Sziasztok!
Bodzi, jaj de jó, hogy jöttél!
:):) Még, még, még! Úgy hiányoznak a ritkán járok!
Remélem Apa gyorsan talál munkát, nagyon Drukkolok!
Ha tudsz, dobj majd egy képet Bencéről, biztosan nagyon nagy fiú már
Fejest ugrani?
Jesszus, jó lesz ezekre felkészülni.
Marietta, ahogy olvastam az anyósod féle történetet, hát nyílt a bicska a zsebemben.
Én a helyeben biztosan jól elküldtem volna a ....-ba.
Nálunk a hozzátáplálással kapcsolatban csak addig volt erőszakos, amíg el nem kezdtük, de addig nagyon. Most meg már szerencsére békén hagy. Egyébként ne keseedj el, a csecsemős klubból az egyik csajszi kisfia most lesz 10 hónapos, s gyakorlatilag 1-1,5 hónapja kezdett el anyatejen kívül más kajcsi iránt is érdeklődni! De most meg már nagyon jó étvággyal eszik
Szóval lehet, hogy Flóra is ilyen. Amíg az Ő igényeit az anyatej kielégíti, addig mindenki aki mást mond, fogja be!
Vízkőoldás: most ráálltunk a bolti citromlére
Annak még a szagát is bírom, míg az ecettől töményen rosszul vagyok
Nándorka, nagyon szuper lehetett az állatkert
Remélem idén nyáron mi is eljutunk majd Petivel
Szeretném, ha tetszene neki, én imádom
Esztora, nagyon jó síelést!
Tessék keveset esni, s egyben hazajönni!
:):)
Álmosnak Nagyon Boldog Névnapot!
Krisz, ezek szuper jó tesztek! Ne izgulj, ott van az a kicsi Maszat a pocakodban, s minden rendben lesz vele!
Szeri, sajnálom a rosszullétet
Petivel én is mindig pocsékul voltam, de az vigasztalt, hogy azért van így, mert a hormonok dolgoznak.
Arwen, gyógyulást Neked!
Vivi, sajnálom a visszeret, hátha hatni fog a kenőcs
Szobadekorációra azért még van idő, inkább pihenj amikor tudsz!
Vicky, drága olvastam a blogodat. Nagyon sajnálom hogy Ti is keresztül mentek ezen.
Nálunk pontosan ugyanígy történt minden, ugyanígy éreztem Én is. Fáradt voltam, kimerült és lelkileg összetört. Úgy gondoltam, nekem ezt bírni kéne, s mégsem megy. Piszkosul dühös voltam a Páromra, hogy Ő miért alszik édesdeden, miközben én csinálok mindent.
De tény, hogy egy gyermek születése annyira új helyzet, hogy nekik is meg kell szokni. Hisz amíg otthon vannak az első 1-2 hétben, nincs más dolguk, csak nekünk segíteni. Aztán visszamennek dolgozni, s bizony estére annyira fáradtak (legalábbis az én Párom napi 12 óra munka után), hogy egyszerűen nincs ereje még a gyerekkel is foglalkozni. Nekem hónapokba tellett ezt elfogadni, feldolgozni. Amikor szabadnapos és itthon van, szeret vele lenni, nagyokat játszanak, de előtte bizony biztosítani kell neki pár órát, amíg kipihenheti magát. Hiszen csak egyikünk van gyeden, a másik dolgozik.
Most hétvégén pl. Ő volt Petivel vasárnap. Jó persze én etettem, altattam, pelenkáztam de egyébként szabad voltam. S ez alatt az 1 nap alatt akkora szerelem alakult ki köztük, hogy Peti folyton az Apja nadrágszálán lógott, hogy vegye fel, játszon vele. S Lackón is láttam, hogy élvezi. De kellett neki pár hónap, míg tényleg elkezdte élvezni, hogy van egy gyereke, akivel most már tud mit kezdeni, azon kívül, hogy csak ringatja.
S íme kis caládunk
Kicsit nagy a magasságkülönbség