nekem nem engedett belépni a babanetre a gép, nem tudom, hogy miért.
Tercsi ez szörnyű, ami veled van, de fel a fejjel, minden rendben lesz, muszáj, hogy rendben legyen.Ne keseredj el nagyon, bár, tudom, mondani, könnyű.
Szegény Máté...
Moncsi, te jól vagy?
Berni, remélem azért egy kicsit tudtál pihenni is. Lehet, hogy Barnabás a foga miatt aludt nyugtalanabbul...
Dorka elromlott. Nem tudom, hogy miért...eddig kétszer aludt, délelőtt és délután egyet. Most meg van, hogy nem tud elaludni egyszer sem... kb. 1 hete. Lehet, hogy most hagyja el a délelőtti alvást és meg van egy kicsit zavarodva? Eddig a babakocsiban olyan szépen elaludt, ha láttam, hogy álmos, beleraktam, már aludt is, most meg, annyira álmos, hogy csak na, de nem alszik...felül a babakocsiba, a kiságyba meg bele sem tudom rakni, mert még le sem ér a lába, vagy a segge, már üvölt is, mint a sakál...Este öttől meg már nem lehet vele bírni, annyira nyűgös, sehol sem jó, csak az én ölemben, de ott sem sokáig, lemászik, felmászik, az agyam eldobom, nem értem, hogy mi lehet ez...Tipp???
Kedden megyünk végre tornára, dokibácsi mondta, hogy már vééégre meggyógyultunk. Vagy lehet, hogy épp most nem kellene menni, nehogy elkapjunk valamit???De már két hónapja gyereket sem látott Dorka, eddig is anyámasszony katonája volt, hát még most...Meg nem vagyunk ott olyan sokan, mint a könyvtárban...Szerintem megyünk, nem tarthatom burokban...
jujujj, már nem sok van a szülinapig, mi is beállunk a sorba...