Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést.
Megvagyunk egyenlőre nem betegen, de már nem bízok semmiben. Sajnálom, hogy ennyi helyen hordják betegen a gyerekeket, főleg,, hogy lenne más megoldás is. 1-2x mondjuk én is hoztam haza az oviból a Matyikát, 1x a bölcsiből Pankit, de ezek olyan esetek voltak amikor nem volt teljesen tiszta hogy szimulál-e a gyerek (Matyika, mert Panki nem).
Humi!
Nagyon sajnálom, a baba elvesztését! Megértem, hogy nem jelentkeztél! Remélem hamar túl lesztek rajta, és újabb pocaklakó költözik Hozzátok!
Fiúk nagyon vagányak voltak!
Mely!
Remélem nem leszel beteg!!!
Ed!
Hű amindenit! Felülmúltátok Matyika pöttyeit! Szegény gyerekek, nagyon dúrva! Kétség sem fér hozzá hogy van bőven ellenanyagotok mostmár!
Karmen!
Orsi is gyönyörű volt!
Klassz dolog ez a farsangolás! Azért mennyi új dolog jött az életünkbe az ovival/bölcsivel! Jobban ünnepeljük az ünnepeket, farsang, húsvét, évszakok stb...
Ez olyan izgalmas.
Tegnap voltam melóhelyen. Kiszámítottuk a szabim...Március 27.-én kell kezdenem
De én már menni akaroook! Hiányzik a munka...meg nagy bennem a várakozás, tudjátok mint vizsga előtt, mi hogyan lesz, hogyan oldjuk meg az "új" életünket. A várakozás nem jó...
Így felajánlottam a főnöknek, megyek vissza hamarabb és majd a fennmaradó szabit kiveszem később. Örült is meg nem is...mert menni kellene, de éppen parkettázás van az irodában, mindenkinek gond hogy hova üljön, nem hiányzik még 1 ember, meg a későbbi szabi kiadás ugye az gond később is, főleg hogy jön hozzá az évi 37 nap egyébként is...de munka meg lenne. Abban maradtunk hogy hétfőn elmegyek Békéscsabára a régiós értekezletre ott több további időpontot is elmondanak, így majd utána eldöntjük hogyan legyen...
Teszek fel én is 2 képet.
Matyika kalózként:
Panki meg nem volt jelmezben, de a legszebb szoknyájában kisebb sajátkészítésű kiegészítővel (fejpánt, cipőcskék, karkötő) Bölcsiben kérték ne legyen nagy a felhajtás...