délbe megnézzi, hát állatorvost kellett hozzá hívni. Aki nem rég ment el, közölte velem, hogy eltörte a malac a lábát. :( :( Szóval felhívtam a hentesünket és közölte, hogy vagy szerdán vagy csütörtökön este eljön és levágja munka után. Ami azt jelenti, hogy ő 5 óráig dolgozik de Rákócziba és legkorábban 18 órára ér ide. Szuper éjszakai disznóvágás. :( Már csak ez hiányzott. De legalább mind a három le lesz vágva szülés előtt, de hogy egy hónap alatt 5 malacot vágjunk egyszerre ez nekem kicsit sok. Ugyanis a maradék kettőt március 7-én vágjuk. (Szokták mondani minden rosszban van valami jó is.) Még meg se mondtam Zsoltinak, hogy elintéztem neki egy éjszakai disznóvágást. :? Most megyek megpróbálom neki szép óvatosan beadagolni úgyis itt dolgoznak a szomszéd utcában. Így legalább én is sétálok egyet. Így mire 4 után haza ér addigra lehigad és beletörődik. :lol: :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Lususnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Azta' mennyi termés volt míg mi a fülészeten voltunk!

Sajnos elkiabáltam, hogy Marci meggyógyult :( Az arca még tele van váladékkal. Most antibiotikumot írtak fel neki. Orrát, arcát melegíteni kell - muszáj lesz, bármennyire is utálja.
Felküldtek minket a röntgenbe is, hogy az arcát megröntgenezzék. Nagyon aranyos volt, és nagyon ügyes, pedig egyedül kellett odaülnie, és a homlokát nekitámasztani a gépnek. Hozzátartozik, a röntgenes hölgy is nagyon kedves volt vele, utána meg is mutatta az arcáról a felvételt. "Ilyen az arcod, bőr nélkül" Vártam, hogy mikor mondja Marci a kép láttán, hogy "szellem!" de nem mondta :)
Jövő hét kedden, egy hét múlva kell újra menni a fülészetre. Ez van sajnos :(

Nóri! Jó lehetett a farsang, nagyon aranyosak a képek.

Letti! Édesek a gyerkőcök. Atika milyen kis huncutul mosolyog :)

Évi! Én is nemrég olvastam egy cikket, miszerint nem biztos, hogy elég 1 oltás a védelemhez. Majd meg akarom kérdezni az orvosunkat erről, de úgy néz ki, oda csak a jövő héten megyünk.
Igen, most én vagyok táppénzen Marcival, de rá akarom venni Apát, hogy váltson fel, mert én így nagyon sokat lennék itthon.

Tündi! Szóval Luca is alkotott :D Marci meg időnként a nyomtatót használja garázsnak, csoda hogy még nem romlott el, mindenfélét találtunk már benne. (az alja ugye lenyithatós, ahol jön ki a papír.)
Biztos érzi rajtad, egyébként, hogy izgatott vagy. Ami nem csoda :)

Kriszti! klassz babakocsitok van, és ezek a cuki kis ruhák... :)

Móni Lucájának!
Kép
judit_79

Óóóó, Kriszti :cry: ezt jól összeszedtétek. Szegény jószág is. Mit csináltok annyi hússal? Megy a fagyóba?

Katlina: :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lucának nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Nóri: Kimérésre szoktunk vágni. :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

[url]Köszönjük szépen a dicséreteket. Hát Ati igen erősen gombóc jellegű. :D :D

Kriszit! nagyon cukik a babruhák, jó massziv a babakocsitok.
Szegény röfikék. De te már ne dolgozz sokat.

Nóri! Szupik a farsangi képek nagyon édes Lilcsi Francival. Nagyon jó lett Lilcsi ruhája.

Tündi! Na végre, akkor már csak pár óra van hátra.de jó.

Judit! Gratula Marcinak, hogy ilyen ügyes volt. És jobbulást neki.
Ti is Orosz doktornőhöz jártok?

Kép
Kép
mongi

Na végeztem mindennel :) Márcsak legyen este 9óra :D

Kriszti,szegény kocácska :( Hát ezek a megszorítások szerintem mindenhol érvénybe fognak lépni sajnos :?

Judit,szegény Marci.Akkor még egy hét kényszerpihi :?
A nyomtató pont megfelelő garázsnak :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Apa 3-kor hívott,hogy indulnak a reptérre,na akkor várhatnak még jó sokat! :(
Kaja készen van már? :) Ez a legrosszabb a várakozás,hogy mikor csörren meg a telefon,hogy itthon vannak!

Judit!
Marcinak jobbulást!
Vendég

Na úgy látszik előzőt nem küldte el..

Hajni,kaja kész,konyha takarítása kész,minden készen van apa érkezésére!:)
Negyed 3kor üzent,hogy Bakuban vannak,tankolnak és indulnak.Nem bánánm ha előbb érnének pestre,mint 7óra.

Kép
Kép
tundi24

Lucuskának!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!
Meg vagyok én is de hulla vagyok úgy hogy nem tudok sajnos írni majd hétvégén beszámolok a melóról. Jó sok munka van /mindent meg kell csinálnom/ 2 napja az irattárban vagyok .... :(
puszi mindenkinek!!!

KépKép
diÁcska

Vali! Elhiszem,hogy kivagy,de majd belerázódsz megint a dolgos hétköznapokba! :wink: :)
A hétvégi beszámolót várjuk nagyon!
Vendég

sziasztok

Gyönyörűek a kis farsangolósok. Betegeknek jobbulást kívánok.
Tündi: kívánom ,hogy gyorsan repüljenek a percek Apa hazatértéig.

Nekünk tegnap volt egy jó tömött napunk (igaz én szerveztem mindent egybe, hogy Pistinek elég legyen egy nap szabit kivenni). Így reggel a kórházban kezdtünk UH, meg doki bácsi meg is vizsgált. Sajnos a múltkori citológiás eredményemnél találtak gyulladást (pedig nem is vettem észre tüneteket, csak mikor el kezdtem figyelni az eredmény után akkor vettem észre ,hogy kicsit több a folyásom), úgyhogy most kezelgethetem magam hüvelytablettával 6 napig (sajnos ez már nem is az első, hihetetlen könnyen össze tudom ezt szedni).De a babóval minden rendben szépen nődögél és jól is fekszik. Egyébként a méhszájjal sincs gond hál'Istennek.
Ezután ruhabeszerző körúton voltunk. Aztán hazamentünk pihizni, de akkor kitaláltam ha már itthon van Pisti a gyerkőcökkel átlépek az oviba megkérdezni mikor kell jelentkezni. Végül is áprilisban megyünk a lánnyal megnézzük az ovit, kérünk jelentkezési lapot amit majd május elején kell leadni. A vezető óvónő nagyon szimpi volt, és az ovi is olyan, mint amire emlékszem (remélem majd Emmának is elnyeri a tetszését). Ovi után gyors ebéd és irány a tanácsadás kis Pisti most kapta a második pneumococcus szurit, szegénykém jól meg is haragudott a doki nénire. Már a vizsgáló asztalra sem volt hajlandó ülni(persze még emlékszik az egy hónappal ezelőtt kapott 15 hós szurira). Szerencsére a szurinak a beadását követő síráson kívül nem volt semmi más mellékhatása. Kaptunk beutalót a gyereksebészhez az ambulanciára, hogy megkuksizzák a herécskéket meg a kukacot, kell-e műteni. Szerencsére nem kellett külön időpontot kérni, úgyhogy holnap reggel már megyünk is (beizzítottam apukámat egyedül nem mennék sokra velük, úgyhogy jön reggel hétre,hogy még a rendelés kezdésére érjünk oda, hátha nem lesznek akkor még olyan sokan).
Én nem ringatom magam illuziókban (anno Emma sem úszta meg a kis nyelvével a műtétet, hiába mondogatta a gyerekorvos ,hogy majd megnyúlik neki a nyelvfék..) hiszen a nap nagy részében nem a zacsiban vannak a golyszik. Csak ez nem olyan fájdalommentes mint Emmácska nyelvműtéte volt. (emlékszem akkor is nagy pocakkal ültem a kórházban Emma ágyikója mellett várva a műtétet). Nincs nekünk szerencsénk, pedig mikor kis Pisti született rögtön a kis nyelvét néztem ki tudja-e nyújtani (és örültem,hogy tudja), erre már akkor közölték ,hogy fitymaszűkülete van később meg kiderült ez ez ingahere dolog. Na jó nem panaszkodom tovább, majd holnap jövök mondani mire jutottunk.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lucus!
Boldog Szülinapot!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Csak egy üzit adok át nektek :)
Móni üzeni,hogy elromlott a gépe de amint megjavul jön hozzátok :)

KépKép
diÁcska

Vali! Kitartás :roll: :cry: .
Köszi, hogy szóltál Móniékról!

Lizocska! Mi volt a dokinál?

Tündiék jól vannak biztos :wink:

Én takarítottam.....jobb híján. :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Gratula a nagy fordulathoz! :lol: :lol: Hogy állsz a patchwork-özéssel?

Ó, igen, Tündiék biztosan turbékolnak....

Lizocska, várjuk a híreket.

Judit: Tesóméknak egyszer elromlott a videólejátszójuk. Szerviz rögtön, tesóm nem egy technikai zseni. Amikor mentek érte, közölte a szervizes ürge, hogy nem volt annak semmi baja, csak a műanyag katonákat, piritós darabokat, üveggolyókat stb. nem nagyon szereti. :lol: Hogy vagytok? Jobbulást!

Nekünk megint borzasztó éjszakánk volt.....áh.....lassan leszokom az alvásról.
jaimee1

Tegnap este 7-kor beszéltem Tündivel akkor landolt a gép Ferihegyen,apájuk szerencsésen megérkezett ,úgyhogy most biztos,hogy turbékolnak a galambocskák! :wink: Ez is eltelt! :D

Nóri! Jöhetsz hozzám is takarítani jobb híján! :wink: Most mentek el a szerelők,melegvízcső csere van a lépcsőházban!Reggel 8 óta nem volt se hideg se meleg víz a lakásban,átjáróház volt a lakásunk!

Erika!A fogacskák rosszalkodnak? :(

Amúgy tegnap valami front lehetett,mert Franci egész nap rosszalkodott!!!
Vendég

Nóri!
Ide is gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi már egy jó ideje hiszi lázban égünk,ma is bemutatta a játszótéren hogy telitorokból visítani! :twisted:

Tündi!
Nem kérdezem mért ne írsz :wink:

Erika!
Fogacska bántja,nappal sem alszik?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Letti! Igen, mi is Orosz doktornőhöz járunk.

Vali! Kitartást! És várjuk a beszámolót.

Lizocska! Jó sok mindent összeszerveztetek egy napra :)
Mit mondtak az ambulancián? Szegény Pisti :(

Erika! Remélem, azért nap közben ki tudod pihenni magad! Réka hányszor alszik nap közben?
Hú, a videóba még szerencsére nem dugdozott semmit Marci, na még csak az kéne :D
Köszönjük, jól vagyunk, csak ez a takonykór múlna már el...
Holnaptól szerencsére Apa itthon tud maradni vele, mert engem már nagyon várnak a munkahelyemen.

Nem is éééértem, hogyhogy nem ír Tündi :D Na jó, kap néhány nap felmentést!

Nálunk meg egyelőre úgy néz ki, Apa nem megy Csehországba (jövő héten ment volna) Aminek persze örülök, de elképesztő, hogy mennyit képesek kavarni náluk odabent.
judit_79

Köszi Erika :lol: ! Fejlődök :wink:
Foltokat ne is emlegesd :oops: semmihez nincsen kedvem, teljes depis vagyok :cry:

Hajni! Te szegény...akkor nálatok is ragyogni fog minden....anyuméknál 2-3 hete cserélték az ÖSSZES csövet a fürdőben. Na, az sem 2 nap volt. 2 hét, ebből 1 hétig munkaidőben nem lehetett vizet leengedni....se konyhába, se fürdőbe, se wc-ben. Komfortos lehetett :roll:

Jaj, csajok! Megtaláltam a gépen azokat a videókat, amiket Ildikó csinált, mikor Lili 1 napos volt, meg a hazahozatalt, meg mikor 1 éves kora körül náluk voltunk. Meg az UH-okat is. Most ügyeskedek a szétszedésükkel, mert van ezen mindeeeeen, még babamasszázs is :lol: Majd feltöltöm őket. Kis ordítógépem 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Látom mindenki Tündiéken feni a fogát :wink: :lol: Gondolom, majd csak jön és elújságolja, hogy milyen boldog :lol:

Vali, kitartás! Akkor lehet, hogy a barátnőmmel dolgozol együtt...

Katlina, hát férfi is tud hisztizni...Robika meg is mutatja! Végül is egy férfi legyen határozott és tudja, hogy mit akar :wink: Jó vígasz, mi? :lol:

Erika, nem irigyellek a nem alvás miatt.... hú, de sokáig csináltam én is! De hogy vígasztaljalak, mostanában Csongi olyan jókat alszik, szóval eljön még annak is az ideje!

Nóri, menj a munkaügyi központba, hátha indul tanfolyam!!! Az is jobb, mint a semmi!

Lizocska, majd mesélj! Melyik oviról beszélsz, itt a Manóvárról? Csongi is odajárt. A legnagyobb előnye, hogy 2 perc alatt ott vagy, ami két pici mellett sokat jelent!

Kriszti, mit szólt a védőnő? Hm, anyuéknál is állandóan disznóvágás van. Most lesz éppen náluk is pár hónap szünet! Vigyázz magadra, ne dolgozz sokat, majd a fiúk megoldják!

Judit, az jó, hogy nem megy a párod! Te meg úgy tűnik, nélkülözhetetlen lettél a munkahelyen? Rendeződnek már a dolgok?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri!
Ne legyél már depis! :( Remélem gyorsan megügyeskeded azt a videót,már alig várom,hogy láthassam! :D
Vendég

Itt van a turbékoló galambpár egyike :wink: :P

Megvagyunk,jól vagyunk menek is.. :wink: Na csak vicceltem! :)
Tegnap 3/4 9kor már itthon volt apa!Nagy volt az öröm,Luca aludt,de amikor felkelt égtelen nagy ordításba kezdett..ez ment egy jó ideig,aztán ivott tejcsit,és elaludt,aztán reggel végülis az apja mellett ébredt! :wink:
Azóta meg ha kimegy valahova az apja kezdi a hisztit!
:wink:

Nóri,várjuk a vidiket! :) Hagy nézzem meg a szépségemet! :)
Jobban vagy már?

Hajni,majd megyünk sörözni:) Az urad egy láda sört kért az én uramtól a csomagjaiért! :P

Judit,kavarás az van bent mindig,ezen én már meg sem lepődöm.Marci jobban van?

Erika,mi sem alszunk jól..de én ezen már meg sem lepődöm sajnos! :(

Kriszti,hogy sikerült a védőnői látogatás?

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Nos voltunk a doktorbácsinál. Azzal indult,hogy bementünk fél nyolcra, mert telefonon azt mondták, hogy nyolctól van rendelés, erre miután felvették az adatainkat mondta a nőci,hogy kilenctől van rendelés :twisted: szerencsére a doki bejött hamarabb és megvizsgált minket még a reggeli megbeszélés előtt. Az eredmény: mindenképp műteni kell, mert nagyon erősek a szalagok amik a golyszikat tartják és nagyon felhúzzák. A rosszban a jó az ,hogy nem a pocakjánál kell felvágni, mert annyira nincsenek magasan a golyszik, "csak" a lágyékjánál nyitják majd fel (ennek az is az előnye,hogy valószínűleg műtét után nem fog neki fájni) . A műtét altatásban kb. 20 perces lesz. Előző nap be kell feküdni mert akkor készítik fel a műtétre, másnap majd műtét után ha minden rendben jöhetünk is haza. Kérdezte a doki mikor legyen a műtét: most vagy nyár elején, mondtam,hogy inkább most, mert nyár elején már kint lesz a kis pocaklakó és tőle nem tudok majd kis Pistivel lenni a műtét előtt és alatt. Így 4-én kellett volna befeküdni és ötödikén műtötték is volna, a bibi csak az volt ,hogy itthon elolvastam a tájékoztatót az altatásról és abban azt írták,hogy a műtét előtt és után két hétig nem kaphat védőoltást(és ugye most hétfőn kapott). Felhívtam a dokit, mondta is,hogy akkor el kell tolni egy héttel így végül 11-én fekszek be a fiúval 12-én műtét. Emma a mamáékkal alszik, mert ugye pont akkor lesz Pisti külföldön. Úgyhogy most két hét izgalom és vigyázás nehogy megfázzon vagy elkapjon valami nyavaját , mert akkor el kell halasztani a műtétet.

Katlina: nálunk is a hiszti megy ezerrel. Emma is hisztis volt,de kis Pisti mindenen túltesz. Ha ne teszik neki amit csinálunk akkor elkezd toporzékolni (szó szerint a kis lábaival), és ordít ahogy csak tud. Úgyhogy ez tényleg nem lányos dolog csak. A tanácsadáson is előadta ezt a számot jó kis megjegyzéseket kaptunk a többi szülőtől (na mert ugye a világon egyedül a mi gyerekünk hisztis mindenki másé egy angyal :twisted: ), szegény nagy Pisti tök szarul érezte magát ettől, pedig mondtam neki,hogy ne törődjön velük, de hát ő a szívére veszi az ilyesmit.

Évi: igen a Manóvár oviba szeretnénk menni, és bizony a közelség is egy nagy előny.

Tündi: örülök ,hogy Apa hazaért, jó turbékolást nektek.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lizocska!Szegény kis Pisti! Csak nem ússzátok meg!:( Vigyázzatok akkor nagyon magatokra,hogy minnél hamarabb túl essetek ezen a mizérián!

Tündi!Jó turbékolást!De azért kukkants be néha! :wink: Most egy kicsit fellélegezhetsz,ha Luca apán fog csüngni! :D

Mi ez a pangás????
Kép
Vendég

Sziasztok!

Évi! Hát most tényleg jól jön, hogy nem megy a párom, mert így a jövő hét közepéig itthon tud maradni Marcival. Nem mondanám, hogy hű de fut a szekér a cégnél, de azért meló van bőven...
Csongi csak mostanában alszik jókat? :) Én most nem panaszkodhatok Marcira, mert majdnem mindig végigalussza az éjszakákat, és napközben is alszik jó két órát. (És most kopp-kopp! :) )

Tündi! Na akkor jó turbékolást nektek! :) Köszi, Marci jól van, ma is pörgött egész nap, úgyhogy komoly baja nem lehet... Remélem, jövő hétre teljesen kigyógyul a náthából is.

Lizocska! Jaj, szegényke :( Remélem, nem lesz semmi gond sem a műtét előtt, sem utána!
Emma csak volt hisztis? Mármint most már nem az? Csak mert nálunk a 3. szülinap után kezdett jönni az igazi hisztis korszak! 2-2 és fél évesen tök jól kezelhető volt Marci, mit nekünk dackorszak, aztán 3 éves korában kezdett igazán akaratos lenni. Ezt akarom, azt akarom!! Ja és mérgesen toppant hozzá a lábával :) Hát, majd csak kinövi, addig meg kell hozzá sok-sok türelem.
judit_79

Jó regeglt!

Hajni,itt vagyok.Apa kitette a lábát az orvosira,és megint itt kezdem a napom :wink: :D
És reggel ahogy húztam fel a redőnyt egy kis opel autócska áll az udvaron,kát,hogy nem a mienk,de lehet nem adom vissza a gazdájának :D

Lizocska,hát remélem rendben átestek ezen a műtéten,és,hogy kis Pistit sem fogja nagyon megviselni!

Judit,na akkor jó,hogyha Marci már rosszalkodik! :)

Nóri,te jól vagy már?

Erika,hogy aludtatok?Mi most nagyon jól.Mondtam apának rakjuk be Lucát az ágyába,de mihánt letette már is felkelt,és be kellett vinni közénk.Hát nem tudom hogy fogjuk vissza szoktatni,de lehet sehogy,hanem majd szépen a saját ágyikójában fog aludni ha készen lesz a felújítás.Addigra kap egy ágyacskát.Legalábbis bízom benne,hogy azt szeretni fogja.Sosem volt egy kiságy imádós :?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Judit!Jó,hogy nem megy apácskátok,biztos jól ellesznek majd Marcival otthon!Örülök,hogy már jól van! :)
Mi apánk ma szolgálatban,jövő héten meg végig gyakorlaton :? sajnos nem úszta meg! :(

Tündi!
Örülök,hogy itt vagy!Szerintem az opellel állj be a garázsba,a seat-ot meg állítsd a helyére hátha nem veszik észre a cserét! :lol: :lol: :lol:
Lucus apázik nagyon?

Nóri!Jól vagytok?Depi remélem a múlté? Írjál,mert hiányzol!!!Sikerült a videót megcsinálni???
Vendég

Hajni,nem is rossz ötletet adtál :) A színe egyforma a két kocsinak :wink: Akkor ma apa nélkül lesztek.Én is hallottam a gyakorlatról,jó időben mennek megint.
Luca elégg apás lett,olyan,mint mielőtt kiment.Tegnap ahogy kitette a lábát az ajtón,Luca elkezdte rugdosni az ajtót,meg dörömbölt,toporzékolt.És este meg pofoszkodott,mármint engem,mer adtam puszit az apjának :shock: Néztünk nagyokat mind2en.Ma reggel meg mutogatott az ágyba,hol nincs ott senki...
Úgyhogy lesz gond azt hiszem...

Kép
Kép
tundi24

Kriszti,kaptál időpontot 13.ára?Mert én nem,így 10én kell mennem.

Kép
Kép
tundi24

Jóu reggelt!

Tündi: Egész jó éjszakánk volt, megjegyzem, eleve viburcol-lal indítottuk.

Réka alapból apás. Talán mert apa keveset van itthon, nem tudom. Most hétvégén már ott tartottunk, nem lehet róla levakarni, én alig léteztem. :shock: :( De kompenzál is Réka, mert amikor nagyon fogzik, akkor meg én vagyok a mindene.

Hajni: Magatokról valami?? Igen, fogacskákkal kínlódunk. Már csak 16 tejfognak kell áttörnie.... 8) 8) :lol:

Szíp napot!
jaimee1

Itt vagyok, meg vagyok...küzdök a videókkal....nem akarja az igazságot :?
Az Uh-ok már fent vannak a www-n, igaz, azokkal nincs nagy gond, mert nincsen hangja sem.
Emezeknél vagy a kép a f@s, vagy a hang :evil: Már nem tom, hány progit kipróbáltam :roll:

Liz, akkor gyorsan túl lesz Pisti a műtéten. Nem lesz könnyű neked. :cry:

Hallottátok, mármeg a rómaiak rendőröket vertek laposra :evil: :evil: :evil: :evil: ? És még mindig ezeket védenék.....röhejes.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,én még nem hallottam...de szerintem mindig is őket fogják védeni :?
Megyek megnézem a www-s vidiket!:)

Kép
Kép
tundi24

Szép Napot!

Liz: Remélem nem fogtok összeszedni semmit és gyorsan túl lesztek a műtéten. Gyors gyógyulást kívánok előre is.

Tündi: Autócsere miért ne. :lol:

A tegnapi védőnői láttogatás sokat nem ért alig volt itt 20 percet, mert fél 12-kor jött és amikor megjött Zsolti ebédelni fogta a kabátját és elment. Pedig nem ilyesztő a férjem vagy még is. :shock:
Jaj majd elfelejtettem megkérdezni. Azt mondta a védőnő, hogy szoptatás ideje alatt ehetek mindent még a K betűsöket is. Ezek szerint én rosszul tudom, hogy ezeket nem lehet enni mert a babának hasfájást okoz????
Az éjszakai disznóvágás ma lesz. :? Már előre kész vagyok. Egy pár napja megint alig alszok valamit. Ja és 13 órára jönnek ki az önkormányzatból, hogy megnézzék az előttünk lévő házat. Úgy láttszik hatásos ha az ember kicsit kinyitja a száját. Remélem nem csak megnézzik hanem lesz is valamilyen lépés a megoldás felé. A mai nap legszebb része pedig a délutáni fánk evészet lesz. Mert ha elmentek innen az önkormányzatosok akkor megyek a mamához fánkot enni.

Most megyek csinálok egy kis paradicsom levest. :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Nóri! Ne add fel! :D Hol hallottad a hírt a rómaiakról,és a rendőrök hagyták magukat vagy csak túlerőben voltak??

Erika!Köszi szépen jól vagyunk meggyógyultunk!Franciska folyamatosan rosszalkodik,széthányja a lakást,nem győzök utána pakolni!
Akkor nem bíztad az éjszakát a véletlenre! :D (viburcol)

Tündi!Hát mire valók a barátok,hogy ilyen jó ötletekkel lássanak el! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti!
Én is úgy tudom,hogy a K betűseket azért jó kerülni szoptatás alatt,nem tudom a védőnő mért mondta hogy bármit lehet!Én nagyon odafigyeltem anno,hogy mit eszek mégis volt pocakfájás nem gyengén,mi lett volna ha jóízűen megettem volna egy nagy tál töltöttkápit! :roll:
Vendég

Kriszti: Mindig van valami elmélet. Kerüld a K betűseket! Aztán meg hogy ne kerüld, ehetsz bármit. Az igazság valahol ott van, hogy ezt majd neked kell kitapasztalni. Neked és a babának. Nem csak a K betűseket, hanem mindent. Réka pl. a paradicsomra volt hasfájós, minden formájában, a káposztára nem. A babra szeles lett, a borsóra is....a karfiolt bírta. fene se érti....

És ahogy írja Hajni, igen, van hogy bármit eszel, hasfájós a baba, ezért vagy azért.
jaimee1

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Milyen kis éber volt már a kórházban is. Nekem ez fura, mert Réka folyamatosan aludt, hangját sem hallottamÉsésés...milyen pici volt.... . És széééépséges..... :P :P

Az uh-k szuperek, nagyon szépen látszik a babó. Mé' nem vesz mán M. doki egy normális uhut?????Más dokinek talik rá.
jaimee1

Győztem....!!!

A barnák rokkant parkolóba álltak, a rendőrök szóltak érte, erre 4 felnőtt és 2 gyerek helybenhagyta őket. Védekezni???? Mer már bárki is ellenük? :evil: :?

Kriszti! Neked kell kitapasztalnod, mire lesz érzékeny a baba. Enyém még a joghurtra is. Egyik ismim meg tányérszámra ette a káposztás dolgokat, meg mindent, nem is nézte, mit eszik, és kutya baja volt a gyereknek. Minden lehetséges.

Hajni! Kééérlek! Hányásról ne beszéljél máááár :? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Éber :? khmmm...na, igen...és még 4 hónapig....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na sikerült Francit elrángatnom a számítógép elől!Nagyon tetszettek neki is a videók!Na meg nekem is!Az egy naposat meg is könnyeztem!Nagyon szuperek ezek a videók,olyan kár hogy nekem nincs ilyen csak képek!

Francit idézem:Jícsi a jebjobb bajátom! :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?