Sziasztok!
ma megvolt a terheléses cukorvizsgálat. A lötyi szörnyű volt.
Eredmény holnap lesz, de csak utána tudok menni érte, mert holnap dolgozok.
Azért kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
Nagyon nem érzem jól magam. A fejem fáj, a szédülésem, és a kézremegésem elmúlt, de ez az éhség miatt volt. A fejem azonban nagyon fáj. De nem is csodálom, mert a hó egyszer szakad, egyszer semmi nem esik. De az előbb olyan hóesés volt, hogy alig láttunk át az út túloldalára.
Bridget
Te még úton vagy. Nagyon gondolok rád, és egyfolytában az órát lesem. Biztosan jó fáradt leszel, de várunk mielőbb vissza.
Zsu
ez a csengettyű nagyon édes dolog. Még nem hallottam róla.
Jobbulást neked! Akkor a babácskáid nagyon jól vannak.
Ezek szerint mostmár egyre biztosabb, hogy ketten vannak? Tessék betartani a doki utasításait!!!!
Nócika
örülök, hogy jobban vagy. Ne aggódj Szívem, nem lesz semmi baja a babádnak. Ahhoz súlyosabb kiszáradás kell. Nálad ilyenről szó sincs. A görcsökkel meg egészen biztos, hogy nem okoztál bajt, mert azt te érezted, de a baba nem. Jól el van ő dugva, hogy bármi baja lehessen.
Köszönjük apácskával a gratukat.
Remélük, hogy azért még megy le pár kiló.
Remélem, hogy a doki megfelel az elvárásaidnak. Nagyon szorítok hozzá, mert ez fontos dolog.
Peti meg jól megjárta ezzel az sztk-s témával. De én már igen régen hallottam olyat, hogy nem kezelik a beteget, mert nem ide tartozik. Úgy tudtam, szabad orvosválasztás van.
Melaszka
Köszi a gratut.
Köszi a hírt a filmről. Én sajna lemaradtam róla.
de majd megnézem az ismétlést.
Csucsu
Hogy vagy? Szabina jobban van?
Most lehet, hogy alszom egyet. Bevettem egy fájdalomcsillapítót, és álmos vagyok tőle.
Holnap nem jövök, mert melózom. Puszi nektek, ha netán nem tudok ma már jönni.