Sziasztok Csajok!
nem olvastam most vissza, csak 5-6 hozzászólást, előre is bocsánat ezért, de sutyiban írok munka közben ...
Évi!
TÜNDÉRIEK a Pöttömkék
mindig gondolkodtam, hogy megkereslek privi és elmondom, hogy ha bármi segítségre lenne szükségetek Miklóson, szólj, csak sosem jutottam el odáig, aztán abban maradtunk Pupyval, hogy nem rontok Rád ezzel, hanem majd ha legközelebb jelentkezel
és most jelentkeztél :9
úgyhogy ha bármiben tudunk segíteni, csak szólj!
Gabóó!
Szia!
nem ám csak második babások vannak itt, csak az első babások -mint én is - eltűntek
Amiatt ne aggódj, hogy 1 év eltelt, az még nem gáz...persze ezt mondani könnyű, de hidd el, mi már 3-3és fél éve várunk
LH tesztről annyit, hogy Kacsa nagyon tök jól leírta, én is így tudom, hogy akkor pozitív, ha a tesztcsík erősebb mint a kontroll!!!
ezt elvileg egy ciklusban max 3 nap... mert az lh szint felszálló ága+csúcs+leszálló ága!
Mi is LH tesztelünk, meg van pg53unk is, ... (már tényleg csak a baba hiányzik
)
A Pg-ről megoszlanak a vélemények...Pupynak, akit te valószínű nem ismersz, mert mostanában nem nagyon írt ide, pl relatív jól mutatta a dolgokat, míg nekem MINDIG negatív volt... de van ismerősöm, akik ezzel védekeztek évekig, és ezzel lett terhes is a csaj ...
úgyhogy van akinek beválik, van akinek nem....
PG-t mivel csinálod? nyállal?
hőt szoktál mérni?
Syry!
Értem a "célzást"-ha jól emlékszem már másodszor vagy harmadszor -, és szánom-bánom, hogy ilyen eltűnősek vagyunk...vagyis már csak én...de részben éppen ez az oka az eltűnésnek, hogy besokall az ember egy idő után, hogy nem jön össze a baba, és mikor már annyira csak nekem nincs ebben a topicban, akkor jól esik olykor eltűnni!!! A száni klub lenne nekem való, de nem akarok nagyon nekikeseredni a dolgoknak...
Fleur!
Tali?
Azt hiszem, eszmecserét kellene tartanunk az elmúlt időszakról és az lh teszt hadjáratunkról
pusz mindenkinek!
Eszter