Mofly
RMPPB!!!
De legalább időben jött..
Vicus
Egyben biztos lehetsz, a saját szülésednél ott leszel, nem fogsz lemaradni!
Mondjuk tegnap pont én is egy olyan sztorit néztem, ahol az anya meg volt rémülve a programozott császártól és hisztizett, a dokiknak már majdnem le kellett fogniuk. De ha ott van az ember, gondolom már nem a félelem lesz urrá rajta, hanem a „hadd fogjam már a kezembe a manóm” érzés!
Vizesedést még nem látok a lábamon, mondjuk én sokat fekszem és ülök, akkor fel van polcolva. Viszont gyűrűt már nemtok húzni, de az szerintem a husi miatt, legalábbis remélem.
Vérnyomim OK, neked?
Krisz
Nagyon remélem, hogy nem az endo hanem a stimu leállítása okozta a vérzést, vagy inkább beágyazódás, jaj de jóóó lenne!!!
Susy
Nagyon-nagyon édes Vinzent, olyan gyönyörű pofija van!
Róla sem lehet majd a csajokat levakarni!! Csak legyenek csajok is, mert most mindehol kiccsávók vannak!!
Dike
Átjárhatóságit nekem anno pé előtt csinálták, nemtom a laparral is ez-e a helyzet... feltétlenül kérdezz rá szerintem is!
Princzike
Fel a fejjel, szerintem egyértelműen látható az eredmény és ne feledd, nekem anno azt mondta a dokibá Meforal hatóideje kb 6 hónap! Tőlem nagy dícséretet kapsz, mert nagyon szépen csinálod a diétát és szuper sokat fogytál is, csak így tovább!
Tuti dokinéni is meg fog dícsérni! Mennek a drukkok csütörtökre! Igen, kórházi pakk már régóta egyben van, remélem majd csak akkor emeljük meg ha nyugiban bevonulok.
Ja és nagyon fullos a görbéd vazze, nekem tán sosem volt ilyen!!!
Szóval nem elkeseredni, minden a legjobb úton halad!!
Kata
Egy baja van ennek az ágynak... vagy nekem van bajom... elég magasan van a pelenkázó én meg törpe vagyok, mondtam majd kell sámli nekem...
Éhes vok, reggeli idő van, aztán meg jön Bendus, majd jól megdögönyözöm.
K...va nagy hó van már megint. Holnap fogorvoshoz kell mennem, remélem addigra konszolidálódik már a helyzet...